Ma on se nikad nije oglasio,dao neki komentar.
Milion nelogicnosti sto je normala za malene.
Ma on se nikad nije oglasio,dao neki komentar.
Kad mi natprosječni pitar kaže da sam bolestan, sažalim se
Ne ulazim u rasprave između vas dvojice, samo kratka opaska pošto vidim da pratiš. Selam ćeš starom, ha ga vidim gruda mu je sira.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 16:51opalaopala je napisao/la: ↑10 feb 2022, 16:08Zamisli drame , on i stari na starom Velezovom ( ili sto bi on rekao staro biskupovo i fratrovo ) laganica mostarsko sunce , prati se pripremna utakmica jedinog mostarskog kluba Veleza u Turskoj l detaljno se skautiraju igrači i komentarisu . To je ljubav , živio ti i stari![]()
Bogami tuzno vas je postalo gledat.
Oslabili ste bome otkad vam je opala posto glavni igrac, bruka vas svakim komentarom sve vise i vise. Vracamo se na bajke o očevima i dedama, ispucali sve![]()
Vidis ti baratas sa lazima ja ti govorim cinjenice i istinu. Sto se tice Husica i nebuloze za pozajmice nista od toga na vasu zalost al eto neka bude da smo mu duzni 20 mil ako vam je lakse. Pitaj sta te zanima za Diglisica posto ga velicate kao Cerica isto a nista od njega nema
Ne vjerujem dok se Osma ne zakune da je propaloKockoglavi je napisao/la: ↑10 feb 2022, 10:45Investitor iz Amerike gdin Diglisic odustao od partnerstva i ulaganja u FKŽ.
Druze kontaktirali lika i na tome se zavrsilo sve ostalo su lazi zato ga nikad spomenuli nisu lafo fore to je komplikovan proces i slicno lazu sami sebe ako njegova familija laze lazem i ja
Jel' iz 100 različitih izvora potvrđeno? Ako nije ne pika se.
Nisam rekao da lažeš, samo pitam
Ja pisem samo ono sta znam. I za to se zakunem reda radi i na kraju to uvijek ispadne tacno1921boy je napisao/la: ↑10 feb 2022, 18:14Ne vjerujem dok se Osma ne zakune da je propaloKockoglavi je napisao/la: ↑10 feb 2022, 10:45Investitor iz Amerike gdin Diglisic odustao od partnerstva i ulaganja u FKŽ.![]()
Pregovara li Zula još sa Diglisicem?OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 feb 2022, 18:24Ja pisem samo ono sta znam. I za to se zakunem reda radi i na kraju to uvijek ispadne tacno1921boy je napisao/la: ↑10 feb 2022, 18:14Ne vjerujem dok se Osma ne zakune da je propaloKockoglavi je napisao/la: ↑10 feb 2022, 10:45Investitor iz Amerike gdin Diglisic odustao od partnerstva i ulaganja u FKŽ.![]()
![]()
Prvo uprava nema nikakve veze sa pregovorima. Ima radna grupa koja pregovara i dogovora uslove sa potencijalnim partnerima. Drugo, na skupštini je iznesen izvještaj vezan za pregovore sa potencijalnim partnerima a među njima je i gospodin Diglisić. Ja sam blizu Kluba, a ovo su informacije direktno iz Kluba. O imenima koji su zaduženi za pregovore neću pisati ne bi bilo fer. A što se tiče ove priče gore sigurno će tebi neko iz njegove familije reći da pregovaraju, koliko će uložiti, kad će biti finalizirano i kako je sve završeno.
Super nek nastave da pregovaraju al mislim da je moj izvor blizi njima nego sve i jedan pregovaracki tim al eto mozda i on krije od mene. Nisam jos vidio da se neki pregovori kriju godina dana1921boy je napisao/la: ↑10 feb 2022, 18:37Prvo uprava nema nikakve veze sa pregovorima. Ima radna grupa koja pregovara i dogovora uslove sa potencijalnim partnerima. Drugo, na skupštini je iznesen izvještaj vezan za pregovore sa potencijalnim partnerima a među njima je i gospodin Diglisić. Ja sam blizu Kluba, a ovo su informacije direktno iz Kluba. O imenima koji su zaduženi za pregovore neću pisati ne bi bilo fer. A što se tiče ove priče gore sigurno će tebi neko iz njegove familije reći da pregovaraju, koliko će uložiti, kad će biti finalizirano i kako je sve završeno.
Taj narkomancic postavlja uslove vasoj tzv radnoj grupi i on ima procente od svih zeljinih prihoda kao i reket od igraca. Na jugu takodje na razne nacine uzima lovu navijacima itd itd. Sto se tice diglisica njemu moze samo popusiti jer on ima puno jacu zastitu nego sto je vas vodja. I slucajno je taj koji ga stiti PitarMamba21 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 18:27Pregovara li Zula još sa Diglisicem?OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 feb 2022, 18:24Ja pisem samo ono sta znam. I za to se zakunem reda radi i na kraju to uvijek ispadne tacno![]()
![]()
![]()
A ko mu je to brat? Jesi ti spomenuo ili neko drugi?zagor1987 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 18:40Super nek nastave da pregovaraju al mislim da je moj izvor blizi njima nego sve i jedan pregovaracki tim al eto mozda i on krije od mene. Nisam jos vidio da se neki pregovori kriju godina dana1921boy je napisao/la: ↑10 feb 2022, 18:37Prvo uprava nema nikakve veze sa pregovorima. Ima radna grupa koja pregovara i dogovora uslove sa potencijalnim partnerima. Drugo, na skupštini je iznesen izvještaj vezan za pregovore sa potencijalnim partnerima a među njima je i gospodin Diglisić. Ja sam blizu Kluba, a ovo su informacije direktno iz Kluba. O imenima koji su zaduženi za pregovore neću pisati ne bi bilo fer. A što se tiče ove priče gore sigurno će tebi neko iz njegove familije reći da pregovaraju, koliko će uložiti, kad će biti finalizirano i kako je sve završeno.