FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jedva 5:0
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Iskreno, imamo mi trenutno jako dobre omladince, nisu za podcijeniti uopste 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ove 3 utakmice sto sam gledao fakst izgledamo spektakularno.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Odlicna igra, treba momcima cestiti od srca. 
Na terenu je to djelovalo raznovrsno, pa je to i razlog da se sa vecinom u odnosu na moguce odlaske pojedinaca
kreira tim.
Ovaj strucni stab radi sa sirokim kadrom a na ljeto ce se vidjeti sta ce biti sa pojedincima.

Na terenu je to djelovalo raznovrsno, pa je to i razlog da se sa vecinom u odnosu na moguce odlaske pojedinaca
kreira tim.
Ovaj strucni stab radi sa sirokim kadrom a na ljeto ce se vidjeti sta ce biti sa pojedincima.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Još na sve to uzmite činjenicu da ih Vasoski raznosi treninzima, treniraju dva puta dnevno, noge su im sad kao od betona. Kad se dobije na svježini, tek će to još bolje biti, uz kompletan sastav na terenu naravno.
Ne igraju iste pozicije,ali po mom misljenju je najbolji omladinac.Plus na toj poziciji desnog krila nemamo nikoga tako da bih ja Irfana forsirao jer ipak je nas akademac plus supertalentovan.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Upravo to.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:12Još na sve to uzmite činjenicu da ih Vasoski raznosi treninzima, treniraju dva puta dnevno, noge su im sad kao od betona. Kad se dobije na svježini, tek će to još bolje biti, uz kompletan sastav na terenu naravno.
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
2001 godište nije još proslavio ni 21Pantelija je napisao/la: ↑09 feb 2022, 14:38on nije potencijal, on ima 22 godine. Sa 22 se vec zna na cemu siii... potencijal su trako i mali buljubasic, alisah itd...bordobijeli je napisao/la: ↑09 feb 2022, 14:34Dal je odigrao 1 ili 2 utakmice i povrijedio koljeno, poslje tog je igrao neki 6-7 utakmica po poluvrijeme ili pola sata gdje nije nista napravio. Al 8 utakmica poslije povrede po poluvrijeme ne treba momku suditi i odma ga levat itd. Ok ne treba ga dizati radi dobre prijateljske al mislim da ima u njemu potencijala, zna fudbala.
Da se svi posvete lopti i zivotu kao ovaj mali, imali bi svake godine po 5-6 igraca iz Akademije u prvih 11.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Evo pantelije strucnjaka da nam kaze ko je talenat a ko ne, uhljebio se u klub za vrijeme Sabrine i Ciofia...
-
- Kontakt:
3 utakmice 11 golova
Vasoski
Danas smo fkt dominirali 90 min.Bit ce ovo jos bolje dok se i Daniel prikljuci i ekipa jos spremi i uigra.Svidja mi se sto nakon dugo vremena gledam povezanu igru od noge do noge.Nema nabijanja napamet.Presing na zadnju liniju protivnika isto sjajan,uvijek bar 4 igraca pritisce njihovu odbranu
Sta bi na sastanku sa Fanimom?
Vasoski

Danas smo fkt dominirali 90 min.Bit ce ovo jos bolje dok se i Daniel prikljuci i ekipa jos spremi i uigra.Svidja mi se sto nakon dugo vremena gledam povezanu igru od noge do noge.Nema nabijanja napamet.Presing na zadnju liniju protivnika isto sjajan,uvijek bar 4 igraca pritisce njihovu odbranu
Sta bi na sastanku sa Fanimom?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 feb 2022, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Fanimu su danas javili samo rezultat utakmice
Dobro je što se već pravi ekipa za Europu i sledeću sezonu. Ne znam, kada je se zadnji puta to uradilo. Treba sada rasteretiti plate sa nekim odlascima.
Ako vrate Fanjima, i produze ga jos godinu, podpisu pred ugovoro sa Ovcinom, otjeraju ahmeta krstu hebiba bodula oremusa, dupovca, dovedu jos 3 tipa ko sto nihad hamza, derali bi dinamo a ne leotar prijedor i takve gigante
Hvala bogu da konacno imamo igraca da zna opucat a da nije po zemlji da se dokotrlja lopta jedva do gola...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mislim da iz nekog poštovanja prema Mersi i svemu što je dosad učinio, ne treba koristiti izraz otjerati.
Catakovica sam pratio jer je iz nase akademije lik je pametan igrac,majstor sa loptom,odlican sut ima i skroman momak. Nasa najveca pojacanja su Ramici,Trako kojince stasat uz ove igrace koje sad imamo i sto vise kad god se ukaze prilika ih gurati. Bolje Traki davat priliku nego Dupovcu
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, keli, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Pena, Rule_hz, ZmajOdBosne33 i 64 gosta.