FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Poruka za dušmane, strane a i domaće....
-
- Kontakt:
Kao navijaci se mozemo pisati bas po svima u ovoj drzavi.. Izgradili istok, renovirali zapad, najaci sa posjetom u najvecoj klupskoj krizi, uplatili klubu preko 200k za manje od deset dana, a uplaticemo jos minimum toliko itd.. U ovoj drzavi ubjedljivo neprikosnoveni.. Pisanje na kub po svima i zadaca koju niko u ovoj drzavi nikad nece stici..zeljovac21 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 17:26Ma pitar frajer, kad god neka prica o njima staje u odbranu
Pročepit će negdje.
- kontrasviju
- Kontakt:
Sve nam je ovo zbog toga sto niko nizasta nije odgovaro.Prvo imena koji su ovo uradili nek ih oni isplate.Da se pohvalim odradjena clanska ali nazalost nisam Remzu uclanio mamne rapa vise.Kupi nas ba vise sta cekas.
- NerminFatic
- Kontakt:
Mene bi bilo stid ovako nesto napisati, ako znamo sta je Badzak sve tolike godine uradio za nas klub. I jos uvijek radi i pomaze. "Imas sto godina, a lazes", da citiram cuvenu repliku iz Maratonaca.LjoZee je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:18Nisam ja napisao da klub sam placa nego ako je Badzak vec htio od sebe nesto da uradi za klub. On je na gubitku i ovako i onako tako da bolje da nam je negdje drugo uplatio bar ovaj drugi dio. Ovako nas ogranicio na jedan grad i suzen spisak protivnika plus ovi pametni odbiju Siroki. Mislim hvala Badzaku, nije mala stvar, ali nista nam nije pomogao.lijevapolutka je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:15pa nama nacelnik Ilidže plaća sale i terene, a ti bi u Medulin. Izgleda da bas nisi svjestan u kakvoj smo situaciji
Zna li neko kakve se imaju pravne mogucnosti da se pokrene nesto protiv ljudi koji su ostetili klub i ima li se to u planu od kluba? Cini mi se da su to spominjali na onoj pres konferenciji, pa me interesuje.
-
- Kontakt:
Mozda je Bazdak provalio da je na spisku za tuzbu, pa kineskim pripremama hoce da izganja amnestiju, e neces razbojnice
Mi nemam para i opet dajemo pitarima besplatan ulaz,to nema logike nikako,trebali su staviti pitarima ulaznice po standardnoj cijeni 10KM.
Njih 1600×10KM,realno mozemo isplatit neke igrace a ovako je bukvalno baceno.
Njih 1600×10KM,realno mozemo isplatit neke igrace a ovako je bukvalno baceno.
Ali i došli u situaciji da se bojimo hoćemo li igrati ligu, hoćemo li ostati bez imovine. Zato kažem gledajmo samo sebe i kako možemo bolje i više da doprinesemo našem Želji. Jeste to što si nabrojao nedostižno za sve u državi ali opet nedovoljno da nam klub bude stabilan. A klub je naš, od svakog člana.MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 feb 2022, 17:31Kao navijaci se mozemo pisati bas po svima u ovoj drzavi.. Izgradili istok, renovirali zapad, najaci sa posjetom u najvecoj klupskoj krizi, uplatili klubu preko 200k za manje od deset dana, a uplaticemo jos minimum toliko itd.. U ovoj drzavi ubjedljivo neprikosnoveni.. Pisanje na kub po svima i zadaca koju niko u ovoj drzavi nikad nece stici..zeljovac21 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 17:26Ma pitar frajer, kad god neka prica o njima staje u odbranu
Bit će uskoro konkretne informacije vezane za pokretanje tužbi protiv NN lica. Prije svega tužbe se odnose na nesavjesno poslovanje, korištenje funkcije zarad privatnog interesa a i još za neke zanimljive stvari će se pojedinci teretiti.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
I navijaci krivi za to? Ja pricam o navijacima. O klupskim strukturama koje su nas dovele do ovoga vise i ne vrijedi trositi rijeci.. Samo im mogu pozeliti sve najgore.. Nadam se da ce tuzbe biti pokrenute, al kao da gledam potpisi na stetnim ugovorima nisu od onih koji su stetu izazvali.. Na kraju ce se kola slomiti na Nurki, Dzihanicu i slicnim manje bitnim likovima..Dejan1921 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 17:50MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 feb 2022, 17:31
Kao navijaci se mozemo pisati bas po svima u ovoj drzavi.. Izgradili istok, renovirali zapad, najaci sa posjetom u najvecoj klupskoj krizi, uplatili klubu preko 200k za manje od deset dana, a uplaticemo jos minimum toliko itd.. U ovoj drzavi ubjedljivo neprikosnoveni.. Pisanje na kub po svima i zadaca koju niko u ovoj drzavi nikad nece stici..
Ali i došli u situaciji da se bojimo hoćemo li igrati ligu, hoćemo li ostati bez imovine. Zato kažem gledajmo samo sebe i kako možemo bolje i više da doprinesemo našem Želji. Jeste to što si nabrojao nedostižno za sve u državi ali opet nedovoljno da nam klub bude stabilan. A klub je naš, od svakog člana.
Pročepit će negdje.
A šta su oni nego navijači, barem 90% njih koji su prošli kroz uprave i skupštine. Većina njih ima i gostovanja sa Željom, domaćih utakmica veliki broj. Tu smo zakazali, barem većina, bilo je i svijetlih primjera, ali ako vidimo trenutnu situaciju, preovladali su ovi lošiji. Ja to tako gledam, Željo je klub nas sviju i u globalu nismo napravili dovoljno, barem za sada. Nadam se da je ovo prekretnica i da idu bolji dani.MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 feb 2022, 17:59I navijaci krivi za to? Ja pricam o navijacima. O klupskim strukturama koje su nas dovele do ovoga vise i ne vrijedi trositi rijeci.. Samo im mogu pozeliti sve najgore.. Nadam se da ce tuzbe biti pokrenute, al kao da gledam potpisi na stetnim ugovorima nisu od onih koji su stetu izazvali.. Na kraju ce se kola slomiti na Nurki, Dzihanicu i slicnim manje bitnim likovima..Dejan1921 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 17:50MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 feb 2022, 17:31
Kao navijaci se mozemo pisati bas po svima u ovoj drzavi.. Izgradili istok, renovirali zapad, najaci sa posjetom u najvecoj klupskoj krizi, uplatili klubu preko 200k za manje od deset dana, a uplaticemo jos minimum toliko itd.. U ovoj drzavi ubjedljivo neprikosnoveni.. Pisanje na kub po svima i zadaca koju niko u ovoj drzavi nikad nece stici..
Ali i došli u situaciji da se bojimo hoćemo li igrati ligu, hoćemo li ostati bez imovine. Zato kažem gledajmo samo sebe i kako možemo bolje i više da doprinesemo našem Želji. Jeste to što si nabrojao nedostižno za sve u državi ali opet nedovoljno da nam klub bude stabilan. A klub je naš, od svakog člana.
Imamo li konkretne dokaze da se neko npr ugradio u ugovore ili slicno?
- MocMahale444
Ako je to tacno bit ce dugacka lista

Mozda ce ostati na tome “puno price malo rada”.
Nekako ta tema se poteze iz godine u godinu ali nista konkretno da se desi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
To rade ljudi iz nadzornog odbora i pravnici oni su bolje upoznati sa materijom. Svakako da ima određenih podataka koje izazivaju sumnju da su vršene neke nečasne radnje, sklapani štetni ugovori, uzimale provizije i procenti na ime transfera što ulaznih što izlaznih ali otom potom. Kako znam trebalo bi biti objavljena imena, funkcije na kojima su bili i ono za šta se terete.Tristan10 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:12Imamo li konkretne dokaze da se neko npr ugradio u ugovore ili slicno?
-
- Kontakt:
Da, navijaci snose veliki dio krivice. Njemi posmatraci kasapljenja kluba. Evo prvi ti, zile na vratu su ti pucale od tjeranja strebera i Senada. Daj titule, titule..MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 feb 2022, 17:59I navijaci krivi za to? Ja pricam o navijacima. O klupskim strukturama koje su nas dovele do ovoga vise i ne vrijedi trositi rijeci.. Samo im mogu pozeliti sve najgore.. Nadam se da ce tuzbe biti pokrenute, al kao da gledam potpisi na stetnim ugovorima nisu od onih koji su stetu izazvali.. Na kraju ce se kola slomiti na Nurki, Dzihanicu i slicnim manje bitnim likovima..Dejan1921 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 17:50MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 feb 2022, 17:31
Jesili se ikada pogledao u ogledalo i sebi sve po spisku zbog onoga sta si ucinio klubu za koji navijas?
Promjenio nick i nastavio po starom, bez razmisljanja lupas ko pubertetlija. Sada svi drugi krivi a navijaci nisu. Jesu. Nadam se da su sada sa ovim akcijama dosli tobe.
Za tebe ocigledno nema nade.
Mislim da će ovi ljudi biti prvi koji će to i sprovesti na djelo.MocMahale444 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:16Ako je to tacno bit ce dugacka lista![]()
Znas li mozda kad bi mogli ocekivati saopstenje o kome se radi i konkretne korake?1921boy je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:27Mislim da će ovi ljudi biti prvi koji će to i sprovesti na djelo.MocMahale444 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:16Ako je to tacno bit ce dugacka lista![]()
- manijacikonjic87
- Kontakt:
i ja sam isto razmisljao al kad skontam da bi svi anamoni pricali kako su dali po 10km sadake da prezivimo onda ovu odluku vidim kao gospodski nenadjebiv potez

Mi smo Željini, Željo je naš !
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 70 gostiju.