AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ali kako igra Kalulu. U 270 minuta pored njega se nisu vidjeli Dybala, Lautaro i noćas Immobile.
Jednu je grešku samo napravio i kad sam sebe nije zgazio. To je pravi mentalitet.
Juventus nije šansu napravio, Inter u drugom poluvremenu također, Lazio niti jednu za 90 minuta.
To puno govori.
Jednu je grešku samo napravio i kad sam sebe nije zgazio. To je pravi mentalitet.
Juventus nije šansu napravio, Inter u drugom poluvremenu također, Lazio niti jednu za 90 minuta.
To puno govori.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovaj Longo je dosta blizak Milanu,vidjecemo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Botman je dovoljan da se upotpuni odbrana.
A vjerujem da ovo ljeto će se raditi na duplanju svake pozicije kvalitetom. Tako da treba tu još 4-5 igrača.
A vjerujem da ovo ljeto će se raditi na duplanju svake pozicije kvalitetom. Tako da treba tu još 4-5 igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ono što je još bitno za nastavak sezone je da Diaz ulazi lagano u ritam. Druga utakmica zaredom da je bio dobar.
Il Club più titolato al mondo!
Pa naravno da je bitnije da par igrača osjeti teren poslije povreda i da se nekolicina njih odmori, a ne da ulazi neko ko je do jučer sjedio na klupi Zvezde i ko čak ni tamo nije često ulazio na teren. Ima vremena za njega, to je sad najmanji problem.
Odlična igra, nema nikakvih zamjerki.
Oba puta su se vratili kao preporođeni poslije pauza, a ovi pozitivni rezultati protiv jakih ekipa su samo vjetar u leđa za nastavak sezone.
Odlična igra, nema nikakvih zamjerki.
Oba puta su se vratili kao preporođeni poslije pauza, a ovi pozitivni rezultati protiv jakih ekipa su samo vjetar u leđa za nastavak sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Botmanov agent ne da će biti u Milanu sutra nego je večeras gledao utakmicu protiv Lazia na stadionu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sampdoria je nezgodna ekipa. Ali Milan je ušao u opasan ritam, te grizu i u 80oj minuti na 4-0. Haman ih je onaj nespretni poraz od Spezie razdrmao.
Botman, Kjaer, Tomori, Gabbia, po potrebi Kalulu. Ako kapiten ostane onda Gabbia ide na posudbu. Dovoljno za sljedeću sezonu.
Botman, Kjaer, Tomori, Gabbia, po potrebi Kalulu. Ako kapiten ostane onda Gabbia ide na posudbu. Dovoljno za sljedeću sezonu.
- _forzamilan_
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao je kapacitet za učinak od 25+ golova/asistencija po sezoni, samo treba još da radi na sebi. Strašan igrač bi mogao/trebao da bude.
Eh sad ako tamo nije igrao znaci ne treba ni u Milanu, jbg vi 15 min nista nije znacilo da je usao da vidimo lici li na fudbalera ili na hokejasa...
Pioli se haman vodi politikom BH premijer lige , talenat je kod nas i sa 26 godina....
Pioli se haman vodi politikom BH premijer lige , talenat je kod nas i sa 26 godina....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma opet se sumnja u skaute Milana i Maldinija. Znamo po kojem sistemu funkcioniše fudbal na Balkanu i kako se neki igrači više guraju a neki manje. Za Lazetića ima vremena. Veliki je skok napravio u karijeri i treba dostići level spreme za utakmice Milana.
A sasvim sigurno će vrijeme pokazati da 5.5M koje ga je Milan platio, nisu greška. Naprotiv.
A sasvim sigurno će vrijeme pokazati da 5.5M koje ga je Milan platio, nisu greška. Naprotiv.
Milina je bila veceras gledati Milan. Svaka cast!
Lazetic je sad u godinama u kojima mora igrat ako misli postat igrac. Ako mu nece dati 20 minuta u kupu kad vodi 3:0, ne znam kad ga onda misli uvodit. Ili nek ga nekom daju na posudbu. Ovo mi nema logike.
Ali dok ovako igra i pobjedjuje, ne moze se Pioliju prigovarat nista.
A sto se tice Lazetica, u Milanove skaute sumnjam itekako, dok me Lazetic ne uvjeri u suprotno. Daj Boze da bude novi Vlahovic.
Lazetic je sad u godinama u kojima mora igrat ako misli postat igrac. Ako mu nece dati 20 minuta u kupu kad vodi 3:0, ne znam kad ga onda misli uvodit. Ili nek ga nekom daju na posudbu. Ovo mi nema logike.
Ali dok ovako igra i pobjedjuje, ne moze se Pioliju prigovarat nista.
A sto se tice Lazetica, u Milanove skaute sumnjam itekako, dok me Lazetic ne uvjeri u suprotno. Daj Boze da bude novi Vlahovic.
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakvo karanje fašista, tačno me stid ! BOOOOOOOOOM.
Moj Pioli kad si već zovnuo momka mogao si mu dati da osjeti teren.
Moj Pioli kad si već zovnuo momka mogao si mu dati da osjeti teren.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Došao je tek prije 15 dana u ekipu i za njega je ovo novo svijet. Treba se fizički i psihički dići kroz treninge. Dobit će dovoljno minuta s obzirom da je još uvijek dijete.
Na osnovu čega sumnjaš u skaute Milana? Možda Kalulu? Theo? Kjaer? Tomori? Bennacer? Leao? Sve su to igrači pomno posmatrani prije doviđenja u Milan.
Izvini, ali čisto sumnjam da znaš ko je zapravo glavni čovjek u skauting timu Milana.
Na osnovu čega sumnjaš u skaute Milana? Možda Kalulu? Theo? Kjaer? Tomori? Bennacer? Leao? Sve su to igrači pomno posmatrani prije doviđenja u Milan.
Izvini, ali čisto sumnjam da znaš ko je zapravo glavni čovjek u skauting timu Milana.
- Beduin
- Kontakt:
Nisam gledao 1. poluvrijeme, osim golova, odgledao sam samo 2. i rutinska tekma (pa statistici i rezultatu), mada sa visokim presingom do samog kraja. To i jeste odlika ove ekipe kad smo u punom sastavu, visok presing, dosta trke i fin broj pasova, uz taj presing cesto i (do)cekamo gresku protivnika na njihovoj polovini terena.
I ja sam ocekivao malog Lazetica, kad je vec utakmica bila rijesena, a Rebica na lijevom krilu (da odmori Leaoa), ali to je Pioli kroz cijeli staz u Milanu, ali mu rezultati idu na ruku pa te sitnice cesto i prodju ispod radara i zaborave se.
Ne znam kako je odigrao u 1. poluvremenu, ali elektricar je totalno beskoristan, jednolican i predvidiv, bez ikakvog prodora i kvalitetnog laznjaka za jedno krilo (brazilac je kobajagi), vise ni ne pamtim kad je predriblao protivnika i krenuo prema golu, on jedino jos da stoji na rubu sesnaesterca i ceka lopte pa ako mu sjedne na sut, ima ima solidan. Cak i ovakav Saele makar proda neku fintu, ulazi dosta u sredinu i kombinuje sa suigracima, a dosta pomaze i u fazi odbrane.
Milan zudi za tim dobrim desnim krilom, po meni i najvise od svih pozicija.
Giroud king, kako sam uvijek govorio njemu trebaju lopte u sesnaesterac da bi ocekivao rezultat, nije on napadac koji ce uzeti loptu u noge i nesto napraviti, on zivi od suigraca.
I ja sam ocekivao malog Lazetica, kad je vec utakmica bila rijesena, a Rebica na lijevom krilu (da odmori Leaoa), ali to je Pioli kroz cijeli staz u Milanu, ali mu rezultati idu na ruku pa te sitnice cesto i prodju ispod radara i zaborave se.
Ne znam kako je odigrao u 1. poluvremenu, ali elektricar je totalno beskoristan, jednolican i predvidiv, bez ikakvog prodora i kvalitetnog laznjaka za jedno krilo (brazilac je kobajagi), vise ni ne pamtim kad je predriblao protivnika i krenuo prema golu, on jedino jos da stoji na rubu sesnaesterca i ceka lopte pa ako mu sjedne na sut, ima ima solidan. Cak i ovakav Saele makar proda neku fintu, ulazi dosta u sredinu i kombinuje sa suigracima, a dosta pomaze i u fazi odbrane.
Milan zudi za tim dobrim desnim krilom, po meni i najvise od svih pozicija.
Giroud king, kako sam uvijek govorio njemu trebaju lopte u sesnaesterac da bi ocekivao rezultat, nije on napadac koji ce uzeti loptu u noge i nesto napraviti, on zivi od suigraca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mnogo bitan je povratak Tomorija i Rebića. Trebat će im dva tri meča da uhvate zamah, ali bitno je da su zdravi.
Solidan je bio električar za razliku od zadnjih par hororičnih izdanja, ali i dalje šteka ono najbitnije za krilo... završni produkt. U ovom momentu je nebitno koji od njega, Salamandera i Samua igra kad hronično fali završnica.
Ali ovako kad Diaz digne formu uz karakterističnog Lea koji drži kontinuitet čitavu sezonu, donekle se anulira taj nedostatak kvaliteta desno. Rezultat svega toga je da se zabilo šest golova u dvije teške utakmice.
Mene strah ko će se sad povrijediti, to tako ide kad se neko oporavi, neko drugi obavezno otpadne.
Ali ovako kad Diaz digne formu uz karakterističnog Lea koji drži kontinuitet čitavu sezonu, donekle se anulira taj nedostatak kvaliteta desno. Rezultat svega toga je da se zabilo šest golova u dvije teške utakmice.
Mene strah ko će se sad povrijediti, to tako ide kad se neko oporavi, neko drugi obavezno otpadne.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajde ne navlači tmurnost nad ekipom. Kakve povrede više. Ako je ijedan klub zaslužio malo sreće po tom pitanju, Milan je.
Kad su svi zdravi, ili makar 90% ekipe, ovaj tim može svakoga u Italiji dobro nagaziti. Sve te silne nedaće samo su ih učinili jačim, prvenstveno mentalno.
Kad su svi zdravi, ili makar 90% ekipe, ovaj tim može svakoga u Italiji dobro nagaziti. Sve te silne nedaće samo su ih učinili jačim, prvenstveno mentalno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako se razvija situacija za ljetni mercato, Botman i Sanches bi trebali biti prva dva pojačanja Milana. I onako Lille ima neke pade dužan Elliottu. Tako da Milan je za oba igrača u pol poziciji. Posao bi trebao biti vrijedan 50-55M za dva igrača.
Kakvih 50-55 miliona ? Cijena za njih dvojicu zajedno ce biti 60-70 miliona. Steta sto se Paqueta prodao , ali ako on ode u PSG za 80 miliona onda ce Milan dobiti 12 miliona od tog transfera.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 20:44Kako se razvija situacija za ljetni mercato, Botman i Sanches bi trebali biti prva dva pojačanja Milana. I onako Lille ima neke pade dužan Elliottu. Tako da Milan je za oba igrača u pol poziciji. Posao bi trebao biti vrijedan 50-55M za dva igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.