FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znači sutra protiv ukrainaca prva postava će igrati. Ima logike onda ovaj sastav dns ipak protiv jače ekipe da se vidi prvi tim
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ne može i danas i sutra prva postava, sutra je jači protivnik.

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ma moraju svi dobit minute na pripremama. A ovdje vidis ko ne moze imati veliku minutazu. Kapiten sigurno, tarik ramic pokazao da je dosta bolji od buljubasica, lazic vala potanak, irfan ramic ima potencijala i tako... Sutra sigurno igramo sa jakim sastavommiky_hz je napisao/la: ↑11 feb 2022, 13:59Sem trke i odbrane Kanurica promašeno skroz poluvrijeme za jednu pripremnu tekmu.
Uzbekistanci su igrali bas onako kako mi trebamo igrat.Sa 5 igraca su uvijek na nasoj polovini.U tom stanju pokrili su nam 2 vezna na sredini i sve su nam stoperi organizovali zato nista i nemozemo odigrat.Mislim da je posjed lopte 70:30 za njih.
Nadam se boljem drugom,da uzmemo tu loptu da igramo barem.
Zasto nebi mogla. , zato kad dodje evropa odkazuj prosi odgadjaj utakmice itd.. trebaju da se naviknu na svako 2 dana utakmica, posebno sto Je Mirvic obeco Avio za osvojen kup. Necenam onistit investiciju od 10 m€SarajevoForza je napisao/la: ↑11 feb 2022, 14:05Ne može i danas i sutra prva postava, sutra je jači protivnik.![]()

Krle bi meščini izvor zemzem vode ugušio
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Koja postava je Hamza?
Dini islamovicu je ovu tekmu najveci protivnik krste.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne može, dobit ćeš samo kontraefekat. Obećao je autobus.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 14:10Zasto nebi mogla. , zato kad dodje evropa odkazuj prosi odgadjaj utakmice itd.. trebaju da se naviknu na svako 2 dana utakmica, posebno sto Je Mirvic obeco Avio za osvojen kup. Necenam onistit investiciju od 10 m€SarajevoForza je napisao/la: ↑11 feb 2022, 14:05Ne može i danas i sutra prva postava, sutra je jači protivnik.![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Upravo kao što Keli kaže. I ja jedva čekam vidjeti sva pojačanja i komplet ekipu na okupu, ali polako. Ne možeš forsirati istih 11, jer bi lipsali nakon dva treninga dnevno, plus tekme. Ovako je to Vasoski dobro zamislio, svaka čast. Igra je nikakva, ali i ovakve tekme mu služe da vidi mane i vrline, dobre i loše pojedince. Bolje da su mu sad neke stvari jasne, nego da dođe prvenstvo i ne zna na čemu je. To što ne ne napadamo, ne znači ništa, neka usavrše iznošenje lopte, kretnje, pomjeranje linija itd.
Najbitnije je da se dobro istrče i uhvate takmičarski ritam.
Najbitnije je da se dobro istrče i uhvate takmičarski ritam.
Naprava upolje
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Krle nezna niti se trudi ali zato smeta ovoj djeci koja znaju i hoce.
Evo cmilje u prirodnom stanju
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Žao mi je momka, baš je peh
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šteta Boga mi. Momak da nema povreda ne bi ni dosao ovdje, top igrac.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Krste se vratio, umjesto Cmilje je na špicu
Ako ste zaboravili kako smo igrali pod Sablicem jos pogotovo sto u drugom igramo tu njegovu formaciju ,sad imate priliku da se podsjetite jel to je to
Defanziva,bez udaraca u gol,sa udaranjem i kartonima u više boja itd itd,ukratko sve ,dejavu.
Ne ponovilo se...

Ne ponovilo se...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
krste jedva hoda , pa jbt ko prima sve platu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovoj dječurliji treba izbiti iz glave Neymara i Ronaldinha, kurce se previše s ovim driblanjem. Više od dva dodira s loptom ne smije biti kod iznošenja lopte.