Da je svake godine toliki broj, možda bi i pucali čirevi. Međutim ovo je samo posljedica prosidbe i vapaja kluba koji tone.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pijačari ponovno mahnitaju, to samo znači da je naš dosadašnji rad plodonosan.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pito sam te nesto. Kad je Velez poceo igrati na starom igralistu i dal je mozda neko prije njih igrao? Ako su nekom oteli i onda dali velezu igraliste kako ce ga zvat nego staro velezovo da se zna? Znas kad zapisas teritorij pa mislis da ces uvijek tu bit..tako je i sa bijelim brijegom bilo. Kontali gradski stadion prisvojit i na kraju ispade protjero ih neko. Ja kazem, ne znam jel to sto posto tocno za staro igraliste..volio bih da me neko stariji i ozbiljniji upozna s tim informacijama ako ih ima. Ti ocito ne mozes jer si vrlo mlad i napunjena ti je glava glupostima, uostalom kao i vecini danasnje djece. A i poprilicno si glup jer svaki moj komentar ti vidis kao provokaciju, i onda jadan krenes pjenit, pokusavat nesto odgovorit, sapletes se i iducih 3 sata skupljas informacije o Zrinjskom da zapocnes opet neku konverzacijuopalaopala je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:30Izvini kako zovete staro igralište ? Staro Velezovo , i samim tim sam ti dao vlasničke papire . Sigurno niko ne zove Staro zrinjsko igralište ili ono sto si bubao Staro biskupovo , staro fratrovo . Nemam ja tebi šta davat igralište nosi ime Staro Velezovo , a ti meni moraš dokazat biskupe fratre , koji si mutavac Boze dragi . Aj priznaj gdje piješ kafu na starom Velezovom ili starom biskupovom / fratrovom / zrinjskom ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:09![]()
![]()
Koliko samo uzivam kad vidim s kojom se gorcinom i gnjevom opala budi svako jutro prije skole citajuci sve moguce informacije o velikom Zrinjskom iz Mostara. Onda sav onako zanimljiv krene pisat hashtagove ne bi li se neko nasmijao na te dosjetke . Al niko nista
Svi ce ti čirevi od muke i nemoći popucat dijete drago..tvoji te se na forumu stide bola. Vjerovatno te i u stvarnom zivotu izbjegavaju ako si ovako dosadan i inace. O kucnom (NE)odgoju necu ni da govorim
Nego de mi vlasnički list od starog igrališta. Želio bih vidjeti kad je Velez kreno igrat na njemu i jel iko prije igro. Neugodno mi, ako nisam u pravu, pa da se ispričam na dezinformacijamaZnam da te boli činjenica , al lagano kad sjedneš na kafu stavi #starovelezovo
Kad platite porez onda možemo pricat do tad , pstt. negatori svega i svačega . Ima li kakva apelacija da vam gej plati ovaj porez ili idete putem Zelje ? Aj nazigu se geju , i biće riješen porez , i zovni rigia da ti pomogne on je iskusan cmarator .
Dakle kada i tko je sagradio to igraliste, tko je sve igrao na njemu i kada je velez poceo igrati na njemu?
-
- Kontakt:
liga nikad jaca po meni, nastavak ce donijet svasta
Imamo vec 6-7 dobro poslozenih klubova, da je samo skratit na 10 bila bi ko HNL
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Treba samo izmisljat , jbg to vam je u genima . Opusti se lagano , fino je vrijeme može kafica na starom Velezovom i kentra kako da se plati porez . Ili cek možda staro biskupovotutankamon1905 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:52Pito sam te nesto. Kad je Velez poceo igrati na starom igralistu i dal je mozda neko prije njih igrao? Ako su nekom oteli i onda dali velezu igraliste kako ce ga zvat nego staro velezovo da se zna? Znas kad zapisas teritorij pa mislis da ces uvijek tu bit..tako je i sa bijelim brijegom bilo. Kontali gradski stadion prisvojit i na kraju ispade protjero ih neko. Ja kazem, ne znam jel to sto posto tocno za staro igraliste..volio bih da me neko stariji i ozbiljniji upozna s tim informacijama ako ih ima. Ti ocito ne mozes jer si vrlo mlad i napunjena ti je glava glupostima, uostalom kao i vecini danasnje djece. A i poprilicno si glup jer svaki moj komentar ti vidis kao provokaciju, i onda jadan krenes pjenit, pokusavat nesto odgovorit, sapletes se i iducih 3 sata skupljas informacije o Zrinjskom da zapocnes opet neku konverzacijuopalaopala je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:30Izvini kako zovete staro igralište ? Staro Velezovo , i samim tim sam ti dao vlasničke papire . Sigurno niko ne zove Staro zrinjsko igralište ili ono sto si bubao Staro biskupovo , staro fratrovo . Nemam ja tebi šta davat igralište nosi ime Staro Velezovo , a ti meni moraš dokazat biskupe fratre , koji si mutavac Boze dragi . Aj priznaj gdje piješ kafu na starom Velezovom ili starom biskupovom / fratrovom / zrinjskom ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:09![]()
![]()
Koliko samo uzivam kad vidim s kojom se gorcinom i gnjevom opala budi svako jutro prije skole citajuci sve moguce informacije o velikom Zrinjskom iz Mostara. Onda sav onako zanimljiv krene pisat hashtagove ne bi li se neko nasmijao na te dosjetke . Al niko nista
Svi ce ti čirevi od muke i nemoći popucat dijete drago..tvoji te se na forumu stide bola. Vjerovatno te i u stvarnom zivotu izbjegavaju ako si ovako dosadan i inace. O kucnom (NE)odgoju necu ni da govorim
Nego de mi vlasnički list od starog igrališta. Želio bih vidjeti kad je Velez kreno igrat na njemu i jel iko prije igro. Neugodno mi, ako nisam u pravu, pa da se ispričam na dezinformacijamaZnam da te boli činjenica , al lagano kad sjedneš na kafu stavi #starovelezovo
Kad platite porez onda možemo pricat do tad , pstt. negatori svega i svačega . Ima li kakva apelacija da vam gej plati ovaj porez ili idete putem Zelje ? Aj nazigu se geju , i biće riješen porez , i zovni rigia da ti pomogne on je iskusan cmarator .
Dakle kada i tko je sagradio to igraliste, tko je sve igrao na njemu i kada je velez poceo igrati na njemu?
Ps. Ne čitam nebuloze i izmišljotine , sorry .
#bacitagstarovelezovo
#bacikojukintuzaporez
#cekamorigiaakonijepukaocir
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Diže se prag na 15000, čuvajte cuke
Šesterostruki šampion, osvajač kupa i trenutno prvoplasirani klub u ligi koji nastupa na gradskom stadionu. Krokodilske suze ronimo.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:52Pito sam te nesto. Kad je Velez poceo igrati na starom igralistu i dal je mozda neko prije njih igrao? Ako su nekom oteli i onda dali velezu igraliste kako ce ga zvat nego staro velezovo da se zna? Znas kad zapisas teritorij pa mislis da ces uvijek tu bit..tako je i sa bijelim brijegom bilo. Kontali gradski stadion prisvojit i na kraju ispade protjero ih neko. Ja kazem, ne znam jel to sto posto tocno za staro igraliste..volio bih da me neko stariji i ozbiljniji upozna s tim informacijama ako ih ima. Ti ocito ne mozes jer si vrlo mlad i napunjena ti je glava glupostima, uostalom kao i vecini danasnje djece. A i poprilicno si glup jer svaki moj komentar ti vidis kao provokaciju, i onda jadan krenes pjenit, pokusavat nesto odgovorit, sapletes se i iducih 3 sata skupljas informacije o Zrinjskom da zapocnes opet neku konverzacijuopalaopala je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:30Izvini kako zovete staro igralište ? Staro Velezovo , i samim tim sam ti dao vlasničke papire . Sigurno niko ne zove Staro zrinjsko igralište ili ono sto si bubao Staro biskupovo , staro fratrovo . Nemam ja tebi šta davat igralište nosi ime Staro Velezovo , a ti meni moraš dokazat biskupe fratre , koji si mutavac Boze dragi . Aj priznaj gdje piješ kafu na starom Velezovom ili starom biskupovom / fratrovom / zrinjskom ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:09![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Znali se kad ce Medjugorci vratit 1,3 mil duga poreza ? Evo sto uzurpiras stadion za marku i ne uložiš ništa , nisi u stanju ni svoje obaveze snosit , kategorično neodrživ kolektiv kojem se sprema gašenje na 50 - 100 godina
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Kockoglavi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nema govora, lijepa donatorska akcija i fina lova za klub u teškoj situaciji 

Sto nisu ovaj grb vratili za 100 godina?
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Najveći fudbalski kolektiv u državi. Idemo do 15k. Zbogom ispoddesetohiljadasi.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
A nesto nas bas zaboli kuratz hocete li cestitati.Kockoglavi je napisao/la: ↑09 feb 2022, 16:18Ovdje akp ima 5000 bac aktivnih clanova bez cuka, auta kuraca palaca idu cestitke.

10 hiljada aktivnih clanova!

10.000 donacija. 

Zato sto to nije prvi grb kluba nego ovaj u postu. Po meni za ovu godinu su trebali na dresove reaktivirati taj grb.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.