Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Al' kakva je klupa sinoć bila, još fale Henderson, Mane i Origi 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Rijetko da se mozemo pohvalit...da nam je ovakav roster non stop ufff
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Naredne tri utakmice su nam po rasporedu nedjelja-srijeda-subota a po prvi put od ko zna kad imamo kompletan tim na raspolaganju, rotirati ili ne rotirati pitanje je sad
Kako je zadnja od te tri utakmice protiv Norwicha kuci vjerovatno i najlaksa ocekujem da tad bude i najvise promjena. Dileme koje bi Klopp mogao prvenstveno imati u prve dvije utakmice su Mane ili Diaz lijevo, Henderson, Keita, Ox ili Eliott kao desni vezni i mozda ko ce od trojca Firmino-Minamino-Origi biti na klupi u kojoj utakmici. Nisam siguran da li Thiago moze fizicki izdrzati da igra sad opet u nedjelju pa u srijedu protiv Intera ali je apsolutni imperativ da on bude ziv i zdrav za ligu prvaka jer nam je s njim vezni red druga dimenzija, 17 utakmica 16 pobjeda kad on igra.
Kako je zadnja od te tri utakmice protiv Norwicha kuci vjerovatno i najlaksa ocekujem da tad bude i najvise promjena. Dileme koje bi Klopp mogao prvenstveno imati u prve dvije utakmice su Mane ili Diaz lijevo, Henderson, Keita, Ox ili Eliott kao desni vezni i mozda ko ce od trojca Firmino-Minamino-Origi biti na klupi u kojoj utakmici. Nisam siguran da li Thiago moze fizicki izdrzati da igra sad opet u nedjelju pa u srijedu protiv Intera ali je apsolutni imperativ da on bude ziv i zdrav za ligu prvaka jer nam je s njim vezni red druga dimenzija, 17 utakmica 16 pobjeda kad on igra.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mislim da protiv Burnleya igraju Jota-Firmino-Salah, a Manea vraca u ekipu protiv Intera.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Koje smece su ovi iz athletica, uzmem promo paket po 1$ mjesecno na 6 mjeseci prije mozda 2 mjeseca da bi mi danas rekli da je doslo do greske u placanju i da trebam obnovit subskripciju. Odem tamo kad ono nema vise za 1$ 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja sam se sjebo i zaboravim otkazat free verziju, lagano mi 70€ sa racuna skinuli za godinu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Uh to boli..
Djed nastavlja karijeru jos nekoliko godina
nadam se da ostaje kod nas.
Ako to znači da neće veznjak doći na ljeto onda 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bilo bi ludo ne dovoditi veznog zbog Milnera u raspadu.
Ovaj termin u 3 je najbezvezniji termin 

Pobjeda jedina opcija!
Thiago na klupi, kao i Jota i Diaz.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hmmmm ne znam sta da kazem na ove rotacije
Jota se za Intera cuva ocigledno, Thiago isto. Keita ispred Jonesa 
A Taki
jadan Ox taman usao u formu.
Znao je sta ga ceka i odlucio je da ostane, valjda u liga kupu dobije minuta.
Napokon da dočekam klupu kako treba a ne NPC skupinu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nadam se da Ox i Mane idu u ljeto, ostali kako god hoce.
Ma seks na klupi. Thiago, Elliott, Jota i Diaz su svi igrači koji mogu ući i promijeniti tok utakmice. Ima se čovjek u koga pouzdati.
Al' jučer se smijem fantasy igračima koji imaju igrače Cityja i evo danas; Jota i Regulion out.
Al' jučer se smijem fantasy igračima koji imaju igrače Cityja i evo danas; Jota i Regulion out.
Meni je malo cudno da ovako naglo i brzo forsira Manea od pocetka, mozda bas racuna da Diaz starta protiv Intera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.