FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E cuj heba uzeo slobodnjak sta je ovo koji k
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Heba i slobodan udarac

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da su njemu dali slobodnjak da puca, ne vjerujem svega mi.
Smeta svima fanimo sto nas je.be, e pa mene vise jebu u oci heba, krste i ostale truhlovine
Termin igraci
Termin igraci
- feniksptica
- Kontakt:
Bolje da nas Fanimo y nego Heba Krste i co
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel suljic dodirnuo loptu?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Koliko god je dobrih stvari uradio Mirvic ostale su one najbolnije a to je da se rastjera 6-7 antitalenata fudbala sto prije jer ovo je udar na inteligenciju mozga.
Kunem se Bogom da organizuju akciju prikupljana para da ih isplatimo da bi dao 200KM samo da par njih vise ne gledam ocima svojim.
Kunem se Bogom da organizuju akciju prikupljana para da ih isplatimo da bi dao 200KM samo da par njih vise ne gledam ocima svojim.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 12 feb 2022, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dizdarević 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hebibović, Velkoski i ostala klapa ne smiju biti u prvih 11, jedino sa klupe ako baš nemamo opcija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko dosadna tekma, gol iz kornera i ovaj njihov sut na kraju sav highlights tekme
Heba, palic, kapic, kobiljar, dal out
Heba, palic, kapic, kobiljar, dal out
Najlosija poluvrijeme priprema. Mozda je takav dogovor da igramo malo mrtvije i usporenije nego do sada.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Sasvim zadovoljan s obzirom da ovde nema 4 5 igrača iz prve postave.
Onaj presing me oduševio samo da hoce primijenit u ligi.
Fali taj završni pas..
Onaj presing me oduševio samo da hoce primijenit u ligi.
Fali taj završni pas..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Al lijepo pogledat tekmu sa ove strane,ko da sam na istoku
Inace dobro poluvrijeme trkacki najvise,taj presing i to super,medjutim ne pravimo sanse to je problem,sem dva udarca iz daljine nista.Bagaric pogino ganjajuci im odbranu ali sta vrijedi ako ni jednu loptu mu nisu namjestili prema naprijed.
Palic kriminal teski,mozda da raumijem ideju da veznog vrati na stopera radi te pas igre i da od njega krece napad,ali on sve obratno,pas nikakav,ispada na glavu ,sem toga sto je lud i ide glavom na kopacku sto se kaze nista ostalo.
Pidro mi je najbolji.

Inace dobro poluvrijeme trkacki najvise,taj presing i to super,medjutim ne pravimo sanse to je problem,sem dva udarca iz daljine nista.Bagaric pogino ganjajuci im odbranu ali sta vrijedi ako ni jednu loptu mu nisu namjestili prema naprijed.
Palic kriminal teski,mozda da raumijem ideju da veznog vrati na stopera radi te pas igre i da od njega krece napad,ali on sve obratno,pas nikakav,ispada na glavu ,sem toga sto je lud i ide glavom na kopacku sto se kaze nista ostalo.
Pidro mi je najbolji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sto se tice presinga ja sam prezadovoljan.Godinama nisam vidio ovakvu trku da se lopta vrati u posjed.Igra ima smisla,vidi se sta Vasoski hoce.Bilo je par fini akcija i kombimacija ali ima vidi se da tu ima 3-4 igraca koji nisu za prvi 11.Prvenstveno mislim na Palica,Hebu,Kapica i Varesanovica
Bagaricu dragi 2m si visok ne mozes nijedan zracni duel dobiti
Bagaricu dragi 2m si visok ne mozes nijedan zracni duel dobiti
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 feb 2022, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije ovo loše, dobri su ovi Ukrajinci. Opet smo počeli da se štekamo gore i da ne prilazimo, zato jedva i iznosimo loptu. Bolje su to radili neki dan, ali dobro, Ukrajinci su to fino zatvorili. Mislim da je ovo zamisao Vasoskog da igramo smirenije i da ne letimo naprijed previše, imam osjećaj kao da smo više fokusirani na odbranu i uigravanje iste.
Presing je dosta dobar zasad, ali mora se još na njemu raditi do prvenstva. Ne pomjeraju se još uvijek idealno, ispadaju, zato i ne možemo previše lopti da uzmemo gore. Također, ne smijemo puno ispadati nakon neuspjelog presinga, tj. mora se naći mehanizam za što brže grupisanje u odbrani, jer evo i sad ste vidjeli da je šansa za protivnika čim pređe centar.
Hebibović treba biti opcija samo u nuždi, ovo je užas živi. Ostali korektno. Nerviraju me te greške bespotrebne, gdje se bezveze gubi lopta.
Dobro je ovo, idemo dalje. Može se vidjeti dosta noviteta, koje je Vasoski donio, tako da me to raduje.
Palić uopšte nije loš, ali uzet je na zub, tako da su mu greške pod posebnom lupom.
Presing je dosta dobar zasad, ali mora se još na njemu raditi do prvenstva. Ne pomjeraju se još uvijek idealno, ispadaju, zato i ne možemo previše lopti da uzmemo gore. Također, ne smijemo puno ispadati nakon neuspjelog presinga, tj. mora se naći mehanizam za što brže grupisanje u odbrani, jer evo i sad ste vidjeli da je šansa za protivnika čim pređe centar.
Hebibović treba biti opcija samo u nuždi, ovo je užas živi. Ostali korektno. Nerviraju me te greške bespotrebne, gdje se bezveze gubi lopta.
Dobro je ovo, idemo dalje. Može se vidjeti dosta noviteta, koje je Vasoski donio, tako da me to raduje.
Palić uopšte nije loš, ali uzet je na zub, tako da su mu greške pod posebnom lupom.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 12 feb 2022, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Prekide nismo uvjezbali, ne nazire se prvih 11. Heba i Krste se vrte oko ekipe.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.