Zaboli me briga i za Vukanovica i za Stanivukovica... sto se mene tiče nisu se trebali ni roditi... a i slicni njima... a naravno da sa gustom hejtam ''naše'' bosnjacke radikale kao sto su ovi navedeni... zbog njih i slicnih njima drzava nam i jeste na finom glasu u smislu terorizma i sl. aktivnosti, gledaju u Evropi na nas kao na neku arapsku pripiz.dinu, na Sarajevo kao na Djalalabad... e ovi navedeni bas to i zele gdje bi kamenovali one sto piju, cine dr. grijehe i sl. a posebno se tu ističe Pezic... i apsolutno sam team against ovih ljudi i svih radikala u Bosni i Hercegovini, a posebno sam senzibilan prema radikalima iz mog naroda...TheChief je napisao/la: ↑11 feb 2022, 10:38Ghuraba je napisao/la: ↑11 feb 2022, 10:30I sta sad, ti u namjeri da ispadnes frajercina koja uziva da gleda one koji javno ispoljavaju mrznju i netrpeljivost prema ovoj zemlji, pljujes po dokazanim patriotama i ljudima koji bi zivot dali za nju? Popljujes tu trojicu da uzdignes Irenu i ostale koji bi najradije da se sutra ugasi ova drzava? Zbog takvih mulaca koji ga bacaju na Vukanovica, Stanivukovica i ostale cetnike i dozivljavamo genocid svakih 50 godina.
A, sto se SDA tice, da Bog da se sutra raspala, sto se mene tice. Naravno, zajedno sa SDP-om i svim ostalim frakcijama koje su nastale iz njih iskljucivo zbog zadovoljavanja licnih interesa.![]()
![]()
No ovo apsolutno nema veze sa zenskom kosarkaskom reprezentacijom koja nas predstavlja u najboljem svjetlu, pa tako drzimo se teme...