AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
U najjačem mogućem sastavu koji trenutno ima Pioli. Od razvoja dešavanja na meču će da zavisi koliko će ko od prvotimaca da ostane na terenu.
Umor ne smije se spomenuti. Imali su 4 dana pauze. A prije toga 15 dana.
Umor ne smije se spomenuti. Imali su 4 dana pauze. A prije toga 15 dana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sarri iznenađujuće na klupi ostavio 4-5 igrača koji su često starteri. L.Alberto, Lazzari, Leiva, Pedro. Mada ne mora to da znači da će Milan imati lagan posao, daleko od toga. SMS i Immobile kad imaju svoju noć, mogu nauditi sami bilo kojem timu u Italiji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Auuuuuu kakva lopta Romagnolia
bravo Leaoo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
U ovom stanju Kessie je igrač manje. Radi kontra tima a i kontra sebe. Ovakav neprofesionaln pristup i mizerna izdanja mu neće donijeti tih 8M kojima teži, a neće ih svakako nigdje dobiti.
Kapiten, odličan pass za Leao.
Kapiten, odličan pass za Leao.
Za sada ovo djeluje bas ono lagano odradjivanje posla,nekako od pocetka tekme imam osjecaj da lagano ovo dobijamo
Taman prije nekoliko minuta ovaj engleski komentator priča kako je odbrana Lazia odlična u zadnje vrijeme... i onda im jedan Romagnoli onako probije odbranu jednim pasom. 
Leao
mada je ondje Reina loše odreagovao al' ko ga yebe, gol jeeeeeeeeee
Leao
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Rutinski 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao kad ima svoju noć. Nema tih bekova i stopera u Italiji koji ga mogu zaustaviti.
9 golova i 7 asistencija ove sezone.
Daj Rebića i Lazetića u nastavku, odmoriti i Tonalija isto.
Milan u drugoj brzini, realno.
9 golova i 7 asistencija ove sezone.
Daj Rebića i Lazetića u nastavku, odmoriti i Tonalija isto.
Milan u drugoj brzini, realno.
Sta radis Leaooooooooo
bravo momci. Sad samo zatvoriti luft da drzi vatru i to je to 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Bas odradjivanje posla u nekoj drugoj brzini. Svaka cast komplet ekipi za ovo prvo poluvrijeme
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ali Giroud je dokaz da ne postoji ukleta "devetka" u Milanu, već samo nekvalitetna igrač koji nosi taj broj. Čovjek nije startera. A 10 golova već.
- muha milanez
- Kontakt:
Girooooooooooooooouuuuuuuuuuuuudddd
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
opaaaaaaaaaaaaaaa Zironjaa mudonjaaaaaaaa
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mogao bi Milan ove sezone lagano imati 3 igrača sa dvocifrenim učinkom što se golova tiče.
Giroud je već na 10
Leao ima 9
Zlatan 8
Što se asistencija tiče, sa 7 su tu Leao i Theo.
Ovaj Milan podsjeća na onaj tim iz prvih 15ak ligaških utakmica. Dobar odmor i oporavak igrača čini čuda.
Giroud je već na 10
Leao ima 9
Zlatan 8
Što se asistencija tiče, sa 7 su tu Leao i Theo.
Ovaj Milan podsjeća na onaj tim iz prvih 15ak ligaških utakmica. Dobar odmor i oporavak igrača čini čuda.
Razmontirali smo Lazio u prvom pol.ovako se nogomet igra...Diaz dize formu, odmah se primjeti, lakse se dolazi do prilika i gola, kad on igra dobro, Milan pobkedjuje lagano, izuzwtno bitan igrac...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.