FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A šta će tačno biti od njega? Meni je on baš profil kakav zbog sporosti ne može uspjeti u modernom fudbalu. Možda griješim, možda potpuno pogrešno čitam igru, ali on je nezgrapniji od Alena Mustafića i to čak ni naša liga ne trpi.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ja nikog nisam popljuvao, ponosan sam na ovu djecu, potencijali su ozbiljni pogotovo dva Ramića. Nebitan mi je rezultat skroz. Onako kažem o onom što stalno pričamo, da moramo uložiti u Akademiju i trenere, jer će nam se to isplatiti.
To mi nije bitno,ekipa treba da ima jedan fokus i jedan sistem koji treba da praktikuje i nadograduje.Nemozemo oscilirati i skretati sa ideje fudbala.A pojedinac je tu da odigra bolje ili lošije u tom sistemu ,a nikako da se promjeni filozofija jel neko fali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TinoSexSusic
- Kontakt:
Od silne djece na terenu, najgori su ovi starohani bili danas.
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Krste idi u Makedoniju dosta te vise.vala svako djete je bolje od njega
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Upravo za ovo i sluze pripreme.Vec sada trener je vidio ko moze imati neku minutazu ko ce na posudbu a ko ce upisati fakultet ili traziti posla na zapadu.
-
- Kontakt:
Nimalo bezveze ova ekipa Nasaf, vidi se da znaju lopte, dobro su polomili trkom ove nase omladince, nece sebi doci 5 dana...fina provjera za njih. Sutra ipak ozbiljna tekma s nasim ozbiljnim sastavom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno ali dosta ovih igrača nema kvalitet za takvo nešto. Probaju pa ih ovi izdominiraju pa ti onda ostaje samo to da se braniš, tako barem ja gledam na to. Krste ne može igrati ni u jednom sistemu da se ne lažemo dok pojedinoj djeci još treba. Nadam se da će to sutra biti puno bolje.miky_hz je napisao/la: ↑11 feb 2022, 14:46To mi nije bitno,ekipa treba da ima jedan fokus i jedan sistem koji treba da praktikuje i nadograduje.Nemozemo oscilirati i skretati sa ideje fudbala.A pojedinac je tu da odigra bolje ili lošije u tom sistemu ,a nikako da se promjeni filozofija jel neko fali.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
propoklopac je napisao/la: ↑11 feb 2022, 14:54Nimalo bezveze ova ekipa Nasaf, vidi se da znaju lopte, dobro su polomili trkom ove nase omladince, nece sebi doci 5 dana...fina provjera za njih. Sutra ipak ozbiljna tekma s nasim ozbiljnim sastavom
Ma primili bi bar tricu da je pocela ekipa ko protiv proslih kazahstanacapropoklopac je napisao/la: ↑11 feb 2022, 14:54Nimalo bezveze ova ekipa Nasaf, vidi se da znaju lopte, dobro su polomili trkom ove nase omladince, nece sebi doci 5 dana...fina provjera za njih. Sutra ipak ozbiljna tekma s nasim ozbiljnim sastavom
Ocekujem sutra Avramovskog barem jedno poluvrijeme.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Od 33 igrača koliko imamo, treba jedno 9 sada odmah skinuti sa platnog spiska. 

nek tih 9 ima po 1000 mjesecno, to je 9000 ustede samo na lezihljebovicima.
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Hajd sve mi je jasno, rezerve i to i ne mozes nikog posebno ni spomenuti da je dobar ili los... ali ovaj mali Alisah je tu izgleda samo da bi se broj popunio, pozicioniranje kriminalno, pas nikakav , preglednost kriminalna, trke ni zelje ni sekunde...dobio je 20ak min presetao je to vrijeme!
Mali Tarik Ramic
Mali Tarik Ramic

de ljudi pomalo.mi nismo ukrajince dobili sa Dzekom a da ih dobijemo sa Cmiljom.
bit ce ovo sve udure
bit ce ovo sve udure
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Od ove djece sto su danas igrala,realno jedino je T.Ramic za prvi 11.Svi ostali moraju jos puno raditi
Mesic,Alisah i Buljubasic nisu bas nista impresirali ove pripreme koliko sam ocekivao
Hajd Islamovic je tek izasao iz bas teske povrede,Irfan Ramic tu i tamo
Mesic,Alisah i Buljubasic nisu bas nista impresirali ove pripreme koliko sam ocekivao
Hajd Islamovic je tek izasao iz bas teske povrede,Irfan Ramic tu i tamo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dobro je ovo sve. Vidi se sta trener zeli i to je bitno. Treba imati na umu da su imali pre prejake pripreme, da ih satiru 2x dnevno. Ozbiljno i jako se trenira.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
POLUSEZONSKE ULAZNICE PUŠTENE U PRETPRODAJU!
Bodri voljeni klub sa tribina Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase”, obezbjedi svoju polusezonsku ulaznicu!
Osnažena ekipa novog trenera Aleksandara Vasoskog želi obradovati navijače Fudbalskog kluba Sarajevo, a u nastavku sezone nas očekuju brojne, zanimljive utakmice, zbog toga iskoristite mogućnost i kupite za sebe polusezonsku ulaznicu.
Polusezonske ulaznice za proljetni dio m:Tel Premijer lige Bosne i Hercegovine 2021/22 se nalaze u pretprodaji od danas. Kupite ulaznice ONLINE na klupskoj web stranici www.fksarajevo.ba
Cijene polusezonskih ulaznica:
Tribina Sjever - 20 KM
Tribina Istok - 35 KM
Tribina Zapad - 45 KM
Tribina BORDO VIP – 500 KM
Napomena: Preuzimanje polusezonskih ulaznica vršit će se uoči početka proljetnog dijela m:Tel Premijer lige BiH 2021/22. Ulaznica se može koristiti jednom po utakmici i važeća je samo na ime na koje je izdata.

Bodri voljeni klub sa tribina Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase”, obezbjedi svoju polusezonsku ulaznicu!
Osnažena ekipa novog trenera Aleksandara Vasoskog želi obradovati navijače Fudbalskog kluba Sarajevo, a u nastavku sezone nas očekuju brojne, zanimljive utakmice, zbog toga iskoristite mogućnost i kupite za sebe polusezonsku ulaznicu.
Polusezonske ulaznice za proljetni dio m:Tel Premijer lige Bosne i Hercegovine 2021/22 se nalaze u pretprodaji od danas. Kupite ulaznice ONLINE na klupskoj web stranici www.fksarajevo.ba
Cijene polusezonskih ulaznica:
Tribina Sjever - 20 KM
Tribina Istok - 35 KM
Tribina Zapad - 45 KM
Tribina BORDO VIP – 500 KM
Napomena: Preuzimanje polusezonskih ulaznica vršit će se uoči početka proljetnog dijela m:Tel Premijer lige BiH 2021/22. Ulaznica se može koristiti jednom po utakmici i važeća je samo na ime na koje je izdata.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Za mladog igraca koji nema jednu itakmicu za seniore padovi su razumljivi. Jednu tekmu ce briljirati svi ce biti odusevljeni drugu ce odigrat ocajno to je normalno samo sto nasem narodu to nije jasno