Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
arminz
-
Kontakt:
tiffoso je napisao/la: ↑07 feb 2022, 10:25
Igraci za rotacije nam trebaju svakako. Bremer bi bio pun pogodak da zamjeni De Vrija. Ginter bi bio odlican da imamo jednog u rotaciji dobrog. Sto se sredine tice, mislim da nam tu treba dva rjesenja kako bi mogli preci sezonu. Mora se neki potencijal ganjati i neki nosioc iz manjih timova da moze povuci ponekad, da kada udje pruzi 120% svaki put - Freuler iz Atalante npr. To su igraci koji igraju vrlo dobro i daju sve od sebe, nisu upadljivi ali uvijek obave svoj zadatak vrhunski.
Meni je rak za oci kada procitam svaki put da nam se Scamacca povezuje za poziciju napadaca. To nije ozbiljno rjesenje. Radije treba riskirati sa nekim wonderkidom iz j.amerike kojeg ces ionako dovesti za 20 mil $ a pri tome imas dole svoje scoute i ljude koji vide ima li sta od njega. Milito je sigurno jedan od njih.
Milito je odobrio transfer Scamacce
e futuro con Scamacca: “Lo conosco e l’ho visto a Genova: approvo la scelta, fa bene l’Inter a seguirlo”.
Al slazem se, bojim se da Scamacca nece bit dovoljno dobro pojacanje
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
tiffoso
-
Kontakt:
arminz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 14:24
tiffoso je napisao/la: ↑07 feb 2022, 10:25
Igraci za rotacije nam trebaju svakako. Bremer bi bio pun pogodak da zamjeni De Vrija. Ginter bi bio odlican da imamo jednog u rotaciji dobrog. Sto se sredine tice, mislim da nam tu treba dva rjesenja kako bi mogli preci sezonu. Mora se neki potencijal ganjati i neki nosioc iz manjih timova da moze povuci ponekad, da kada udje pruzi 120% svaki put - Freuler iz Atalante npr. To su igraci koji igraju vrlo dobro i daju sve od sebe, nisu upadljivi ali uvijek obave svoj zadatak vrhunski.
Meni je rak za oci kada procitam svaki put da nam se Scamacca povezuje za poziciju napadaca. To nije ozbiljno rjesenje. Radije treba riskirati sa nekim wonderkidom iz j.amerike kojeg ces ionako dovesti za 20 mil $ a pri tome imas dole svoje scoute i ljude koji vide ima li sta od njega. Milito je sigurno jedan od njih.
Milito je odobrio transfer Scamacce
e futuro con Scamacca: “Lo conosco e l’ho visto a Genova: approvo la scelta, fa bene l’Inter a seguirlo”.
Al slazem se, bojim se da Scamacca nece bit dovoljno dobro pojacanje
sumnjiv mi je taj citat, nimalo akademski, nigdje izvor nije naveden ...
Scamacca je prosjek, bar ono sto sam cak i protiv Sampdorie gledao, a nisam imao sta mnogo ni da vidim iskreno. Bolje je vratiti Pinamontija i slicne nego prosipati bezveze novce. Mi treba da napredujemo a ne da stagniramo ili nazadujemo.
-
TheTruth34
-
Kontakt:
Postao/la TheTruth34 » 07 feb 2022, 18:43
Ljudi dragi Scamacca da je od početka sezone igrao kod nas i imao prilike koje je imao Džeko, već bi proslavio zlatnu kopačku, uboli bi pravo sa njim.
-
Imp
-
Kontakt:
TheTruth34 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 18:43
Ljudi dragi Scamacca da je od početka sezone igrao kod nas i imao prilike koje je imao Džeko, već bi proslavio zlatnu kopačku, uboli bi pravo sa njim.
Da je Scamacca ljetos bio besplatan tako bi ti i bilo, ali nije. Scamacca je trenutno odličan napadač za Serija A prilike, tko drugačije tvrdi onda ili ga nije gledao ili nema pojma kako treba izgledati kompletan napadač, lik je doslovno malo lošija verzija Vlahovića, tehnički. Problem sa Sacammcom je što kažu da u glavi nije baš najčistiji. Vjerojatno je jedini napadač tko ranga da ga Inter može dovesti (ako i njega) ali ako ga se dovede, onda nikad ne znaš kad će ga prebaciti.
-
Huska
-
Kontakt:
Imp je napisao/la: ↑08 feb 2022, 08:41
TheTruth34 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 18:43
Da je Scamacca ljetos bio besplatan tako bi ti i bilo, ali nije. Scamacca je trenutno odličan napadač za Serija A prilike, tko drugačije tvrdi onda ili ga nije gledao ili nema pojma kako treba izgledati kompletan napadač, lik je doslovno malo lošija verzija Vlahovića, tehnički. Problem sa Sacammcom je što kažu da u glavi nije baš najčistiji. Vjerojatno je jedini napadač tko ranga da ga Inter može dovesti (ako i njega) ali ako ga se dovede, onda nikad ne znaš kad će ga prebaciti.
Uvijek smo mi imali napadače koji nisu sa glavom cisti
Kad se vratim jedino se sjetim Palacia, Milita, Eto'oa, Cruza da su imali neki taj mir... Ovo sve neke sifre u glavama...
-
TheTruth34
-
Kontakt:
Postao/la TheTruth34 » 08 feb 2022, 18:27
Bastoni dvije tekme suspenzije zbog prigovara u gradskom derbiju, kakva smijurija od saveza..
-
tutankamon1905
-
Kontakt:
Postao/la tutankamon1905 » 08 feb 2022, 18:35
Prigovor dvije jtakmice, namjeran crveni i provokacije jedna utakmica
Treba bit sad spreman na svakakav cirkus kad je opet samo par bodova razlike
-
TheTruth34
-
Kontakt:
Postao/la TheTruth34 » 08 feb 2022, 18:44
Ma ne mogu više osim standardnog penal po utakmici za njih, opet sve je do nas i da im povećaju kvotu i na dva po tekmi..
-
arminz
-
Kontakt:
Kakav ba prigovor?
-
macak_
-
Kontakt:
Ko prenosi kup?
Pravda za flash-a!!!
-
Arvid
-
Kontakt:
Kakav otprilike sastav očekujete za Liverpool, i kakva su vam onako generalno očekivanja?
Msm, jeste da ima još do tada, al eto, da načnemo

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
arminz
-
Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:34
Kakav otprilike sastav očekujete za Liverpool, i kakva su vam onako generalno očekivanja?
Msm, jeste da ima još do tada, al eto, da načnemo
Najveci upitnik je Bastoni, posto je sinoc izaso povrijedjen. Ako on bude spreman ovako bi trebalo izgledat
Handanovic
Skriniar - De Vrij - Bastoni
Dumfries - Vidal - Brozovic - Hakan - Perisic
Dzeko - Lautaro
Ako ne bude spreman mislim da ce Skriniar ic lijevo a Dambrosio desno. U tom slucaju ce vrlo vjerovatno Darmian igrat po desnoj strani da se dobije malo na defanzivi
-
Tritolone
-
Kontakt:
Bastoni ipak nije ozbiljna ozljeda, ali svejedno nisu napisali koliko dugo ce biti out.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
Imp
-
Kontakt:
Tritolone je napisao/la: ↑09 feb 2022, 13:37
Bastoni ipak nije ozbiljna ozljeda, ali svejedno nisu napisali koliko dugo ce biti out.
Gdje si vidio da nije. Dok ne jave koliko dugo planiraju da će biti odsutan ništa ne vjerujem. Al eto, svakako je dobio ove 2 utakmice kazne taman dok se oporavi.
-
Tritolone
-
Kontakt:
Maloprije sam cita sluzbenu objavu da je uganuce gleznja, obicno za takve ozljede ne bude duza pauza 2-3 tjedna, taman za ovo sta je on odsutan suspenzijom, i valjda bi bio nazad za uzvratnu protiv Liverpoola.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
ElPrincipe
-
Kontakt:
Postao/la ElPrincipe » 09 feb 2022, 17:04
Veliki pozdrav svim iskrenim navijacima Intera kojeg pratim od 98 godine evo vec pune 24 godine,ovaj forum pratim vec duze vrijeme svaki dan i napokon odluci da se registrujem da mogu i ja da kazem po koju rijec dezurnim pljuvacima koji jedva cekaju kiks i los rezultat da iskoce i pljuju za mene po svetinji jer za mene je Inter bas to.
-
TheTruth34
-
Kontakt:
Postao/la TheTruth34 » 14 feb 2022, 20:35
Pozdrav El Principe.
Braćo ima li optimista pred meč sa Liverpoolom ili sam jedini (mada izostanak Barelle i Bastonija je i mene poremetio)
-
Tritolone
-
Kontakt:
Ja sam totalni pesimist, iskreno ne vidim kako ovo mozemo proci, dajem nam 5% sanse, i tu sam darezljiv

Neka me iznenade.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
tiffoso
-
Kontakt:
Tesko veceras. Mora cudo da se desi, ali sta nas briga, igramo bez pritiska, prolaz nije moranje.
U pobjedu se treba vjerovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.