FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moram ovo podjelit, pisao sam prije 2-3 godine da je umene stari jedan od najveci navijaca skretnice (najdrazi igrac mu ivan osim)
I inace odkako je zeljo u kurcu on hoda pokuci i spominje nekad davno kad je neko pokro zelja (blagajnik to je valjda bilo 80 ti) pa do danas,, suje asimu, ( nikad nije htio opsovat ivanu, al jest govorio ovo sad kad ih je amar na guzio , nakav covjek sta je rodio to je do one mahniture asime pokupio i dosta takvih scena ima..
Al danas covjek poludio kad je vidio da Amarova zena navija za SARAJEVO, kaze ona ga je navratila da nas bankrotira, kaze daj mi na viber nadji ivicin broj da ga nazovem da ga se odrekne preko novina od pasceta iz trebinja..
Kaze stikic pozutio ko ovcija pizda, kaze il je korona il je od kocke..
I inace odkako je zeljo u kurcu on hoda pokuci i spominje nekad davno kad je neko pokro zelja (blagajnik to je valjda bilo 80 ti) pa do danas,, suje asimu, ( nikad nije htio opsovat ivanu, al jest govorio ovo sad kad ih je amar na guzio , nakav covjek sta je rodio to je do one mahniture asime pokupio i dosta takvih scena ima..
Al danas covjek poludio kad je vidio da Amarova zena navija za SARAJEVO, kaze ona ga je navratila da nas bankrotira, kaze daj mi na viber nadji ivicin broj da ga nazovem da ga se odrekne preko novina od pasceta iz trebinja..
Kaze stikic pozutio ko ovcija pizda, kaze il je korona il je od kocke..
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel ovo braco trazimo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nakon Leotara, u drugom kolu nastavka bicemo slobodni. trebali bi nasi organizovati neku prijateljsku da se ekipa dodatno uigrava za borac i nastavak prvenstva
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je ta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Jesmo to ja i Mirvic

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Treba ici na tekme,treba nas 5-6 hiljada. Ne treba praviti kazne klubu,to je bezze. Isto tako treba biti uz klub,kad je 0-0 pa I kad se gubi. ALI bez psovanja nece ici !! Psovka je izraz pismenosti i kreativnosti. Kako Ibrahimovic kaze,pravi fudbaler ne moze igrati ako majke ne lete. A posebno Pidru treba psovati,to je za njegovo dobro,nek se dijete celiciFCUM je napisao/la: ↑08 feb 2022, 13:27tacno tako ali sada navijaci stupaju . Treba da nas bude minimalno 5000 po utakmice, da ne pravimo kazne klubu i da smo uz klub kada odigramo 0-0 na kosevu. Treba vis e clanova se uclani i da ne bude psovki po istoku kada Pidro fuli loptu. Ako budemo civilizovani i budemo uz klub Mirvic nas moze dovesti i do grupne faze a mislim da moze i naci neke sponzore za stadion. Covjek je 100 % privrzen klubu ( nekad me i strah da mu posao tamo ne oslabi) koliko je zaludjen Sarajevom. Ovo je bukvalno zlatno doba sto se tice transfera i novca jer nikad nismo imali bolje igrace a ni vise novca. A ko da gledam prvi poraz ide " mrs Mirvicu u Ameriku "ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:49Mirvic je onaj vlasnik kakvog smo svi željeli. Da nece samo obecavati i davati mrvice, vec da ce raditi i graditi ekipu iz temelja. Za 6 mjeseci je lik napravio red u klubu.

A Mirvic je OK,zasad. Treba sacekati 2-3 godine,pa da damo ocjenu lika I djela.
Majmune retardirani usljo usljivi pickice, bezmudni, ****, j ti sve od do...i kosti i nerodene...Antikloc je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:35Treba ici na tekme,treba nas 5-6 hiljada. Ne treba praviti kazne klubu,to je bezze. Isto tako treba biti uz klub,kad je 0-0 pa I kad se gubi. ALI bez psovanja nece ici !! Psovka je izraz pismenosti i kreativnosti. Kako Ibrahimovic kaze,pravi fudbaler ne moze igrati ako majke ne lete. A posebno Pidru treba psovati,to je za njegovo dobro,nek se dijete celiciFCUM je napisao/la: ↑08 feb 2022, 13:27tacno tako ali sada navijaci stupaju . Treba da nas bude minimalno 5000 po utakmice, da ne pravimo kazne klubu i da smo uz klub kada odigramo 0-0 na kosevu. Treba vis e clanova se uclani i da ne bude psovki po istoku kada Pidro fuli loptu. Ako budemo civilizovani i budemo uz klub Mirvic nas moze dovesti i do grupne faze a mislim da moze i naci neke sponzore za stadion. Covjek je 100 % privrzen klubu ( nekad me i strah da mu posao tamo ne oslabi) koliko je zaludjen Sarajevom. Ovo je bukvalno zlatno doba sto se tice transfera i novca jer nikad nismo imali bolje igrace a ni vise novca. A ko da gledam prvi poraz ide " mrs Mirvicu u Ameriku "ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:49Mirvic je onaj vlasnik kakvog smo svi željeli. Da nece samo obecavati i davati mrvice, vec da ce raditi i graditi ekipu iz temelja. Za 6 mjeseci je lik napravio red u klubu.![]()
A Mirvic je OK,zasad. Treba sacekati 2-3 godine,pa da damo ocjenu lika I djela.
Halali molim te, nista tebi licno, ja to malo da te celicim...
ElCartel11 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:30Jesmo to ja i Mirvic![]()

Samo da javim da bi mogli ostvariti još koji izlazni transfer, ili makar skrenuti pažnju skauta na naše igrače. Mirvić sljedeće sedmice u Orlanadu prisustvova će onom Transfer Room-u.
Zna li neko nešto više o TransferRoom? Ja tek čuo.
Zna li neko nešto više o TransferRoom? Ja tek čuo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pisao sam sinoc ,nesto kao fudbalski olx . ba

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mene živo zanima koliki nam je budžet? Strašno dobre igrače dovodimo, s ovim se ne moze porediti ni zima 2020, a te god smo imali 5 miliona eura budzet
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoForza
- Kontakt:
Možeš, samo nazovi i pitaj za barkod da ti daju
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ma Mirvic krenuo davati po 500 maraka, ostalo u kovertiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:27Mene živo zanima koliki nam je budžet? Strašno dobre igrače dovodimo, s ovim se ne moze porediti ni zima 2020, a te god smo imali 5 miliona eura budzet

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TinoSexSusic
- Kontakt:
Mene strah da opet gomilamo igrace, a navijacima zinula guz.ica, daj samo da dovodimo, pa bilo koga...
3 golmana (Dizdarevic, Kanuric, Sahinovic)
4 stopera (Mujakic, Trako, Lazic, Dupovac)
2 lijeva beka (Pidro, Islamovic)
2 desna beka (Sabanovic, Oremus)
5 centralnih/zadnjih veznih (Djokanovic, Secerovic, Palic, Kapic, Ramic)
4 prednja vezna (Avramovski, Varesanovic, Velkoski, Bodul)
3 lijeva krila (Suljic, Kobiljar, Dervisagic)
3 desna krila (Fanimo, Hebibovic, Ramic)
4 napadaca (Catakovic, Bagaric, Cmiljanic, Ahmetovic)
+ dodatni akademci Alisah, Hodzic itd...
Slazem se da na nekim pozicijama nisu kvalitetni igraci, ali valjda se treba prvo rijesiti njih, pa dovoditi, inace znamo gdje gomilanje igraca vodi... Najmanje 9 igraca viska imamo...
3 golmana (Dizdarevic, Kanuric, Sahinovic)
4 stopera (Mujakic, Trako, Lazic, Dupovac)
2 lijeva beka (Pidro, Islamovic)
2 desna beka (Sabanovic, Oremus)
5 centralnih/zadnjih veznih (Djokanovic, Secerovic, Palic, Kapic, Ramic)
4 prednja vezna (Avramovski, Varesanovic, Velkoski, Bodul)
3 lijeva krila (Suljic, Kobiljar, Dervisagic)
3 desna krila (Fanimo, Hebibovic, Ramic)
4 napadaca (Catakovic, Bagaric, Cmiljanic, Ahmetovic)
+ dodatni akademci Alisah, Hodzic itd...
Slazem se da na nekim pozicijama nisu kvalitetni igraci, ali valjda se treba prvo rijesiti njih, pa dovoditi, inace znamo gdje gomilanje igraca vodi... Najmanje 9 igraca viska imamo...
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!