A. Causevic. Nije valjda da ne znate ko je to?mozak je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:16Čekali dok smo konstatovali ko je u pitanju.Zalik je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:12https://sportsport.ba/fudbal/velez-sara ... aci/418188
Nabijem vas ss.forum.ba na qitu
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Max Allegri
Admin pomno prati naše postove...Mig_Mig je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:19A. Causevic. Nije valjda da ne znate ko je to?mozak je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:16Čekali dok smo konstatovali ko je u pitanju.Zalik je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:12https://sportsport.ba/fudbal/velez-sara ... aci/418188
Nabijem vas ss.forum.ba na qitu

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Selam Causevicu, yebo te vico
Pošto vidim da mi Čauš briše komentare mala ispravka forum novinaru. Obalobjelokošćanin je desno krilo...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- DzananMusa11
- Kontakt:
De nek nam neko uvali kakvog stopera makar na probu. Trebamo se boriti za kakvo prvenstvo u 17. Pola Afrike jedne godine nestalo u pola prvenstva u Finskoj, da usicarimo kojegkillafrommanilla je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:58Druze u Antaliji je sad pet miliona timova, i ovakve momke dovede menadzer i lete s probe na probu.
tu je na probi, vidjecemo na sta ce izaci, ovakvi igraci ne kostaju puno, a mozes profitirati s njima.

Hoce li taj stoper vise u pm, opet se zaebavate sa Fedjom!
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕
-
- Kontakt:
Stvarno bruka i sramota da nismo u stanju stopera dovesti
i onda kad se kiksa u kupu, bit ce nismo imali srece, da smo imali tog stopera mozda bi i pobjedili cijeli kup bla bla bla standardna prica
kada ti je potreban igrac onda kopas zemlju, rovis , trazis dok ga ne pronadjes...
trebamo mi jos pure jesti da podignemo klub na veci nivo

i onda kad se kiksa u kupu, bit ce nismo imali srece, da smo imali tog stopera mozda bi i pobjedili cijeli kup bla bla bla standardna prica
kada ti je potreban igrac onda kopas zemlju, rovis , trazis dok ga ne pronadjes...
trebamo mi jos pure jesti da podignemo klub na veci nivo
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ne kažem da nam ne bi valjao stoper i da je nevjerovatno da ga 3 godine tražimo, ali što možemo kmečati to je čudo jedno.
-
- Kontakt:
navikli na uspjehe poslije rata
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ne kmeci niko,već ljudi jednostavno vide kako nam malo treba za uspjeh.Zbog tog stopera si ostao bez dvomeča sa Fejnordom i bez bar 300 milja,e to ljudima smeta. Al hajde bar sad imamo napadača kojeg nismo imali i vidjet ćemo koliko će nam to biti dovoljno. Ne mogu se sjetiti utakmice u kojoj neko od stopera nije kiksao,da li kao Isic na Grbavici,Zeljković i Zvonoc pod BB....J...ga ali tako je.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Za Frimponga, Maneva sam uvijek. I to je ono sto nam treba, definitivno.emil02in je napisao/la: ↑08 feb 2022, 17:29Ne kmeci niko,već ljudi jednostavno vide kako nam malo treba za uspjeh.Zbog tog stopera si ostao bez dvomeča sa Fejnordom i bez bar 300 milja,e to ljudima smeta. Al hajde bar sad imamo napadača kojeg nismo imali i vidjet ćemo koliko će nam to biti dovoljno. Ne mogu se sjetiti utakmice u kojoj neko od stopera nije kiksao,da li kao Isic na Grbavici,Zeljković i Zvonoc pod BB....J...ga ali tako je.
Dovoditi stopera iste klase kao Isic, Zvonic, Zeljkovic ne treba. Mi moramo ciljati stopera klase kao sto je Haskic u napadu i to je to. Ako nema sad, boze moj, valjda bude sta ces, nije jos kasno. Manev je dosao u cetvrtom kolu i pokazao klasu, ima jos roka i trebalo bi da se trazi i dalje.
Dosta stopera ce ostat slobodno kad im izvisi ino angazman i treba tu cekati priliku.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko je novi na treningu? 

-
- Kontakt:
Ja nisam primjetio nikoga osim ovoga iz afrike na probi
-
- Kontakt:
To je taj!Mostarac45 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:04Ja nisam primjetio nikoga osim ovoga iz afrike na probi
-
- Kontakt:
Barou Stephane Krilo, ako se dokaze ostat ce u nas ali ce za pocetak igrad za juniore dok se jos ne razvije jer ima pravo jos igrat za junioreMostarac1974 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:06To je taj!Mostarac45 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:04Ja nisam primjetio nikoga osim ovoga iz afrike na probi
Ako išta ima pd njega neka ga,nek igra za juniore,znamo kakav je Brandao bio kad je došao.Mostarac45 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:08Barou Stephane Krilo, ako se dokaze ostat ce u nas ali ce za pocetak igrad za juniore dok se jos ne razvije jer ima pravo jos igrat za junioreMostarac1974 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:06To je taj!Mostarac45 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:04
Ja nisam primjetio nikoga osim ovoga iz afrike na probi
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.