FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma mi realno vec par godina i nemamo normalne pripreme.. Sve je ovo samo neka kokuz improvizacija..
Pročepit će negdje.
Pripreme su realno fijasko kao i onda kod Hotica kad su otisli u NJemacku i tamo kantali one levatske šestoligase, devetoligaše i sl.... a jos gore tamo nas dočekao veći snijeg nego ovdje...

Pripremne utakmice su isto tako koliko para toliko muzike. Iole ozbiljnije ekipe se pripremaju u inostranstvu, ne mogu naci bolje protivnike ni da hoce
Pa sve to stoji, ali zar je problem otici do Medjugorja odigrati utakmicu i vratiti se..dole uvijek bude ekipa, onda Posusje isto je blizu, Siroki...pa i Rudar i Leotar moglo se nesto izganjat, sigurno bi neko htio i na Grb doci ili.mi tamo nebitno...nije nemoguce nac solidne protivnike, ovo je krajnje neozbiljno i smijesno..Edis ih lozi protiv Gorazda i jbrnog Batona i to bude jedva, sta ocekivat protiv boljih ekipa onda??LjoZee je napisao/la: ↑09 feb 2022, 14:10Zbog mjesta priprema i nije realno bilo da imamo neke jake protivnike svaku tekmu, ali ako se vec "nudio" Siroki ne znam sta glume. Cast i Klisu i Iskri, ali mogao se izostaviti susret sa njima. Zeljeznicar BL vec ok.Azzuri je napisao/la: ↑09 feb 2022, 14:00E cuj strah od povreda pa nece jake tekme...ovo je najveca nebulaloza ikad koju sam cuo, svi igraju s ozbiljnim protivnicima a mi za maltene amaterima koji nas jos klepe jbt..igraci se ne mogu procjeniti kakvi su protiv klisa i batona, kamo li kako ce onda protiv zrinje i pitara? Sramota i smijesno, nema opravdanja za ovaj cirkus od utakmica stvarno..
-
- Kontakt:
Ne ide se na more samo zbog protivnika.. I visinske i te nizinske pripreme imaju svoji svrhu.. Mi kompletne negdje izmedju
i uglavnom u smogu..

Pročepit će negdje.
Pa ocigledno je problem. Badzaku hvala, ali ako je vec htio od sebe nesto uraditi za klub bolje bi bilo da je u parama dao pa da se ide u Medjugorje gdje bi se kvalitetnije pripremili. Ovako vise nam je sa ovim pripremama odmogao nego pomogao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Iskreno, jedina razlika je temperatura vani i tereni. A za našu ligu i proljeće, bolje se pripremati na oranicama.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Jel moguce da je onaj papak iz tuzle ovakvog igraca doveo da igra na onoj oranici i u ovoj zabokrecini od lige. Garant ga prijavio na 500 km, majku mu lopovsku
- lijevapolutka
- Kontakt:
a ko kaze da bi te Niko primio u Medjugorju?
zatvorili smo g.uzicom svaka vrata
moSa ljoŽe
Ima i Medulin pored Medjugorja. Kad su mogle tu ici ekipe kao Radnik, Sloboda, Rudar ne vjerujem da je preskupo.lijevapolutka je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:02a ko kaze da bi te Niko primio u Medjugorju?
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Na ovih 9900 aktivnih članova imamo još 1063 neaktivna. Idemo do 10k!
- lijevapolutka
- Kontakt:
pa nama nacelnik Ilidže plaća sale i terene, a ti bi u Medulin. Izgleda da bas nisi svjestan u kakvoj smo situacijiLjoZee je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:07Ima i Medulin pored Medjugorja. Kad su mogle tu ici ekipe kao Radnik, Sloboda, Rudar ne vjerujem da je preskupo.lijevapolutka je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:02a ko kaze da bi te Niko primio u Medjugorju?
moSa ljoŽe
Bukvalno. Ove utakmice sto smo i odigrali, potpuni promasaj. Nikakve koristi, mladim igracima dali po 20 minuta max, a forsiras Bekrica. Vidjet cemo na sta ce ovo sa Edisom izaci, ali vec poslije Veleza ce sva ova euforija splasnuti zbog rezultata.
Nisam ja napisao da klub sam placa nego ako je Badzak vec htio od sebe nesto da uradi za klub. On je na gubitku i ovako i onako tako da bolje da nam je negdje drugo uplatio bar ovaj drugi dio. Ovako nas ogranicio na jedan grad i suzen spisak protivnika plus ovi pametni odbiju Siroki. Mislim hvala Badzaku, nije mala stvar, ali nista nam nije pomogao.lijevapolutka je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:15pa nama nacelnik Ilidže plaća sale i terene, a ti bi u Medulin. Izgleda da bas nisi svjestan u kakvoj smo situaciji
-
- Kontakt:
Badzak shupak
-
- Kontakt:
Ma Badzak je u ovom slucaju u minusu samo za hranu.. Ostalo je sve dzabalana..
Pročepit će negdje.
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
30hiljada km Sloboda pripreme u Medulinu ove godineLjoZee je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:07Ima i Medulin pored Medjugorja. Kad su mogle tu ici ekipe kao Radnik, Sloboda, Rudar ne vjerujem da je preskupo.lijevapolutka je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:02a ko kaze da bi te Niko primio u Medjugorju?
platila, uslovi fantastični, ako to nismo imali žalosno
-
- Kontakt:
Mogli smo im mi navuci te pare, al valja maci guzicom i pozvati navijace.. Da su pustili milju polugodisnjih i pokrenuli akciju za pripreme pukle bi polugodisnje za dva dana..
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Lokomotifa, N3R3D, tiagofaria25 i 62 gosta.