opalaopala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 00:18
Balorda je napisao/la: ↑12 feb 2022, 00:14
UuuU vidi fora sa praznom vitrinom. Neviđeno do sad.
Posebno kad je postavljaš za klub koji ima dva trofeja važnija i veća od 50 vaših
Golemo ovaj im je lik najgluplji do sada . Da se ne lažemo imali su stvarno glupih likova Rigi , Anti , Cesc al ovaj je zakucao . Gdje samo nadju ove budale , čovjek da ih po mraku s lampom traži veće budale nebi naso . Sto bi reko Amar Osim u intervju za ss : a budale čovjeka , gdje ovoga nadjoste.
Balorda je napisao/la: ↑12 feb 2022, 00:19
tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 00:17
Balorda je napisao/la: ↑12 feb 2022, 00:14
UuuU vidi fora sa praznom vitrinom. Neviđeno do sad.
Posebno kad je postavljaš za klub koji ima dva trofeja važnija i veća od 50 vaših
Najtuznije je sto nije fora. Koja dva trofeja? Gdje su?
Gdje su, je li?
*p!p!t@* je napisao/la: ↑12 feb 2022, 00:22
tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 21:56
opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 19:57
Samo da kažem , kad ima neka rasprava izmedju Sarajeva i Veleza , da se ne javljaju ovi kmetovi medjugorski , jer kad su ova dva kluba igrala derbije ti kmetovi su navijali za Velež . Tišina i da vas ne čujemo kad se priča o velikanima , kad budemo pričali o plastici onda imate pravo rijeci .
#platiteporezistrujumozdadobijeterijec
#kadkmetumislidajeneko
Sta kaze Vico? Koliko mu se morate naguzit da vam oprosti grijehe?

sramotite se iz dana u dan moj opala..imate li obraza imalo i dostojanstva?
Kad vam uzme titulu ko Sarajevu ima da plačem od smijeha
Trojica. Kako sam ih skupio.

Jos onlyleft da se pojavi i tocno ce se zakamuflirat kolko je opala glup
Balorda, mislio sam na nesto tipa pehar..imate li ista nalik tome u prostorijama kluba?
Pipita, pa ako uspiju sebi to dozvolit najmanje sto ocekujem je da mi se smijete u facu svi redom. Neuporediva situacija, ali ajde da vidimo
Opala, tebi ne znam sta bi reko, a da te ne uvrijedim, jer si presto bit zanimljiv. Svakim komentarom ispadas sve gluplji, ali ako nekad opet ubodes dobar fazon dozivit cu te, ne sekiraj se