ovcinaGalileoGalilei je napisao/la: ↑11 feb 2022, 12:22Kako imaš previše igrača? Ko će mijenjati Šabanovića na beku?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Inace ovi su skuplji od nas po TM,pa eto ako dobijemo nemoj komentara "ta ce oni" 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije još potpisao, zato kažem. Meni lično se ne sviđa ideja oko stavljanja Ovčine na beka, ali eto. Čini mi se da je i on izjavio da to igra haman pa prinudno, tj. da je priučen za beka.
ovo je dokaz kakva je nasa liga sljam a vala i ekipa. Nikad cuo za ove a gledaj cifre
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pazi, vodeci se nekom logikom trebao bi razgovarati i sa trenerom, i sa upravom, Kepcija ko god da bude tu vec. A s obzirom da smo mi jos par dana u Turskoj onda bi logicno bilo da tek za nekoliko dana sjednu i pricaju i da se donese odluka
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 feb 2022, 12:29Nije još potpisao, zato kažem. Meni lično se ne sviđa ideja oko stavljanja Ovčine na beka, ali eto. Čini mi se da je i on izjavio da to igra haman pa prinudno, tj. da je priučen za beka.
"Najviše mi odgovara pozicija beka, imam sve predispozicije da napravim veću karijeru, ali za mene je svakako plus što mogu igrati i na drugim pozicijama.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Transfermarkt nije nikakvo mjerilo. Tu se stavljaju uglavnom ofrlje cijene i logicno da ima igraca sa napuhanom cijenom, a ima i onih sto igraju odlicno a cijena im npr 200 hiljada. Dajem ti primjer Kobiljar je na tm-u 350 hiljada, a Catakovic 200. Takvih primjera mali milion.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zar nije neko izbacio izjavu da mu najviše leži pozicija krila?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 12:32GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 feb 2022, 12:29Nije još potpisao, zato kažem. Meni lično se ne sviđa ideja oko stavljanja Ovčine na beka, ali eto. Čini mi se da je i on izjavio da to igra haman pa prinudno, tj. da je priučen za beka."Najviše mi odgovara pozicija beka, imam sve predispozicije da napravim veću karijeru, ali za mene je svakako plus što mogu igrati i na drugim pozicijama.
Bodul se nece naigrati ako ne promjeni pristup. Na ljeto slijedi rastanak.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sumnjam brate. Također koga god sam pitao od velezovih navijaca za Ovcinu, kazu da je na krilu skroz bezveze, a na beku dobar pravo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 feb 2022, 12:35Zar nije neko izbacio izjavu da mu najviše leži pozicija krila?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 12:32GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 feb 2022, 12:29Nije još potpisao, zato kažem. Meni lično se ne sviđa ideja oko stavljanja Ovčine na beka, ali eto. Čini mi se da je i on izjavio da to igra haman pa prinudno, tj. da je priučen za beka."Najviše mi odgovara pozicija beka, imam sve predispozicije da napravim veću karijeru, ali za mene je svakako plus što mogu igrati i na drugim pozicijama.
samo neka dodje Ovcina 

-
- Kontakt:
Sto Daniel nije bar na klupi?Ili su ga kao Catakovicu proslu zaboravili napisati
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 feb 2022, 12:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
𝗣𝗼č𝗲𝘁𝗻𝗶 𝘀𝗮𝘀𝘁𝗮𝘃NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 feb 2022, 12:41Sto Daniel nije ni na klupi?Na slikama sa jucerasnjeg treninga takodjer nema ga nigdje?
➡ Fudbaleri koji nisu u konkurenciji za današnju utakmicu za vrijeme susreta obaviti će trening.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Biti će trening pred navijačima kad se vrate igrači
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trazi mi login i sifru da udjem... de reci koja je???MortemHz je napisao/la: ↑11 feb 2022, 12:51FK SARAJEVO - FC NASAF QARSHI
https://fksarajevo.ba/moje-sarajevo/livestream

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poslao sam tvoj password u pp.ado-hz je napisao/la: ↑11 feb 2022, 12:53Trazi mi login i sifru da udjem... de reci koja je???MortemHz je napisao/la: ↑11 feb 2022, 12:51FK SARAJEVO - FC NASAF QARSHI
https://fksarajevo.ba/moje-sarajevo/livestream![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
24. februar - trening pred navijačima

Gdje ste procitali to za trening?
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bhfanatic14, boatenkk, Bordo10, Dave, kogmagie46, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, ovisnik, Pena, riki46, roccosiffredi, Serha i 180 gostiju.