Vidjeli ste i vi od svojih komšija kako se titula uzima, ali slabo prepisujete

Možda vas i krene sada dok vam je Vicina kita u ustima.
Vidjeli ste i vi od svojih komšija kako se titula uzima, ali slabo prepisujete
E to je već malo kvalitetnije
Ali su te privukle zastave Herceg-Bosne i Praljka?Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:32Otjerali me vaki od velezaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:28E moj politika valjda ti znas kad si odvajao od usta da Velez kupi bus i da je u to doba ovo bila masina
Vidi se da si s novim politickim klubom navikao da nemate nista svoje vec da se koristite tudjim![]()
![]()
![]()
izgradila se livada pofino
Ja sam mislio da je ovo što se događa ovdje sa dijelom vaših forumaša nenormalno i shizofreno, sve dok nisam vidio šta na svojoj temi pišete jedni drugimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 19:15Meni su prepirke sa rođenima top.![]()
Vazda bude zanimljivo, a nikad se ne ode predaleko, evo vec par stranica se vode rasprave, nije niko nikome majku ebavao, mrtve psovao itd.![]()
Neka za promjenu malo. Sta cemo anamo one jadnike zayebavati, ne mogu pricati u kolika **** su upali
Niti ce ikad iko psovat, odnosi medju nasim navijacima vise nego idealniGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 19:15Meni su prepirke sa rođenima top.![]()
Vazda bude zanimljivo, a nikad se ne ode predaleko, evo vec par stranica se vode rasprave, nije niko nikome majku ebavao, mrtve psovao itd.![]()
Nasa tema je bas aktivna, uzmi u obzir da ima svakakvih budala koje se prijave da provociraju i zayebavaju raju, a ne navijaju uopste za nas. Isto kao sto kod vas ima onaj jedan sto je navalio na vaseg direktora, e tako je kod nas samo x30 takvih koji s vremena na vrijeme ulete da svadja izbijeBalorda je napisao/la: ↑11 feb 2022, 19:17Ja sam mislio da je ovo što se događa ovdje sa dijelom vaših forumaša nenormalno i shizofreno, sve dok nisam vidio šta na svojoj temi pišete jedni drugimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 19:15Meni su prepirke sa rođenima top.![]()
![]()
Onda rekoh, dobro je ovo sve, nije do nas![]()
Shupak si,ne diraj prijateljstvo naseMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 19:19Niti ce ikad iko psovat, odnosi medju nasim navijacima vise nego idealniGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 19:15Meni su prepirke sa rođenima top.![]()
Moramo se peckat malo, posebno kad se neki pokemoni iz Sarajeva udruze s gej navijacima politickog kluba iz Medjugorja
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, tutankamon1905 i 32 gosta.