Pred kraj sezone... Sigurno cemo par kola igrati negdje.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
*Prvi od osamostaljenja BiH. Trofej Kupa Prvoligaša je apsolutno legitiman.slusalica je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:48Tako je brate. Dugo su nas zamajavali sa nerealnom pricom. Ovo je nesto sto jedino je realno sad. Neki dan sam razgovarao sa jednim od clanova uprave. Kaze (doslovno ovako):" svi imamo iskustva u vodjenju svojih firmi, neocekivano se vec godinama dobro slazemo. I od Slobode cemo uspjesnu firmu napraviti ". Meni bilo milo, u nastavku razgovora, u razmjeni misljenja, ja sam ostao poprilicno optimistican.Sky9 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:34Odmah potpisujem takvu poltiku. Ostalo je put u nestanak. Samo se pokrivati koliko smo dugi.slusalica je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:17Nasi ganjaju da u narednih nekoliko godina nekog od nase djece prodaju za lijepe novce. Hipoteticki, kada bi 2025. neko nase dijete otislo negdje za tipa 700 000 €, tada bi se nesto napadalo. Do tada, njihov jedini i krajnji cilj je da (sto ja licno, apsolutno podrzavam) ovo bude zdrav i nezaduzen klub.
Tako da, sami sebi otklonite sve iluzije o "napadanju" necega.![]()
Iskreno, mobilisani su na nacin da udju u historiju kluba, kad neko bude pisao knjigu o 150 godina FK slobode, da se njihova imena pominju kao clanove rukovodstva u vremenu kad je Sloboda uzela prvi trofej. Meni je njihova ambicija/nada/njet apsolutno ljudska i fer.
Utoliko im vjerujem.
Eh sad, vrijeme je pred nama...
Sve je to super, ali voditi FK, nije isto što i privatnu firmu, pogotovo kad se taj FK zove Sloboda Tuzla. Kad krene neki negativni niz, odmah krene propaganda, psovke.... i ljudima se za max 2 3 godine sve zgadi, i ajmo jovo nanovo.
Kao što kažeš, vidjet ćemo šta će biti, ali meni se sviđa koncepcija...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kakav ba prodaja od preko milion sta prica ovaj nije to ovo brazil ili argentina da se talentovana djeca radaju samo tako, ovdje ti tzv talenti zavrsavaju u sim bau klubu. Ako je politika kluba nadati se necemu sto ce se desiti mozda za godinu, dvije , pedeset ili mozda nikad gasi klub odmah.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Neka nas, svih i svakakvih. I on, hoću da vjerujem, ima kao interes samo boljitak kluba.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 21:11Udje jednom mjesecno kada nema dogadjaja i poslije svakog poraza, pos*re se i izadje![]()
Ali drugo je nešto kad neko zastupa svoje i interese grobara kluba kao npr. mačka tomice i sličnih, pa ovdje dođe, i kenja nešto.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sve je u redu za dvije godine uzimamo titulu a prije toga prodajemo par nase extra talentovane djece za 1 milion, 5 i 10 u PSG i Newcastle.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kakvo je to pravilo da ne moze igrac kup igrat, dan te yebo ko da je Liga prvaka, takozvano kur.cevo pravilo, treba to uklonit.
Debilana u režiji debila iz saveza.RollingPaper je napisao/la: ↑08 feb 2022, 22:27Kakvo je to pravilo da ne moze igrac kup igrat, dan te yebo ko da je Liga prvaka, takozvano kur.cevo pravilo, treba to uklonit.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
desperados
- Kontakt:
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
U skoro svim ligama igrac koji je nastupao u kupu za jedan klub pa u istoj sezoni presao u drugi klub, nema pravo nastupa u kupu, drugo je vase neznanjeSky9 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 22:51Debilana u režiji debila iz saveza.RollingPaper je napisao/la: ↑08 feb 2022, 22:27Kakvo je to pravilo da ne moze igrac kup igrat, dan te yebo ko da je Liga prvaka, takozvano kur.cevo pravilo, treba to uklonit.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Kako god, debilno je. U ligi može igrati, u Kupu ne. Nigdje veze...crvenocrnitz je napisao/la: ↑09 feb 2022, 13:46U skoro svim ligama igrac koji je nastupao u kupu za jedan klub pa u istoj sezoni presao u drugi klub, nema pravo nastupa u kupu, drugo je vase neznanjeSky9 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 22:51Debilana u režiji debila iz saveza.RollingPaper je napisao/la: ↑08 feb 2022, 22:27Kakvo je to pravilo da ne moze igrac kup igrat, dan te yebo ko da je Liga prvaka, takozvano kur.cevo pravilo, treba to uklonit.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ako imamo ovaj budžet od prošle godine, mi ćemo završiti godinu na nuli što se tiče ovih potraživanja. Doće onda ta 2022. godina, ta druga faza, kada ćemo te pare imati na kamari i moći ćemo kupiti deset najboljih igrača u Premijer ligi. Onda možemo pričati o Evropi. To će biti ubrzo”, istakao je Šećerbegović.
Da se ne zaboravi
Da se ne zaboravi
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
On mislio da ce pare samo na dug davat.Zaboravio da imaju i druge stvari da se placaju.Al makar je smanjen dug,pa da je i marka.harry_90 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 22:08Ako imamo ovaj budžet od prošle godine, mi ćemo završiti godinu na nuli što se tiče ovih potraživanja. Doće onda ta 2022. godina, ta druga faza, kada ćemo te pare imati na kamari i moći ćemo kupiti deset najboljih igrača u Premijer ligi. Onda možemo pričati o Evropi. To će biti ubrzo”, istakao je Šećerbegović.
Da se ne zaboravi![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.