AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 08 feb 2022, 20:11

Može on želiti šta hoće, ali onakva povreda u poznim igračkim godinama je career ending, štob' se reklo. Ne bukvalno, može biti backup i prvenstveno bitan lik u svlačionici, ali njegovo vrijeme kao startera je odzvonilo.

Ja bih da Romagnoli radije ostane, čisto iz razloga što izgubiti tri igrača za džabe zvuči malo manje lošije nego izgubiti četiri. :problem:
Ali pod uvjetom da smanji platu, ako bude uopšte voljan da to uradi. Negdje sam gledao one računice, isplativije ga je džabe pustiti nego mu produžiti ugovor.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 feb 2022, 20:21

Pa neki dan je objavljeno i za Bennacera. Ugovor do 2026e. Plata 3M+ bonusi i ukinuta ona klauzula.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 feb 2022, 20:28

Sve je to super, ali neka se to i zvanično potvrdi.😬

Ovako nekako je počinjalo i sa Donarumom, Kessijem, Hakanom, svi su oni bili blizu potpisa, htjeli ostati bla bla... a znamo kako je završilo.

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 08 feb 2022, 20:59

koraj je napisao/la:
08 feb 2022, 19:14
Pa za Roma i ne bi bio neki mustuluk, bolji je nas (forumski) Romagnoli od njega. Mene strah uhvati svaki put kad ga vidim u postavi.
Isto majke mi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 feb 2022, 21:00

Neka Roma, makar kao 3 ili 4 opcija :D drag je djecko
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 feb 2022, 21:50

rope11 je napisao/la:
08 feb 2022, 20:28
Sve je to super, ali neka se to i zvanično potvrdi.😬

Ovako nekako je počinjalo i sa Donarumom, Kessijem, Hakanom, svi su oni bili blizu potpisa, htjeli ostati bla bla... a znamo kako je završilo.
Pa skoro svaki ozbiljan medij je potvrdio je ovo. Kao i Maldini u svojim izjavama. Tako da nema tu puno brige.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 feb 2022, 11:20

Iako sam ga uvijek gotivio Maldini mu je suknuo sa ovim da valja

Donnarumma to
@Gazzetta_it

“After many years it was never easy to leave Milan. Everyone blames me without looking at what happened on the other side. The last phone call from the club was to let me know that they have signed another goalkeeper. That’s how it ended.”

Donnarumma: “At Milan I grew up as a man and player. I can’t but thank the club for everything they have done for me. The fans have always treated me well. In Milan I always felt home. But then we know how things went.”

Donnarumma: “As a [Milan] fan I always follow everything with passion. I often speak with my former teammates but also with coach Pioli and I am happy with how things are going at Milan.”

Donnarumma: “I hope they get going till the end and continue to have a great season, like what they have done so far. I followed and rejoiced for the derby victory. I am happy for the coach, for the fans and for Milan.”

Donnarumma on Maignan: “I follow him carefully and he made a good impression on me. I congratulate him on what he is doing. I'm happy for him and for all the boys.”
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 09 feb 2022, 11:31

Maldini kao i svi mi prepoznao da ovaj ne namjerava potpisati, čekao do zadnjeg trena neku veću cifru da bi nam onda zalupio vratima mali smrdo. Paolo doveo možda i boljeg nego što će Dollarumma ikada biti.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 feb 2022, 11:45

Znači ipak je bila istina kad se pričalo da je mimo njihovog znanja doveden Maignan dok su oni čekali kraj sezone jer su bili ubjeđeni da će Milan biti dovoljno očajan da ponudi one pare koje su tražili. E prc. :urnebes:

Odličan potez uprave, bolje nije ni zaslužio.

Ne znam iskreno ni što se više javlja niti koga on zanima, ali vrlo vjerovatno je direktiva Raiole da se napravi ovaj intervju poslije onakvih partija Maignana.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 feb 2022, 11:50

Nisam siguran, Raiola se trenutno o sebi zabavio. Sto opet samo po sebi govori da nije sve do agenata kako mnogi govore. Bit će da je mali tako odgojen. Puno smo mi toga pripisivali Raioli, kojem je to posao, al zna se ko je gazda i čija je zadnja.
Il Club più titolato al mondo!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 09 feb 2022, 11:53

Raiola je bio i ostao g0vno, ali je jasno čija je uvijek zadnja.

Dollarumma i on su idealna kombinacija.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 feb 2022, 12:09

Ja nisam nikad ni krivio Raiolu u tolikoj mjeri kao njega, svjesno je odobravao i pristao na igrice koje je ovaj režirao. Ti kad hoćeš potpisati novi ugovor, ne može te ni deset Raiola zaustaviti i odgovoriti od toga.

Ali kad nećeš onda se kao pi.čka skrivaš iza svog agenta i kriviš klub. Još ima obraza reći kako njega jadnog svi krive i ne žele saslušati drugu stranu, a bukvalno su ga dvije godine molili da potpiše.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 feb 2022, 12:44

slika

Ocekivane poatave za veceras. Drago mi je vidjeti da ipak idemo na pobjedu,jer zelim vidjeti jos dvije tekme sa Interom ove sezone

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 feb 2022, 15:08

Novi meč sa Interom, pred vjerovatno punim stadionom bi značio i 3-4M u kasu od ulaznica. Tako da s te strane gledajući bi bilo idealno.

Mada ako se desi i ispadanje, neće bitno puno žaljenja, i ako je Lazio već dugo vremena redovna mušterija Milanu. Bio je taj manji period dominacije Lazia ali je sve je to malo. Ako se ne varam Lazio je dobio samo 9 od zadnjih 45 utakmica protiv Milana u svim takmičenjima.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 feb 2022, 15:43

📰 #CorSport: Winning the #CoppaItalia, which then allows the club to play in the #SupercoppaItaliana in the summer, would bring in around €10 million into the #Rossoneri coffers.

Jos jedan od razloga da se kup ganja do kraja

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 feb 2022, 15:54

Ma više i ne sumnjam da će momci dati sve od sebe. Njih i kad ne ide ne odustaju. Bezbroj puta dokazali u ove 2 godine. Osvajanje kupa je poželjno, samo kažem ako se i ispadne neće biti previše žaljenja.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 09 feb 2022, 15:58

Najveći i glavni razlog je da se ganja trofej!
Povrede nas svakako žderu, u LP nismo odavno tako da nema opravdanja da se ne ide na kup pored prvenstva.

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 09 feb 2022, 17:26

https://sempremilan.com/milan-top-10-mo ... 8.whatsapp

Ko se sve dovodio u ovaj klub. Do para nije. Ali se dovodili hadalji. Kad se sjetim Mandzukica i kako su forumski strucnjaci i znalci svrsavali na njega hahahahahhaha
Sreca nasa pa nismo jos para imali. Sad bi imali Vlasica koji jedva na klupi sjedi u West Hamu.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 09 feb 2022, 17:29

Što drug ne odeš na neku nagradnu igru i uzmeš lovu za silnu pamet i odlične pretpostavke.

Šta smo ti mi zgriješili.

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 09 feb 2022, 17:34

Jesam li se ja ikom obratio licno??? Meni se ovde pojedinci obracaju sa glupane, kretenu i sl. Sto se tad ne javis?? I ko ste to "mi"?? Strucnjaci??

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []