Vidiš da znaš normalno komunicirati kada hoćeš. Ja lično za cuku, macu i ostale životinje ne znam, pričali mi jesu pojedini da ima slučajeva gdje je neko Lutvu recimo učlanio. Za pitara ili pitate itekako znam. I to ne jednog, jer je to išlo kao prirodnii način zajebancije/provakacije među mojim društvom. Znam toliko raje koja je sebe učlanila više puta ili kako vi kažete produžili članstvo. Firme koje plačaju cijenu jedne članarine, članske sa nazivima kafića. Jeli ovo realno što pričam ili je i ovo laž?dejavu je napisao/la: ↑09 feb 2022, 09:35selam,OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 feb 2022, 09:21I dalje ne mogu da vjerujem da opravdavate uclanjivanje cuka, maca i porediti to kada se firma uclani, sa svojim radnicima koji navijaju za određeni klub.Hahahahaha je napisao/la: ↑09 feb 2022, 08:48
Zar ne rekose ovi da se u Sarajevo samo uclanuju pravi navijaci da se ne mogu kompanije, auta, cuke i mace uclanjivati???
Kakvi tokmaci sa druge strane Miljacke, tbj.
znas li nekoga da je uclanio cuku, macu, hrcka, ribice, konja, magarca, pitara ali da dokazes? ili ako postoji ta situacija (ja licno nikoga ne znam a krug je sirok) da li stvarno mislite da taj broj prelazi broj npr. vaseg kopa na domacim tekmama (200tinjak)?
U svakom slučaju mislim da nije veliki broj tih zivotinja ili "pitara" kao što ti kažeš. Puno je veći broj ljudi koji su sebe učlanili više puta i tako pomogli klubu. Poštujem brojku, ali ta brojka je daleko od istinite što se tiče "pravih aktivnih članova". To znaš i ti i ja. Ali u svakom slučaju je odlična brojka za BiH uslove, ali i razumljivo obzirom da vam je klub pred gašenjem i da je klubu potrebna vaša pomoć. Do kada će navijači moći finansirati klub a neko drugi uzimati te pare pitanje je. ,
Na stranu zajebancija, ali eto respekt na velikoj pomoći prema klubu. Lijepa cifra, koju smo mi zaradili prodajom jednog igrača (sa odigranom jednom polusezonom u klubu), ciji odlazak nećemo ni osjetiti.
Sellam.