Pa šta ga imaš popusti kralju, ove su svakako odustale, ako bude problema skupis bilo šta, svakako idu po 3 repke, jedino da ne upada neko kao zamjena za ove.
Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma ne vjerujem ja FIBA-i

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
vjerovatno se i nije islo sa objavom spiska, zbog testiranja, da vidis na koga mozes racunati, a bio je siri spisak.
Na koga se tipuje da ce dobit pozivnicu?

Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Pa izisao je spisak danas
Milica Deura, Jonquel Jones, Nikolina Babić, Matea Tavić, Anđela Delić, Nikolina Delić, Miljana Džombeta, Marica Gajić, Nikolina Džebo, Dragana Domuzin, Sara Heljić i Hanna Halilović.
Da li bi se igrale ove druge utakmice ako Fiba proglasi da su se ove tri reprezentacija već kvalifikovale.
-
- Kontakt:
Hoce li pozicija na kraju turnira uticati na izvlacenje za WC?
Ma hoće sigurno uticati... sa tim što ce SAD i Australija po meni biti 1. sesir jer imaju automatsku kvalifikaciju a i po kvaliteti su u pitanju 2 najjace reprezentacije (kad je Australija u full sastavu sa Cambage i ostalim iz WNBA lige)... dakle ne znam bas tacnu situaciju ali previdjam da su oni prvi sesir a da ce se ostalih 5 reprezentacija u 2 grupe redati na osnovu plasmana i rezultata...
Ovaj sistem od 6 u grupi nama potencijalno i valja jer garantuje da cemo u grupi dobiti nekog od ekipa kao sto su Brazil ili J. Koreja, mozda Kina, Nigerija ili Mali i plus ove iz Evrope poput Rusije, Belgije koje možemo sa Jones dobiti i na taj nacin proći u četvrtfinale...
Ovaj sistem od 6 u grupi nama potencijalno i valja jer garantuje da cemo u grupi dobiti nekog od ekipa kao sto su Brazil ili J. Koreja, mozda Kina, Nigerija ili Mali i plus ove iz Evrope poput Rusije, Belgije koje možemo sa Jones dobiti i na taj nacin proći u četvrtfinale...
Ma nema, idemo do finala ....Kompromis je napisao/la: ↑06 feb 2022, 08:27Ma hoće sigurno uticati... sa tim što ce SAD i Australija po meni biti 1. sesir jer imaju automatsku kvalifikaciju a i po kvaliteti su u pitanju 2 najjace reprezentacije (kad je Australija u full sastavu sa Cambage i ostalim iz WNBA lige)... dakle ne znam bas tacnu situaciju ali previdjam da su oni prvi sesir a da ce se ostalih 5 reprezentacija u 2 grupe redati na osnovu plasmana i rezultata...
Onda probat dobit jednu tekmu i osvojiti eventualno 2. mjesto, ako se poklope rezultati
Opet povreda Marice
sama se povrijedila na treningu,pauza par sedmica.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NerminFatic
- Kontakt:
Fakat ta Marica ima staklene noge. Steta zbog talenta a i propustenih prilika da igra protiv velikih selekcija.
A bas me zanimalo kakvi smo u odnosu na reprezentacije koje su sami svjetski vrh zenske kosarke... 

- marlostanf1eld
- Kontakt:
Opet povreda misica, ovaj put drugi misic doduse. Vec treci put u zadnjih godinu+ dana. Steta velika.
Pogledajte sta pisu krezubi stocari sa facebooka na objavama, nakon svega sta je dala za repku. Sramota, tacno treba postojati iq test prije nego napravis fb profil.
Pogledajte sta pisu krezubi stocari sa facebooka na objavama, nakon svega sta je dala za repku. Sramota, tacno treba postojati iq test prije nego napravis fb profil.
Zadnja izmjena: marlostanf1eld, dana/u 10 feb 2022, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Gledam ove 2 ekipe evo, nista specijalno. Sa Maricom smo mogli nesto napraviti protiv njih
Japan opravdao ulogu favorita i na kraju nakon produžetaka pobijedio Kanadu iako je nakon 1. poluvremena gubio 17 razlike...
-
- Kontakt:
Šta pišu sviju ti ? Baci kakav shot-screen , mogu misliti ...marlostanf1eld je napisao/la: ↑10 feb 2022, 11:23Opet povreda misica, ovaj put drugi misic doduse. Vec treci put u zadnjih godinu+ dana. Steta velika.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- marlostanf1eld
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:15Šta pišu sviju ti ? Baci kakav shot-screen , mogu misliti ...marlostanf1eld je napisao/la: ↑10 feb 2022, 11:23Opet povreda misica, ovaj put drugi misic doduse. Vec treci put u zadnjih godinu+ dana. Steta velika.

eto jednog debila, a ima ih jos
-
- Kontakt:
Samo zbog ovakvih stvari mi je žao što sam ugasio facebook profil prije 5-6 godina , da mu odgovorim neke stvarimarlostanf1eld je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:23bombaysaphire je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:15Šta pišu sviju ti ? Baci kakav shot-screen , mogu misliti ...marlostanf1eld je napisao/la: ↑10 feb 2022, 11:23Opet povreda misica, ovaj put drugi misic doduse. Vec treci put u zadnjih godinu+ dana. Steta velika.
eto jednog debila, a ima ih jos

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Izgubicemo obje utakmice i bicemo treci u grupi a FIBA ce naknadno dodjeliti pozivnicu nekoj velikoj naciji koja ostane bez plasmana. Slobodno me citirajte poslije ovih turnira.