FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dosta raje je reklo da je na par ovih utakmica Kapic bas tanak ko lizalo.
Mozda mali Ramic da zaigra na toj 10-tki, mada u modernom fudbalu 10-ka je izumrla pozicija.
Mozda mali Ramic da zaigra na toj 10-tki, mada u modernom fudbalu 10-ka je izumrla pozicija.
Ma zasto dirati avramovskog sa desetke gdje je najbolji. Bolje da neko igra neprirodno desno krilo, nego da budu neprirodne i desetka i desno krilo tim rotacijama.
Ekipa sasvim respektabilna. Samo jos dodaj Dinu Islamovica ko rezervu na lijevom bekuado-hz je napisao/la: ↑10 feb 2022, 12:06
Znaci moglo bi ovako to izgledati...neko je ovu formaciju i sliku vec postavio pa sam snimio. Znao sam da je to to![]()
Za jedan prelazni rok onaj "ZIMSKI" kad se nista ne moze dovesti po pricama raznih strucnjaka evo slika da se stavi u fudbalske udžbenike kako se to radi.
Sad trebamo zajednickim snaga pomoci ekipi da izbori Evropu jer ljudi zaboravljate jako brzo na SUDIJSKU kuhinju koja ce poceti od 1.kola proljetnog dijela.
I da jos jednom cu ovdje da napisem mozda neko i vidi ko treba da vidi svoju zelju a mislim i zelju vecine nas.
Volio bih jedan al bar jedan trening na pomocnom ispred Zetre da dodjemo SVI i napravimo spektakl.![]()
![]()

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- SedrenikHz
- Kontakt:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Je li jucer na utakmici Catakovic na poziciji AMF igrao, nisam upratio?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Ovčina bi trebao sutra potpisati ABD
Kad ce, sta ce, ko ce?

Nece Ovcina moci meda kod nas 

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
4634 trenutnih clanova ako ga danas zadamo da smo blizu 5000 sutra smo nayebali.
Naš novi fudbaler zadužio je već svoju člansku karticu.
Čekamo brojku od 6 0 0 0 aktivnih članova kluba, kako bi predstavili naše novo pojačanje.

Mogla bi ovako sutra biti objava
Mozda je puno 6000 za jedan dan to je 1000 ljudi, ja sam za objavu od 5500 to bi mogli ko iz phicke ispuniti.
Čekamo brojku od 6 0 0 0 aktivnih članova kluba, kako bi predstavili naše novo pojačanje.
Mogla bi ovako sutra biti objava

Mozda je puno 6000 za jedan dan to je 1000 ljudi, ja sam za objavu od 5500 to bi mogli ko iz phicke ispuniti.
6000 je i previse, 5000 je plafon ali da to danas objave da mozemo sutraado-hz je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:224634 trenutnih clanova ako ga danas zadamo da smo blizu 5000 sutra smo nayebali.
Naš novi fudbaler zadužio je već svoju člansku karticu.
Mogla bi ovako sutra biti objava![]()

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Na 6000 nek organizuju otvoreni trening. Taman ce se tada i vratiti u BiH 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Avramovski je prekjučer izjavio da može igrati na krilu, dok je Kapić ranije izjavljivao da mu najviše odgovara pozicija ofanzivnog veznog, desetke. Uostalom, dobrim igrama na ofanzivnom veznom se i prodao iz Gorice u Grashopers, a tu je sasvim dobro igrao i u Šerifu.
Znači osvojiti kup i stiže autobus.
Pa rekao da moze igrati ali da mu je prirodna pozicija 10ka. Stavi igraca da igra gdje ces od njega najvise i dobiti. Ma kapicu ne gine klupa ovu polusezonu. Sve vise sluti na tandem djokanovic secerovic.Historicar je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:30Avramovski je prekjučer izjavio da može igrati na krilu, dok je Kapić ranije izjavljivao da mu najviše odgovara pozicija ofanzivnog veznog, desetke. Uostalom, dobrim igrama na ofanzivnom veznom se i prodao iz Gorice u Grashopers, a tu je sasvim dobro igrao i u Šerifu.
Kapić bi i trebao biti zamjena Avramovskom.keli je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:32Pa rekao da moze igrati ali da mu je prirodna pozicija 10ka. Stavi igraca da igra gdje ces od njega najvise i dobiti. Ma kapicu ne gine klupa ovu polusezonu. Sve vise sluti na tandem djokanovic secerovic.Historicar je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:30Avramovski je prekjučer izjavio da može igrati na krilu, dok je Kapić ranije izjavljivao da mu najviše odgovara pozicija ofanzivnog veznog, desetke. Uostalom, dobrim igrama na ofanzivnom veznom se i prodao iz Gorice u Grashopers, a tu je sasvim dobro igrao i u Šerifu.
- napoleon72
- Kontakt:
Ovakav Kapic ne moze bit rezerva ni Tariku Ramicu. Nazalost na AMFu su od njega bolji i Avramovski i Bodul (kad se vrati), na DMF/CMF Secerovic je Kroos za njega. Ne kontam sta je s likom al je teska nula kod nas.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Dva vezna igraca iza ofanzivnog veznog treba da popunjavaju Djokanovic, Secerovic, Tarik Ramic i Kapic. Ofanzivni vezni je za Avramovskog, Bodula a po potrebi i Catakovic se moze vratit na 10ku a tad u spicu Bagaric, Cmiljanic. Desno krilo Ovcina(?), Fanimo(?) a ocigledno je da ce Dal imati prostora kod Vasoskog. Ugl po potrebi se tu moze rotirati ali ne vidim potrebu 

Dali svi igraci koji su dosli imaju pravo igrat u kupu, znam da ako igro kup utakmice za neku drugu ekipu da nemoze e sad dali to vazi pravilo i za igranje kupa u drugim drzavama
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ajdohordas, Beli98, benko21, boki86, bordobijeli, broj6, johntravolta123, Morpheus, NeSamSafetee, riki46, sekac, Tatamata1946, TETRAPAK i 82 gosta.