OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:22
dejavu je napisao/la: ↑09 feb 2022, 09:35
selam,
znas li nekoga da je uclanio cuku, macu, hrcka, ribice, konja, magarca, pitara ali da dokazes? ili ako postoji ta situacija (ja licno nikoga ne znam a krug je sirok) da li stvarno mislite da taj broj prelazi broj npr. vaseg kopa na domacim tekmama (200tinjak)?
Vidiš da znaš normalno komunicirati kada hoćeš. Ja lično za cuku, macu i ostale životinje ne znam, pričali mi jesu pojedini da ima slučajeva gdje je neko Lutvu recimo učlanio. Za pitara ili pitate itekako znam. I to ne jednog, jer je to išlo kao prirodnii način zajebancije/provakacije među mojim društvom. Znam toliko raje koja je sebe učlanila više puta ili kako vi kažete produžili članstvo. Firme koje plačaju cijenu jedne članarine, članske sa nazivima kafića. Jeli ovo realno što pričam ili je i ovo laž?
U svakom slučaju mislim da nije veliki broj tih zivotinja ili "pitara" kao što ti kažeš. Puno je veći broj ljudi koji su sebe učlanili više puta i tako pomogli klubu. Poštujem brojku, ali ta brojka je daleko od istinite što se tiče "pravih aktivnih članova". To znaš i ti i ja. Ali u svakom slučaju je odlična brojka za BiH uslove, ali i razumljivo obzirom da vam je klub pred gašenjem i da je klubu potrebna vaša pomoć. Do kada će navijači moći finansirati klub a neko drugi uzimati te pare pitanje je. ,
Na stranu zajebancija, ali eto respekt na velikoj pomoći prema klubu. Lijepa cifra, koju smo mi zaradili prodajom jednog igrača (sa odigranom jednom polusezonom u klubu), ciji odlazak nećemo ni osjetiti.
Sellam.
ti si dakle po mahalskim pricama da je neko uclanio lutvu danima ovdje vazio kako uclanjujemo kucne ljubimce a da vi, sa druge strane to radite samo sa jmbg-om za kojeg smo na kraju zakljucili da i ne treba jel tako? Ne znam kako ti vidis i citas taj termin "vise puta", ali od 01.01.2022. godine svi koji su se uclanili u ovom periodu se vode kao jedan AKTIVNI clan. Da li mozda imas pitanja oko ovoga da malo bolje pojasnim i prodiskutujemo?
Miljacka je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:21
Selam brate napaćeni
Znam ja, dva druga su mi učlanjena, a pitari su. Mogu ti poslati u pp ako treba. Sad ja imam pitanje. Koliko članova ste imali u isto vrijeme prošle godine i zašto 70-80% manje?
dobar Miljacka!
nema potreba, recimo da ti vjerujem. Da li mislis da taj broj firmi, ljubimaca i ostalih prelazi vise od npr. dva puna prosjecna tramvaja na relaciji bascarsija-c.vila?
na drugo pitanje odgovor je vrlo jednostavan, vise ste hajcali raju za clanstvo nego mi pa smo u tome kaskali sto ne mislim da ce se vise ikada desiti u buducnosti. Isto tako cinjenica je da danasnjih vasih clanova sigurno ne bi bilo bar 30% da mi nismo krenuli sa akcijom.