OKK Spars
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: OKK Spars
Ugasiti ove Sparse, dzabe se sramote. Ne znam kako je moguce da svako pojacanje bude cist promasaj. Pa ovdje nema igraca koji moze sut izvana pogoditi. Polutak i Buza su mozda dva najgora igraca u citavoj ovoj Aba 2 ligi, a imaju znacajne minute. Kadija takodjer obicna neznalica.
Qrac od ekipe, bukvalno nemaju sutera u ekipi, Polutak i Buza sve je napisano za njih, Ovaj Burch Maning ja ne znam koja je njegova svrha u ekipi ?? Na to sve dovedu Butorca
,jedino sto je koliko toliko uredu su ovaj Ramljak i Tejic koji znaju igrati kosarku, lose brate da losije ne moze biti. Sto neko napisa kad nisu prosle godine usli u Aba 1 sa Kamenjasem, Gegicem i Orelikom onda mogu samo sanjati sa ovom ekipom. Izborice oni Play Off al bojim se da od finala nista nece biti.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Zamislis dajes pare za stranca u ovom slucaju Burch Manning a on ne moze 2 poena ubaciti, ne kontam svrhu tog igraca. Nit je visoki igrac, nit ima suta, nit moze odbranu odigrati, uzas. Ovaj Abell isto, nikakva prevaga. Ko njih savjetuje za pojacanja samo to da mi je znati, pogotovo sa ovim strancima, tu nisu pogodili otkad postoje.LloriS je napisao/la: ↑09 feb 2022, 19:32Qrac od ekipe, bukvalno nemaju sutera u ekipi, Polutak i Buza sve je napisano za njih, Ovaj Burch Maning ja ne znam koja je njegova svrha u ekipi ?? Na to sve dovedu Butorca,jedino sto je koliko toliko uredu su ovaj Ramljak i Tejic koji znaju igrati kosarku, lose brate da losije ne moze biti. Sto neko napisa kad nisu prosle godine usli u Aba 1 sa Kamenjasem, Gegicem i Orelikom onda mogu samo sanjati sa ovom ekipom. Izborice oni Play Off al bojim se da od finala nista nece biti.
Da nikad nisu stranca uboli, gledam roster tri igraca iz BiH ,sve balkanci i ova dva nigera
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Vrlo jednostavno, Ramljak i Mustapic su igraci ostali su agencijski skart. Pa ovaj Burch-Manning je igrao u Luksemburgu prije Sparsa.marlostanf1eld je napisao/la: ↑09 feb 2022, 19:23Ugasiti ove Sparse, dzabe se sramote. Ne znam kako je moguce da svako pojacanje bude cist promasaj. Pa ovdje nema igraca koji moze sut izvana pogoditi. Polutak i Buza su mozda dva najgora igraca u citavoj ovoj Aba 2 ligi, a imaju znacajne minute. Kadija takodjer obicna neznalica.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Kakvo je "umijeće" primiti za poluvrijeme 53 poena?
Mijenjajte trenera!
Mijenjajte trenera!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kašćelan je za Kadiju televizor u boji
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ovdje uglavnom kritikuju oni koji nikada ni na jednu utakmicu ovog kluba nisu došli. A ne mogu ili ne žele da shvate da košarka u Sarajevu skoro više nikoga ne interesuje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
4 napada zaredom zavrsavaju tricama Vrbice i Ramljaka
Sta ti crtas Kadija majstore

Dobra pobjeda, i solidan prozor 2-1.
Trebat ce malo da se uigra ova skupina.
Trebat ce malo da se uigra ova skupina.
Postoji li moderator za ovaj pdf?
Kakve su sanse da ove sezone se napokon plasirate u ABA ligu?
I am Lumis, EC3s younger brother
Nikakve, ali dvojni c i sendvic su redovni za navijace i bez ABA lige

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Seoski tuzlanski folovi.
Ugasili im klub davno, a dolaze ovdje da provociraju.
Ispravka, izgleda da nisu redovni pa su nervozni zbog toga

Znaci nista od ABA lige i sto je bitnije nista od sokova i sendvica

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça

Od kad je Ilidza glavni grad BiH?
Pa ja navijam za Sparse, doduse od ove sezone tako da za pocetak dobijam flasicu vode po utakmici, a za narednu ide povisica u vidu sokica

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ne laži da navijaš za ovaj klub.