Nije los lik,zgodjusan onako ,simpaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:34A ovaj derpe u klub sto je usao to nista je liAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:32Otjerali me vaki od velezaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:28E moj politika valjda ti znas kad si odvajao od usta da Velez kupi bus i da je u to doba ovo bila masina
Vidi se da si s novim politickim klubom navikao da nemate nista svoje vec da se koristite tudjim![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Jako bi bilo da se željovci sad zainate i kupe sami sebi autobus 
Pa ovi shizopitari bi pocrkali.

Pa ovi shizopitari bi pocrkali.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kentaki-Vrapčići relacija. Nedajte se fetivi mostarci iz starih begovskih familija
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Cuvaj se da ti ne udje sazad'Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:36Nije los lik,zgodjusan onako ,simpa
Nek ste nam objasnili bas smo vas mislili da pitamo posto ste uspjesni na svim poljima pa vam igraci prijete sto necete da ih pustite. Nista se nemoj brinuti za Sarajevo dok je nas bordo fanatika mi smo i izvukli klub i opet cemo kad bude trebalo. Nek Manijaci prvo nadju nekog kao mi da izvuku klub iz vanago lako ce oni za bus. Nemamo sta da se organizujemo za bus kad ima ko ce da ga kupi bolje recite Hasicu nek pocne davat dobre plate mozda ko i ostane. Jbte dokle je to doslo da te jedan neuspjesan klub bez trofeja savjetuje sta da radis hahah. Inace sto se busa tice nasi igraci nece da se voze u ovim krntijama pa ovo je ziva opasnost na cesti ovaj buskillafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:17Opet zavisite o jednom covjeku i opet ako se desi da Mirvic ode kao i prethodnici, jedino sto Sarajevu ostaje su ogromne plate i 30 gladnih igraca koji nece u autobus jer nemaju ni luch paketic
I nikako da shvatite da bez Zakona o sportu, svaki investitor ima rok trajanja
@GiS mi smo toliko veliki da su navijaci otisli i kupili bus, ne cekamo nikoga. Organizujte se, il cekate da ga prvo Manijaci kupe![]()
Mozel neko da na ovdje pokaze koliko Velez ima aktivnih clanova godinama unazad? Kone mogu pokazat samo ove godine jer prosle su imali tu negdje sa vrapcicanima tj imali smo vise aktivnih clanova nego oni zajedno
Imali smo 1936. godine 3,500+ clanova. Koliko ste vi imali te godine?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ljudi pljuju po našem busu, a uopšte nemaju svoj
Vako su i za stadion jedno vrijeme

Vako su i za stadion jedno vrijeme

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Svašta će se voziti u ovom Veležovom poluautobusu, ali jedno neće sigurno nikad...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
A pazi ko nas proziva, jedni cekaju sadaku za bus i takmice se sa zeljom ko ce vise clanskih imati eto kakve im komplekse nabijaju, drugi nemaju nista svoje vec sve rentaju 

Bukvalno vidjeli od željovaca da se oni učlanjuju u klub, pa navalili ove sezone

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jel ovo im komsije slave ili su ovo oni njihovi iz Bimga trofeji?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Budi fin pa postavi zadnjih godina clanove il te sramote? Jel se to uclanjuje u klub svakih 50 godina? Koga boli k sto ste stariji kad ste gola k... vazda bili pa i Zrinjski vas je prestigao u svemu jel vas barem malo stid?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:42Imali smo 1936. godine 3,500+ clanova. Koliko ste vi imali te godine?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Objasni onda kako smo prosle sezone imali vise nego oni

Provaljujes se bezveze

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prozivate vase komsije da lazu? Lazes al na srecu dokazi su tu mi mozemo pokazat koliko smo imali clanova prosle godine pokazite i vi i kone pa mozete poslije pricat lazi da smo se poceli lafo zbog njih uclanjivat ali kako god imamo 3 puta vise clanova od vrapcicana. Kad nemate konja za trku i cime da se pohvalite ili prcate uhvatite se kona al nema potrebe da nam objasnjavate jer i mi znamo da su kone za vas institucija i velikan
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 11 feb 2022, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 16 gostiju.