FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
21%
2. Borbu za Evropu
93
47%
3. Sredinu tabele
37
19%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 198

NerminFatic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NerminFatic » 11 feb 2022, 20:09

LjoZee je napisao/la:
11 feb 2022, 17:20
Danas nije bilo Štilića i Fataija.

"Radi se o lakšim povredama. Nadam se da će oni u skorije vrijeme zajedno s našim medicinskim timom riješiti i uskoro ih očekujemo u trenažnom procesu gdje će oni biti konkurenti za prvi sastav", objašnjava Omer.
Ovako kaze Omer za Fataija pa sad...
Gdje je onaj "insajder" sto lupi da ima problema sa srcem? :?

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 11 feb 2022, 20:32

Ma Fatai ce prije i srce rijesiti nego Zec ledja.. Lakse rak izlijeciti nego njegova ledja..
Pročepit će negdje.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 11 feb 2022, 20:38

NerminFatic je napisao/la:
11 feb 2022, 20:09
Ne znam, ali i ja sam čuo istu informaciju da ima problema sa srcem.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Alentm87
Kontakt:

Post Postao/la Alentm87 » 11 feb 2022, 20:46

Ponovo na pretragama a i godine se gledaju...

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 11 feb 2022, 21:23

Kaze Omer da vec znaju igrace za utakmicu s Velezom. Mogu misliti kakav ce to duel biti kad Bekrija sakrije loptu prvih 15 minuta pa nam onda ovi tricu strpaju nakon iducih 15

Zeljo21
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo21 » 11 feb 2022, 22:29

Cerimagic predobroo pojacanje, ne znam sta cekaju

CrazySouth1987
Kontakt:

Post Postao/la CrazySouth1987 » 11 feb 2022, 23:52

Cerimagic je prije nekoliko dana potpisao ugovor, objavit će. Fatai ima problema sa srcem, ne ogromnih. Proslijeđen je na dalje analize i nalaze i znat će se sve za par dana. Resic ostaje isto i potpisat će ugovor ovih dana. Vjerovatno se čeka informacija vezana za sve igrače koji su bili na probi pa će se jednom objavom reci sve vezano za svakog, ovi potpisali ovi nisu i to je to, sve će biti poznato naredne sedmice.
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Plavamamba
Kontakt:

Post Postao/la Plavamamba » 12 feb 2022, 11:23

Strpimo se malo pa će zimske pripreme biti na Floridi :mrgreen:

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 12 feb 2022, 11:56

Citajuci ovaj intervju Mirsada Baljica,zapazam da je rekao mnogo dobrih stvari,ali jedan detalj mi bas bode oci.
Detalj u kome indirektno proglasava Ivicu Osima glavnim krivcem sto Zeljo nije bio prvak 85 i sto je iapao od Videotona.
To mi je u neku ruku bas supacki od njega. Sigurno da on kao neposredni sudionik svih tih dogadjaja mozda zna neke stvari i nisu mu se svidjale ali generalno je to jedna od glupljih stvari koje sam procitao.
Nisam sad kivan na njega jer me je i on 90 godine ispalio za dres Njemacke sa svjetskog. Sad ce KANA oplakat. Ali to se desilo jer Balja vise nije ni dolazio ,jer je ubrzo rat poceo.
Ali da se vratim da ovo sto je pisao.
Svima je poznat njegov sukob na svjetakom sa Osimom.
Kakav god da je Osim,zvao ga je na svjestsko 90,kad Baljic i nije baa bio u izlogu i nije bio najbolji u svojoj karijeri.
Trpio je ogroman broj kritika zbog velikog broja igraca Zelje i Sarajeva u repki. Trpio pritisak od srpskih i crnogorskih novinara,a ujedno trpio licne neke uvrijedjene aujete od bivsih svojih Zeljovaca,poput Skore,Mihajlovica...
Mesa tad nije mogao igrati a i on bi bio pozvan.
I pored svih tih stvari,on pozove Baljica i ovaj osim sto odigra katastrofalnu utakmicu,kao i vecina ekipe protiv Njemaca,unese diktafon da snima novinarima stvari iz svlacionice.
I nakon toliko godina on i dalje sere po Osimu,sto je po meni vrlo nekorektno.
On ne to sad malo upakovao i u danasnju pricu.
Sve sto je rekao za Misimovica to stoji,ostalno ne bih da komenatisem,ali ovo za Svabu mi je vrlo degutantno.
Uredu je da su ljuti i da se ne slazu u nekim stvarima,ali treba biti posten pa reci kako jeste.
On je stvorio tu ekipu,5 ili 6 igraca iz te ekipe je zvao u reprezentaciju. Kad dodas na to jos i Susica,Hadzibegica,Jozica i Pasica. Treba guzicu da mu ljube.
Pored svih onih igraca silnih iz ostalih republika. Zvezdine generacije,Partizanovih Djurovskog,Mijatovica,Dinamo Suker,Boban,Hajdukovih ,Boksic,Jarni...generalno dosta Cileanaca,svih onih starijih vukova tadasnje lige,on je zvao nase igrace,pa znao dozivjeti velike debakle sa njima u postavi,kao sa Njemackom ili Engleskom u Beogradu,kada mu je Skoro igrao u prvoj.
Meni je ono bas zvucalo ruzno i supacki,kolikk god mi on bio drag igrac.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 12 feb 2022, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 12 feb 2022, 12:19

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

OdbrambeniOP
Kontakt:

Post Postao/la OdbrambeniOP » 12 feb 2022, 13:12

LjoZee je napisao/la:
Danas nije bilo Štilića i Fataija.

"Radi se o lakšim povredama. Nadam se da će oni u skorije vrijeme zajedno s našim medicinskim timom riješiti i uskoro ih očekujemo u trenažnom procesu gdje će oni biti konkurenti za prvi sastav", objašnjava Omer.
Moram ti pojasniti,prvo ja nikad ne lupam,uvijek iznosim cinjenice i nikad nece biti drugacije,pa i u situacijama ako forum organizuje igricu pod radnim naslovom"ko moze vise iskriviti istinu".
Da pocnemo od Omera,on nikad nece objaviti nesto prije zvanicnog stava kluba,zna sta znaci to,profesionalac je,sve ovo ti pisem jer osjecam da si dobro negativan sa onim "insajder sto lupi",mislim da nisi dobro citao jer sam se ogradio "ako je info 100%",jer u tom trenutku nisam vidio nalaz,receno mi je,ali sad kazem 100% jer je isti arhiviran tamo gdje je nastao, igrac posjeduje i normalno nas klub ako su mu sluzbe dobro ustrojene,a jesu,moze se nalaz ponavljati sve dok sum nestane ali ne smije niko rizikovati rusenja na terenu kojima smo bili svjedoci nedavno sirom svijeta.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 12 feb 2022, 14:07

OdbrambeniOP je napisao/la:
12 feb 2022, 13:12
LjoZee je napisao/la:

Moram ti pojasniti,prvo ja nikad ne lupam,uvijek iznosim cinjenice i nikad nece biti drugacije,pa i u situacijama ako forum organizuje igricu pod radnim naslovom"ko moze vise iskriviti istinu".
Da pocnemo od Omera,on nikad nece objaviti nesto prije zvanicnog stava kluba,zna sta znaci to,profesionalac je,sve ovo ti pisem jer osjecam da si dobro negativan sa onim "insajder sto lupi",mislim da nisi dobro citao jer sam se ogradio "ako je info 100%",jer u tom trenutku nisam vidio nalaz,receno mi je,ali sad kazem 100% jer je isti arhiviran tamo gdje je nastao, igrac posjeduje i normalno nas klub ako su mu sluzbe dobro ustrojene,a jesu,moze se nalaz ponavljati sve dok sum nestane ali ne smije niko rizikovati rusenja na terenu kojima smo bili svjedoci nedavno sirom svijeta.
A ako potpise ipak, bit ce "pa eto rekao sam ako je 100% tacna info"! Nemoj ba ako nije posve tacno tipkati ovdje. U ovoj ligi uzgred rijetko ko ne prodje medicinske preglede a znamo i zasto.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 12 feb 2022, 14:48

Umro je Eso Ibrahimović, jedan od najboljih Zeljinih predsjednika, ako ne i najbolji, u istoriji.
Rahmet mu duši. Hvala ti beskrajno za sve što si uradio za našeg Želju.

OdbrambeniOP
Kontakt:

Post Postao/la OdbrambeniOP » 12 feb 2022, 15:13

Basum sagosum Esinoj porodici i iskreno saucesce za
Fk Zeljeznicar

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 12 feb 2022, 15:55

Strašno koliko loše pripreme i koliko loše prijateljske utakmice za razliku od konkurenata
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 12 feb 2022, 16:22

Bitno je da se ekipa uigra na pripremama i pripremi za sezonu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 12 feb 2022, 16:34

U cemu je razlika ako se ode u Antaliju i igra protiv nekih lijevih ekipa iz Uzbekistana, Rusije i slicno.

Vecina ekipa ide u Antaliju ne bi li prodala u tim pripremnim utakmicama nekog igraca, pustite se suplje price, klima ovo ono. Sad je dole na stotine menadjera i to je prava trzisna pijaca.

Da imamo uslove ja bih pripreme odradio po starinski 15 dana planina i kondicija a 15 dana Medjugorje ili negdje juznije i tu odigrao 4-5 utakmica i mjera. Nasi samo trebaju naci nekog prvoligasa za zavrsni dio pripremnih utakmica tipa Posusja, Sirokog, Radnika i slicno jer to je nas trenutni kvalitet ekipa. Ne mozemo se mi igracki nositi sa Zrinjskim Tuzlom i pitarima
Sta Sarajevu, Velezu, Borcu eto i famoznoj Stupcanici znaci kada se vrate iz Antalije opet idu na nase LIVADE gdje nemas uslova za igru do aprila. Sve sto si dole uigravao i trenirao pada ti u vodu kada odes u Bijeljinu ili Tuzlu na teren, ali si zato kraci za najmanje 30 000 KM koliko minimalno kostaju pripreme sa svim.

OdbrambeniOP
Kontakt:

Post Postao/la OdbrambeniOP » 12 feb 2022, 18:15

12 feb 2022, 14:07
OdbrambeniOP je napisao/la:
12 feb 2022, 13:12

A ako potpise ipak, bit ce "pa eto rekao sam ako je 100% tacna info"! Nemoj ba ako nije posve tacno tipkati ovdje. U ovoj ligi uzgred rijetko ko ne prodje medicinske preglede a znamo i zasto.
Ti ili ne znas citati ili neces,ja ti pojasnim da nisam vidio ali da mi je receno iz prve ruke,a kad sam vidio rekao sam ti 100% i znam da su sigurno printana dva primjerka sa falinkom,na zalost i uz duzno postovanje tog igraca,ti meni nemoj ovo ba, nemoj ono ba,moram te pitati sta nisi od citanja razumio ba,ako potpise eto ti ba,pa moze potpisati ali ne daj bozee da se sta desi ba,i mozes li zamisliti posljedice za ugovorne strane ba,istu pricu ti potvrdio i momak(ljoze) u sljedecem komentaru ti udario po meni ba,savjet,ako si pravi manijak sve mozes provjeriti u klubu jer na to imas pravo ba,jos nesto ovdje nema fola ba,sve je crno na bijelo ba,nema kardio strucnjaka koji ce to frizirati ba,pa i u ovoj nasoj nakaradnoj drzavi kako je ti podrazumjevas svojom konstatacijom
"znamo i zasto" ba.

Miki82
Kontakt:

Post Postao/la Miki82 » 12 feb 2022, 18:54

:ljepota: Volim te Zeljo!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.