Gospodine , posto kirija i kad će se izmirit dug . Al ozibljno kolko je sad kirija ,nešto je Mandic govorio 4000 vi htjeli za markicu , šta bi na krajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:38Treba li medalja iz binga i jedan trofej ? Pitam za druga ?opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:15Izvinite na upadu , došao sam samo da pitam da li su kmetovi platili porez i struju i naravno kiriju za stadion ? Isto se odnosi na ove iz lavora , hocel taj porez i kolko bi kirija na kraju , jel ne može markica ? Samo pitam , no hate nemojte se uspalit bezveze
#platipapametuj
#navikisveuzurpirati
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Evo od mene markica
Kad ih Azmir uzme ko filijaju, jedva čekam
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Vi tad svakako nećete ni postojati
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Molili ga jeste, ali mislim da ništa od toga.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Prava istina je da Vico ima vikendicu u Antaliji koju placa FK Velez pa smo se zato "pomirili" 
Al Mirvic koji je rekao kad je dosao i kad su ga upoznali s 4R "ne bih se ja zamjerao Savezu bas odmah, moramo fino s Vicom"
Vico je za Ismira prijatelj bh. fudbala

Al Mirvic koji je rekao kad je dosao i kad su ga upoznali s 4R "ne bih se ja zamjerao Savezu bas odmah, moramo fino s Vicom"

Vico je za Ismira prijatelj bh. fudbala
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije pristao da vas kupi, jedino Sejo Brajlovic da uleti sa besplatnim toplim obrokom za sve gladne radnike NK zeljeznicara

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:52Prava istina je da Vico ima vikendicu u Antaliji koju placa FK Velez pa smo se zato "pomirili"
Vico je za Ismira prijatelj bh. fudbala![]()
Jedina prava istina je ovo-Savez i svi drugi će nas morati slušati, jer investiramo veliki novac. Borit ćemo se s tim, poručio je Ismir Mirvić.

Imaš li tu izjavu negdje ili je plod tvoje bujne mašte?killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:52Prava istina je da Vico ima vikendicu u Antaliji koju placa FK Velez pa smo se zato "pomirili"
Ja znam za ovu izjavu Ismira:
"Izlazak u Evropu bi nas zadovoljio. Ali dizanje kluba je prioritet u svakom smislu, istakao je predsjednik Sarajeva, te dao zanimljivu izjavu na kraju, a u vezi regularnosti Premijer lige BiH.
- I Savez i svi drugi će nas morati slušati, jer investiramo veliki novac. Borit ćemo se s tim, poručio je Ismir Mirvić."
Niste se vi pomirili s Vicom, vi ste mu se naguzili.

Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 11 feb 2022, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Dosao Vico da zamoli da vam zavalimo samo 3 komada. Sto se tice Zrinjskog ne brukaj se. Ljudi su brutalni, ubijaju sve redom i to zasluzeno. Ovaj Zrinjski je za proslogodisnji borac Man. City.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑11 feb 2022, 15:31Pa kukaju svi na sampiona.i sad je teorija da je zrinjski jak zbog beusa a ljudi jedu malu djecuzagor1987 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 15:26Svi su shvatili samo su neki bili malo bucniji od drugih uglavnom svi su kukali na borceve sudije prvi put u historiji da sve i jedan klub kuka na jedan klubVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑11 feb 2022, 15:25
Pa vi ste ti koji ste svakom mediju pustali price da istupate iz lige.placipicke svako kolo ljudi vam se smijali.ali shvatili ste da s rogatim se nema bosti.i nakon tita dodje vam tito![]()
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Aha, aha i onda vecerica lagana o Ismirovom trosku, cisto da se Vico prestraviMiljacka je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:55Imaš li tu izjavu negdje ili je plod tvoje bujne mašte?killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:52Prava istina je da Vico ima vikendicu u Antaliji koju placa FK Velez pa smo se zato "pomirili"
"Izlazak u Evropu bi nas zadovoljio. Ali dizanje kluba je prioritet u svakom smislu, istakao je predsjednik Sarajeva, te dao zanimljivu izjavu na kraju, a u vezi regularnosti Premijer lige BiH.
- I Savez i svi drugi će nas morati slušati, jer investiramo veliki novac. Borit ćemo se s tim, poručio je Ismir Mirvić."
Niste se vi pomirili s Vicom, vi ste mu se naguzili.![]()
Ja znam samo da smo s 4R mi ostali sami, najgori je Zeljeznicar daleko, al obzirom da ih ovaj moze na 2 hiljade nacina izbacit, razumijem ih, pun im dzep oraha i ne mogu oni u borbu
al FKS je kao zdrav kolektiv ipak odlucio da se ne zamjera Vici, a vidjecemo kako ce Mirvic reagirati kad se krenu letve lomit o ledja FKS.
Cuj Savez ce nas morati slusati, Hasic bi za to dobio pola godine suspenzije a Ismir je dobio platu mesa
Pobjeda je kad vam ovakav kriminalac dodje i moli za milost jer zna da je 5 do 12 i daj da to rijesimo. Nadam se samozbog svega da ce se izgurati ovaj slucaj na CASu, pa cak ako bi to znacilo i da niko ne ide u Evropu i suspenziju Saveza.
S druge strane, ako se ipak ovo sve izgladi, a sudjenje se vrati na koliko-toliko normalan nivo za sve, budite ponosni sto imate kolektiv kao FK Velez koji je isao sam protiv svih, dok ste se svi smijali i koji je uspio i ovakav kalibar kriminalca smiriti i obuzdati.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 11 feb 2022, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E svašta

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne odgovori mi na pitanje...Ali nema veze, retoričko jekillafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:02Aha, aha i onda vecerica lagana o Ismirovom trosku, cisto da se Vico prestraviMiljacka je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:55Imaš li tu izjavu negdje ili je plod tvoje bujne mašte?killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:52Prava istina je da Vico ima vikendicu u Antaliji koju placa FK Velez pa smo se zato "pomirili"
Niste se vi pomirili s Vicom, vi ste mu se naguzili.![]()
![]()

Nego, šta bi na toj večerici, je li mu Vico saopštio da Velež izlazi iz 4R inicijative ili će mu se samo kazati?
Edit: Kako sad Ismir dobio platu mesa? Zar nije Ismir platio večericu?

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:02S druge strane, ako se ipak ovo sve izgladi, a sudjenje se vrati na koliko-toliko normalan nivo za sve, budite ponosni sto imate kolektiv kao FK Velez koji je isao sam protiv svih, dok ste se svi smijali i koji je uspio i ovakav kalibar kriminalca smiriti i obuzdati.

-
- Kontakt:
Koliko se sjecam vi ste ono bili zreli za 3 komada ali niste mogli primiti toliko.znas ono uletanje i tonekoIzMostara je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:58Dosao Vico da zamoli da vam zavalimo samo 3 komada. Sto se tice Zrinjskog ne brukaj se. Ljudi su brutalni, ubijaju sve redom i to zasluzeno. Ovaj Zrinjski je za proslogodisnji borac Man. City.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑11 feb 2022, 15:31Pa kukaju svi na sampiona.i sad je teorija da je zrinjski jak zbog beusa a ljudi jedu malu djecu

Cvijanovica svi Mogli zovu.polako ga privikavamo na civilizaciju bice on dobar
''Samo je jedan grijeha je vrijedan''
'Sarajevski bolji od banjalučkog: Željezničar savladao Željezničar u Konjicu'

'Sarajevski bolji od banjalučkog: Željezničar savladao Željezničar u Konjicu'

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hvala Vici na plati mesa, odlicno je bilo 

-
- Kontakt:
@Miljacka
Ne, tu mu je Mirvic yebao sve po spisku, uhvatio ga za vrat i rekao mu: "Ima da se bojis mene, mi cemo uloziti veliki novac u FKS, Savez nas mora slusati!"
Da, vjerujte u to, bas je ovako bilo! U lozi su zajedno sjedili jer nije smio Vico ni na wc od Mirvica, Ismirov zahtjev je da ga ima stalno na oku
Ne, tu mu je Mirvic yebao sve po spisku, uhvatio ga za vrat i rekao mu: "Ima da se bojis mene, mi cemo uloziti veliki novac u FKS, Savez nas mora slusati!"
Da, vjerujte u to, bas je ovako bilo! U lozi su zajedno sjedili jer nije smio Vico ni na wc od Mirvica, Ismirov zahtjev je da ga ima stalno na oku

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- 19BordoBijeli46
banjalucki > sarajevski, a nije cevap
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.