pa gdje će šta ovdje proć' da se bar malo ne uvuku u dupe ovim iz doline dugovaPantelija je napisao/la: ↑10 feb 2022, 11:05Kada pogledamo u prošlost rijetki su transfer koji se mogu uvrstiti u kategoriju "najzvučnijih", prvenstveno iz razloga što ih je bilo malo.
Prvi je realizovan 2008. godine kada je na opšte iznenađenje Željezničar u svoje redove uspio dovesti Neila Wooda, bivšeg igrača Manchester Uniteda.
Wood je upisao nekoliko nastupa za prvi tim Crvenih đavola, da bi nakon toga uglavnom bio na posudbama. Na Grbavici se zadržao jednu polusezonu i vratio se u Englesku. Sada je trener u omladinskim selekcijama kluba sa Old Trafforda.
je li moguce da je covjeku bilo mrsko ukucati transfermarkt da vide da lik nije igrao ni PL ni u manutd.
15ak tekmi u championshipu
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- LutakSutko
- Kontakt:
- LutakSutko
- Kontakt:
to ce biti ljepse kada oni saopsteKockoglavi je napisao/la: ↑10 feb 2022, 10:45Investitor iz Amerike gdin Diglisic odustao od partnerstva i ulaganja u FKŽ.

nemoj jos da pricas detalje
pusti ih da se peku
da im pucaju cirevi, jer im je to omiljena u posljednje vrijeme

uclane 3 nova tostera i pisu pucaju cirevi
hahahahaha
puca mi muski polni organ za broj clanova nk duznici iz Zvornicke ulice
Jbga poredis Mirvica skolovanog covjeka sa strasnim vezama i kamiondziju? Inace kakve Mirvic veze ima malo je reci ali vidjece se u buducnosti,lik odma dogovarao da se uspostavi let iz Sarajeva za Ameriku i slicne stvari
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 10 feb 2022, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba ljakse tebi nicija dozvola, "priznat" si u stranci i prihvacen u graduPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑09 feb 2022, 22:15To tvoji argumenti i odgovor na pitanje za sta mi treba tvoja dozvola i priznanja? Na to gdje ti mene trebaš da prihvatiš?antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 22:09Ma ti si bolestan lik. Ja stvarno ne znam zasto uopste s tobom ulazim u konverzaciju.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑09 feb 2022, 22:01
Tvoj bolan problem sto se pronalazis u svemu.
Sta me ti imas prihvatati i gdje me to ti možeš prihvatiti a da ja tu već ne pripadam i da to nemam? Kakve bi to ja dozvole i priznanja trebao od tebe? Pokrij se ušima bolan.
Za sva pitanja koja si postavio, vec si im i sam dao odgovor, prije nego si i postavio pitanje. Samo malo taj svoj mini mozak ukljuci, pa mozda i skontas
Al ocigledno da si ti manje inteligentan lik, pa ne mozes da skontas ni sam sebe, a kamoli koga drugog
Ti si zaista rijetko ograničen lik na ovom forumu, ali eto uvijek se nekako pronađeš u mojim postovima i trčiš da odgovoriš.

Adis Jašarević: Dođe ‘seljak’ u grad, pa naprasno zaboravi odakle je došao…
Dođe ‘seljak’ u grad, pa naprasno zaboravi odakle je došao. Tako da je i dalje morao da nastavi sa svojim seljačenjem, ne bi li se dosjetio odakle je u taj grad.
Došao, ali … uzalud.
Pristizali su, jedan za drugim i svi njegovi rođaci, ne bi li ga uspjeli vratiti natrag. Rado bi to i učinili da se njihovi opanci ne prilijepiše za gradski asfalt.
Kada našem ‘seljaku’, naposlijetku i posljednji ‘zemljak’ stiže u grad, ovaj radosno uzvinku: “Ih, sada kad smo svi tu, nemamo se radi koga ni vraćati na staro!”
I tako naš seljak sa sve svojim selom, ostade, za vijek i vjekova u gradu! (Buka)
Zanimljivo je da se ‘seljak’ ne prilagođava gradu i njegovim vrijednostima, nego očekuje da se grad prilagodi njemu!
Grad mu dao sve, obrazovanje, kulturu, vrijednosti… Stranka mu dala zaposlenje (prokleta politika). Ali uzalud mrzi ga.
Mrzi sve što je gradsko…
Mrzi ga jer ga podsjeća na ‘blato’ sa koga je došao…
Tužno je to da je sve više ‘seljaka’ u gradu, dok u međuvremenu sve više ‘građana’ odlazi van granica BiH.
Tu je i šutnja, jer su ‘seljaci’ mnogo glasniji…
Tuzla jeste i treba biti grad otvoren za sve, bez obzira gdje je ko rođen.
Ali do kada šutjeti…
Da budem iskren, ima mnogo i onih koji su rođeni u Tuzli, a zbog interesa su velike ‘seljačine’ i prodane duše.
Ali isto tako ima mnogo više onih (nas) koji volimo svoj Grad.
Napomena: Pod pojmom ‘seljak’ ne mislim na ljude koji su rođeni na selu, nego na one koji su došli su u grad i žive za to da minimiziraju i obezvrijede sve u njemu kako bi se osjećali bolje i vrijednije u svom ‘malograđanskom svijetu’. U svom ‘mentalnom svijetu’ u kojem su omeđeni kao njiva na selu sa koje su pobjegli.
🔴⚫️
Nije zar da je jedan nas klub igrao Evropsko proljeceVeres je svojim navijačima Velež predstavio kao klub koji je u sezoni 1974/75 igrao u četvrtfinalu Kupa UEFA.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Proslo 13h danas, a Zeljkanu nije iskocio nikakav novi dug - uspjesan dan za Plave!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Oni imaju oko 14 miliona duga i uskoro će se saznati.LutakSutko je napisao/la: ↑10 feb 2022, 00:57Ovaj porezni saznaju svakog prvog u mjesecu
Ostale dugove nemaju pojma
Ni šta
Ni kako
Ni koliko
Izađu sa saopštenjem da su dužni 7 miliona
A imaju još neka cirka 3 miliona, ali eto nisu prispjeli na naplatu
Uprava to izjavi
Vrhunski ekonomski stručLJaci i stogodišnja gospoda![]()
Filozofija i geni
Ne postoji niko sa parama koje voljan stati iza njih
U guzicu bi ljubili sad jednoga Tana
Od blata bi pravili Mirvića
Jedan Džeko bi ih sa milionom koliko toliko stavio na noge
Učlanio se i završio priču
Potpljeni mesar sa Ilidže ni habera
Jedno je rezati janje, drugo je istresti pare
Raja po cvaju halali i to ti je to
-
- Kontakt:
Nermin ostri kuratz - podmazite cmarove !
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kad bude objavljeno plakat ce.LutakSutko je napisao/la: ↑10 feb 2022, 12:22to ce biti ljepse kada oni saopsteKockoglavi je napisao/la: ↑10 feb 2022, 10:45Investitor iz Amerike gdin Diglisic odustao od partnerstva i ulaganja u FKŽ.![]()
nemoj jos da pricas detalje
pusti ih da se peku
da im pucaju cirevi, jer im je to omiljena u posljednje vrijeme![]()
![]()
uclane 3 nova tostera i pisu pucaju cirevi
hahahahaha
puca mi muski polni organ za broj clanova nk duznici iz Zvornicke ulice
- 19BordoBijeli46
Svaka cast!!
Cestitke od mene
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Haskic legao kao kec na 10 Velezu gledajuci ove pripremne,iskreno bilo je za ocekivati jel je kvalitetan igrac a pogotovo jel Velez nije imao spica nikako pa je razlika ocita.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad Haskić i Brandao zagonjaju gaće same spadaju.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Imaju zvanicni dug i ovaj sto kriju tj Amaru i ostalim ni sami pojma nemaju koliko su duznifks74 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:19Oni imaju oko 14 miliona duga i uskoro će se saznati.LutakSutko je napisao/la: ↑10 feb 2022, 00:57Ovaj porezni saznaju svakog prvog u mjesecu
Ostale dugove nemaju pojma
Ni šta
Ni kako
Ni koliko
Izađu sa saopštenjem da su dužni 7 miliona
A imaju još neka cirka 3 miliona, ali eto nisu prispjeli na naplatu
Uprava to izjavi
Vrhunski ekonomski stručLJaci i stogodišnja gospoda![]()
Filozofija i geni
Ne postoji niko sa parama koje voljan stati iza njih
U guzicu bi ljubili sad jednoga Tana
Od blata bi pravili Mirvića
Jedan Džeko bi ih sa milionom koliko toliko stavio na noge
Učlanio se i završio priču
Potpljeni mesar sa Ilidže ni habera
Jedno je rezati janje, drugo je istresti pare
Raja po cvaju halali i to ti je to
-
- Kontakt:
Samo da vidim jesu li kone platile dugove i zasto nisu ? Čeka porez , a čeka i struja , znal se šta kad će biti uplata , jel se čeka gej ili neka donacija od elektroprivrede da plate struju. Samo pitam , nemojte se samo upalit ko čir
#navikinauzurpaciju
#dugsegomila
#trebanekadnestoiplatit
#navikinauzurpaciju
#dugsegomila
#trebanekadnestoiplatit
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/nermin-has ... gol/418432
Samo da upozorim na vrijeme , da poslije ne bude nisam upozorio .
Lagani N.H.
Samo da upozorim na vrijeme , da poslije ne bude nisam upozorio .
Lagani N.H.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Glupko hopala kaze Subahudin sredio jedan pregled, ja ti fino kazem da se brukas svakim postom.
✍ HŠK Zrinjski i Poliklinika Vitalis produžili su Ugovor o poslovnoj suradnji, a istim nastavljamo uspješno partnerstvo koje traje od 2016. godine.
Suradnjom između HŠK Zrinjski i Poliklinike Vitalis našim igračima osiguravamo kontinuiranu zdravstvenu skrb, odnosno najmoderniju radiološku dijagnostiku, zatim specijalističke dijagnostičke i terapeutske postupke, kao i rehabilitacijske procese za profesionalne sportaše. #HŠKZ 

✍ HŠK Zrinjski i Poliklinika Vitalis produžili su Ugovor o poslovnoj suradnji, a istim nastavljamo uspješno partnerstvo koje traje od 2016. godine.
-
- Kontakt:
Trenutačno većinski vlasnik Mirza Teletovic sa 52 % ( koje je odkupio od Hasica prije dva mjeseca ) dijela u Poliklinici , i istu tu polikliniku otvara u Sarajevu . Al dzaba je glupom čovjeku objasnjavat , dokažeš im i pokažeš al ljudi ne vjeruju . Vjerovatno ne vjeruju ni poreskoj upravi o dugu , a vjerovatno ne vjeruju ni elektroprivredi za dug struje . Razumijem da su kamenjari zatupljeni i da su kao konji sa samarima i gone pravo al okreni glavu nekad pogledaj malo mazlumeCesc44 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 15:02Glupko hopala kaze Subahudin sredio jedan pregled, ja ti fino kazem da se brukas svakim postom.
Suradnjom između HŠK Zrinjski i Poliklinike Vitalis našim igračima osiguravamo kontinuiranu zdravstvenu skrb, odnosno najmoderniju radiološku dijagnostiku, zatim specijalističke dijagnostičke i terapeutske postupke, kao i rehabilitacijske procese za profesionalne sportaše. #HŠKZ
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
LutakSutko je napisao/la: ↑10 feb 2022, 12:20kako se polako usvaja pravilna terminologija
neki dan neko pise da smo mi sa kobilje glave![]()
ne zna lik dijelove grada![]()
![]()
njemu su Kosevo, Bolnica, Porodiliste i Zetra na Kobiljoj glavi
kakvi sve likovi navijaju za male plave pa to je uzas
Pa vidi u i na čaršiji se uvijek znalo ko navija za Sarajvo a ko za njih. Za Sarajvo navijaju tzv jerlije tj prave Sarajlije i oni koji su doselili se u Sarajevo i koji su prihvatili grad i čarsiju kao svoje i koji imaju gradske manire i poštuju čaršijske običaje. A ono što je došlo mahom iz istočne Bosne u Sarajevo to sve navija za željA. To je naprosto dodžoš koji zadržao obrasce ponašanja koje je donio otud. I to zaista jeste "gen" koji spominje Mulalić i "filozofija" koju navijaći njihovi spominju a to je ustvari otpor svemu gradskom i čaršijskom jer pobogu kad su nastali oni i nisu bili gradski sarajevski klub vec iz prigradskog naselja Grbavica. Grbavica su tad bile njive oko pruge koja se pravila u čijim barakama je stanovala ta istočnobosanska fukara i vlasi (srbi i hrvati).
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.