Sjecatel se onih zimskih priprema kad je Zinedin sam dobio jednu utakmicu? Zabio dva gola, 2-3 puta precku/stativu pogodio. Mi se nafurali onda, evo boljeg od Rahmana. Na kraju qrcina. Pripreme su uvijek jedno, zvanicne utakmice drugo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Onda npr. dati pare nasem klubu za kazne koje napravimo ili smo prije napraviliNapapijri je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:05Ne treba ciganciti na taj nacin. Uzvratiti istom mjerom iduci derbi i to je sve. Eventualno novac donirati nekome kome je zaista potreban.Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:03Citam da ce nam mozda karte na Grbavici biti besplatne. Mozda da nesto organizujemo da te karte prodaje klub ili unfks po 10 KM npr pa da pare damo igracima kao premije za derbi
Def ako nam ljudi ne naplate ulaz isto im moramo vratiti zza derbi na Kosevu.Ali moramo.
Volim kad se ovako malo stvari smiruju a ne kao u vakat Zuje i Blekica one svadje i cigancenja.Na gospodski potez gospodski uzvratiti.
Volim kad se ovako malo stvari smiruju a ne kao u vakat Zuje i Blekica one svadje i cigancenja.Na gospodski potez gospodski uzvratiti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zanima me kako ce se onda "dijeliti" karte, ako budu dzaba bit ce sigurno vise zainteresovanih nego karata. Ako se i bude placalo nesto, nece se sigurno davati igracima nego eventualno u dobrotvorne svrhe ko sto su Horde uradile kad je klub dao dzaba ulaz na sjever, pretpostavljam.Napapijri je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:05Ne treba ciganciti na taj nacin. Uzvratiti istom mjerom iduci derbi i to je sve. Eventualno novac donirati nekome kome je zaista potreban.Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:03Citam da ce nam mozda karte na Grbavici biti besplatne. Mozda da nesto organizujemo da te karte prodaje klub ili unfks po 10 KM npr pa da pare damo igracima kao premije za derbi
Posalju karte klubu, klub dalje u UNFKS i pravo na kartu imaju clanovi UNFKS.spezial je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:10Zanima me kako ce se onda "dijeliti" karte, ako budu dzaba bit ce sigurno vise zainteresovanih nego karata. Ako se i bude placalo nesto, nece se sigurno davati igracima nego eventualno u dobrotvorne svrhe ko sto su Horde uradile kad je klub dao dzaba ulaz na sjever, pretpostavljam.Napapijri je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:05Ne treba ciganciti na taj nacin. Uzvratiti istom mjerom iduci derbi i to je sve. Eventualno novac donirati nekome kome je zaista potreban.Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:03Citam da ce nam mozda karte na Grbavici biti besplatne. Mozda da nesto organizujemo da te karte prodaje klub ili unfks po 10 KM npr pa da pare damo igracima kao premije za derbi
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Ma ne treba brate to raditi.Onda ispada da nam oni placaju kazne,premije itd.Ne treba nam nista od njihTatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:08Onda npr. dati pare nasem klubu za kazne koje napravimo ili smo prije napraviliNapapijri je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:05Ne treba ciganciti na taj nacin. Uzvratiti istom mjerom iduci derbi i to je sve. Eventualno novac donirati nekome kome je zaista potreban.Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:03Citam da ce nam mozda karte na Grbavici biti besplatne. Mozda da nesto organizujemo da te karte prodaje klub ili unfks po 10 KM npr pa da pare damo igracima kao premije za derbi
Ovo oko djaba ulaza dodje kao dobar hajc.Eh sad problem kome dati karte.Oko 1500 ulaznica cemo dobiti a bit ce puno vise zainteresovani.Ja da se pitam 500 ulaznica bi dao u Unfks
A ostali 1000 podjeliti raji koja ima clansku i sezonsku iz zadnje sezone kad se prodavala.Ili nesto tako slicno
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 feb 2022, 18:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Clanovi ce imati prioritet sigurno
Bagaric danas ko navijen bio (sto ti je konkurencija i strah za poziciju). Pored gola bas je defanzivno dobar bio on je ukrao loptu i kod drugog i treceg gola.Cak gledam u jednom trenutku sam radi presing Vasovski se dere da ne trci i ne ganja sam.
Cudo je konkurencija.
Cudo je konkurencija.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
:
Bagarić je bio loš kao i ostali u prvoj polusezoni, al dečko je dobar igrac.miky_hz je napisao/la: ↑09 feb 2022, 18:39Bagaric danas ko navijen bio (sto ti je konkurencija i strah za poziciju). Pored gola bas je defanzivno dobar bio on je ukrao loptu i kod drugog i treceg gola.Cak gledam u jednom trenutku sam radi presing Vasovski se dere da ne trci i ne ganja sam.
Cudo je konkurencija.
- JavierBosnia
- Kontakt:
onaj mali ramic danas strahota, ili mu dati prostora za igru ili ga na kaljenje poslat u dobru ekipu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Je li tesko
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako procitah ne zna se jos nista, sumnja se na zadnju lozu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Mersi su vec platili, mislim da posjeduje Uefa A licencuBenjolos je napisao/la: ↑09 feb 2022, 15:59Moje mišljenje, bilo bi dobro kada bi klub omogućio (platio) neko usavršavanje i sticanje svih potrebni licenci za Ahmetovića i Velkoskog za trenerske pozicije (naravno uz njihov pristanak), i polahko ih uvoditi u to polje, pa postaviti u Akademiji na mjesto trenera il slično, smatram da bi bili jedno 10x bolji nego svi dosadašnji a i trenutni treneri koji rade u Akademiji.
Treba ovom malom Varesanovicu na vrijeme ponuditi novi, duzi, ugovor. Vidi se Liverpoolova skola u njegovoj igri
Sarajevo ljubavi moja.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Ja bi sačekao da ga vidim protiv Zrinjskog, Borca i Tuzle. Cudi me samo kako ta "Liverpoolova skola u njegovoj igri" nije prepoznata ranije od strane nekog kluba iz recimo engleskog Championshipa, poput Fulhama, Cardiffa, Blackburna......koji imaju mali milion skauta za mlade igrace i talente širom Engleske.
Nebrušeni dijamant kako Vasovski nedavno rece za Dala,poceo je da ga brusi vec

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, benko21, keli, OzmoodPinglewood, sarajevo19461987, Seipronto, stokastoka23 i 128 gostiju.