FK Sarajevo - Esports
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo - Esports
Taman i ja se vrtim oko DMG, MG2 i lvl 4/5 na faceitu, možemo se skupa nervirat 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- 19BordoBijeli46
Brate kako se vrtis oko mge ako si level 4/5 na faceit?
Igras soloq ili?
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa imaš likova budu level 10 na faceit-u a ne mogu do LE u mm, sve zavisi. Evo ja sam DMG a drugi dan kako igram na faceit-u i nisam ni trojka19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 11:49Brate kako se vrtis oko mge ako si level 4/5 na faceit?
Igras soloq ili?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 19BordoBijeli46
Ma znam al opet.MortemHz je napisao/la: ↑11 feb 2022, 11:50Pa imaš likova budu level 10 na faceit-u a ne mogu do LE u mm, sve zavisi. Evo ja sam DMG a drugi dan kako igram na faceit-u i nisam ni trojka19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 11:49Brate kako se vrtis oko mge ako si level 4/5 na faceit?
Igras soloq ili?1-4 mi skor i to u 2 gejma po 1 afk bili a u trećem 2 afk
![]()
Ja sam jos gori, ja sam faceit iz zaj.ebancije prije igrao, pa sada imam 100 ela jbt.
Doduse, igrao sam protiv petica i sestica, a ja le, vala nisu nista posebno.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
mm igram sa jaranom koji je kloc, faceit sa ovim koji zna haha19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 11:49Brate kako se vrtis oko mge ako si level 4/5 na faceit?
Igras soloq ili?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo i SFK 2000 Sarajevo stupit će na “teren” i u elektronskom sportu.
Dugo su ova dva kolektiva radila na pripremi i postavljanju dobrog temelja za budućnost u ovoj disciplini te sada svoj prvi iskorak ka esportu prave u Counter Strike: Global Offensive igri. Za esport aktivnosti Bordo porodice zadužena je Azra Numanović.
“Vidljiv je snažan trend najvećih evropskih fudbalskih klubova da se pridružuju esport svijetu. Već dugo pratimo, a neki od nas i aktivno učestvuju u esportu, pa je logičan slijed da se kao klub želimo pridružiti ovoj najbrže rastućoj industriji. Iako se na prvu ne čini tako, sport i esport imaju mnogo toga zajedničkog, posebno kada se radi o takmičarskoj formi učešća, a upravo je to ono što želimo pružiti našim Bordo navijačima koji pored fudbalskog terena vole i videoigre. Počet ćemo polako i postepeno, a da u budućnosti budemo pored nogometa i državni prvaci u recimo igrama CS:GO ili FIFA”, izjavila je Azra Numanović, generalni sekretar SFK Sarajevo.
Iz kolektiva ističu da je ovo veliki korak za domaću, a i regionalnu esport scenu, jer je prepoznat veliki uticaj i rast esporta na svjetskom nivou, koji polako, ali sigurno dolazi i kod nas. Gaming fanovi u našoj zemlji žele FK Sarajevo esports toplu dobrodošlicu ulaskom na esport scenu, koju sada popunjava sve veći broj svjetskih klubova.
Tim crveno-bijelih je kupovinom slota osigurao partnerski status te takmičarsko mjesto u jednom od najvećih CSGO prvenstava u regiji, CS:GO BiH ligi, gdje će postava od šest igrača biti prvi put predstavljena. Inovativna CS:GO BiH liga je nastala prošle godine po uzoru na NBA, gdje su partnerski timovi suvlasnici lige i nema ispadanja u niži rang takmičenja.
Da sarajevski klub ovaj projekat shvata ozbiljno, govori i podatak da su već počeli sa pripremama i pronalaženjem posebnog prostora za trening svog tima, angažovanjem trenera i ostalog pomoćnog ljudstva.
Prvi zvanični meč ove ekipe možemo očekivati 13. februara u prvom kolu CS:GO BiH lige. Prijenos uživo možete ispratiti na zvaničnom YouTube kanalu.
Dugo su ova dva kolektiva radila na pripremi i postavljanju dobrog temelja za budućnost u ovoj disciplini te sada svoj prvi iskorak ka esportu prave u Counter Strike: Global Offensive igri. Za esport aktivnosti Bordo porodice zadužena je Azra Numanović.
“Vidljiv je snažan trend najvećih evropskih fudbalskih klubova da se pridružuju esport svijetu. Već dugo pratimo, a neki od nas i aktivno učestvuju u esportu, pa je logičan slijed da se kao klub želimo pridružiti ovoj najbrže rastućoj industriji. Iako se na prvu ne čini tako, sport i esport imaju mnogo toga zajedničkog, posebno kada se radi o takmičarskoj formi učešća, a upravo je to ono što želimo pružiti našim Bordo navijačima koji pored fudbalskog terena vole i videoigre. Počet ćemo polako i postepeno, a da u budućnosti budemo pored nogometa i državni prvaci u recimo igrama CS:GO ili FIFA”, izjavila je Azra Numanović, generalni sekretar SFK Sarajevo.
Iz kolektiva ističu da je ovo veliki korak za domaću, a i regionalnu esport scenu, jer je prepoznat veliki uticaj i rast esporta na svjetskom nivou, koji polako, ali sigurno dolazi i kod nas. Gaming fanovi u našoj zemlji žele FK Sarajevo esports toplu dobrodošlicu ulaskom na esport scenu, koju sada popunjava sve veći broj svjetskih klubova.
Tim crveno-bijelih je kupovinom slota osigurao partnerski status te takmičarsko mjesto u jednom od najvećih CSGO prvenstava u regiji, CS:GO BiH ligi, gdje će postava od šest igrača biti prvi put predstavljena. Inovativna CS:GO BiH liga je nastala prošle godine po uzoru na NBA, gdje su partnerski timovi suvlasnici lige i nema ispadanja u niži rang takmičenja.
Da sarajevski klub ovaj projekat shvata ozbiljno, govori i podatak da su već počeli sa pripremama i pronalaženjem posebnog prostora za trening svog tima, angažovanjem trenera i ostalog pomoćnog ljudstva.
Prvi zvanični meč ove ekipe možemo očekivati 13. februara u prvom kolu CS:GO BiH lige. Prijenos uživo možete ispratiti na zvaničnom YouTube kanalu.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ako bude ovo za FIFU, taman da mogu braniti boje FKS 

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Prije da ce biti za PES nego FIFU, al sto da ne i FIFA, LOL, DOTA...

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra igramo prvo kolo, maksuz ću pogledati

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Odma protiv najjačih, po meni Deepfear glavni kandidat za osvajanje ove godine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoće li nas razbucati, kakvi su ovi naši?
4 sezone bh lige, 2x šampioni + sad su jači nego tad. Doveli danca i šveđanina da im igraju. Našim je jedina šansa da se ovi opuste ili da mi ono debitanski razvalimo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pušimo ga
Ma dobro, prva sezona i ne očekujem ništa previše, nekih top 5 bi idealno bilo. Imaju 3 ekipe onako beton, sa ostalim se možemo nosit, a dogodine bolje očekujem aBd.
-
- Kontakt:
Nisam upratio
Jel imamo samo eSport tim u CSGO ili ima jos nesto?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo csgo za sadaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 feb 2022, 18:59Nisam upratio
- huntingseason
- Kontakt:
Ma Hojer je vlasnik DFa, nije nikakvo pojacanje. Inace, Sarajlije vode tu pricu oko DFa, Zeljovci su pa eto nek cuvaju guzove nasi
E to nisam znao da su željovci, onda sam sa 7 rundi od naših zadovoljanhuntingseason je napisao/la: ↑13 feb 2022, 19:04Ma Hojer je vlasnik DFa, nije nikakvo pojacanje. Inace, Sarajlije vode tu pricu oko DFa, Zeljovci su pa eto nek cuvaju guzove nasi![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt: