FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

isakovich
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la isakovich » 12 feb 2022, 16:26

Haso ga doveo a sad ce sa Hasom zajedno pakovati kofere.Na ljeto najkasnije i Haso I Nagelsmann trebat ce novog poslodavca.
Napokon da uhvatim vremena pogledati utakmicu,bolje da nisam ni danas.Igraci nespremni fizicki totalno,psihicki I da se ne govori,bas me zanima sta ce vrlocjenjeni dječak u ulazi trenera Bayerna sad da uradi kod 4:1 .
VOLIM BAYERN

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 feb 2022, 16:33

Za to nema ni 0.1% šansi. Salihamidžića iz nekog razloga toliko cijene iako su mu transferi 50-50 što je katastrofalno za jednog sportskog direktora. A Nagelsmannu je ugovor na 5 godina tako da bi mu morali isplatiti masnu odštetu. Zadnji put kad su nas ovako razvaljivali i uvaljivali petarde je bilo pod palicom Kovača.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 feb 2022, 16:37

Dobra vijest: ušao Tolisso, igraćemo sa 2 igrača između 2 linije.
Loša vijest: izašao Upamecano, prebacujemo se na 3 odbrambena.

Pavard: :puke:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2022, 16:39

Nikad mi nismo ni znali igrati 4-1-4-1.
Kimmich je sam na vjetrometini, nema sanse da moze drzati sredinu terena.

Ulreich je u Stuttgartu primao ovakve golove redovno, iako djeluje da ne moze odbraniti, morao je barem jedan gol skinuti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2022, 16:41

Slican pristup kao protiv Gladbacha, lijepa zaliha u odnosu na konkurenciju daje za pravo da se malo opuste ali da se osramote to je van svake pameti.

Treba ovdje jedan Ulli Hoennes da im udje u svlačionicu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 feb 2022, 16:42

Kakav Hoeness, Nagelsmann i jeste njegov igrač.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 feb 2022, 16:44

Kakva je ba ovo kanonada ?

Može li neko u kratkim crtama napisat' kako su nas nafilovali i šta je krenulo po zlu ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2022, 16:50

Bundesliga je napisao/la:
12 feb 2022, 16:42
Kakav Hoeness, Nagelsmann i jeste njegov igrač.
Nema veze sto je Julian njegov igrac, svom djetetu treba zavrnuti sljagu kada napravi propust koji se tesko oprasta.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 feb 2022, 16:53

Bochum se umorio, mislim da neće više zabijati do kraja utakmice :D :D
A ovi naši...naši se počeli sudarati po terenu, jednostavno ne ide.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 feb 2022, 16:56

Omerbavarac je napisao/la:
12 feb 2022, 16:50
Nema veze sto je Julian njegov igrac, svom djetetu treba zavrnuti sljagu kada napravi propust koji se tesko oprasta.
Treba, ali neće jer je njemu najbitnije da ima uticaj na klub veći od Rummeniggea prije. Bitno je da on bira trenera preko svog potrčka Salihamidžića.

Ne znam šta se čudite iskreno. Nije ovo izolovan slučaj. Šamarali su ih Gladbach, Augsburg, sad Bochum. Previše tu stvari smrdi. Dopušta se igračima da se ponašaju kao britanska kraljica, da prijete neproduživanjem ugovora. Nagelsmann daje igračima po tri dana odmora kao da trenira Vrbanjušu a ne Bayern. Pa onda dođeš Gladbachu i ljudi te pojedu presingom. Ne znam da li ste primijetili koliko Bayernovi igrači stoje daleko od protivnika kod Nagelsmanna, koliko je to fizički jalovo u odnosu na Flicka. Koriste se nekakvi tableti za sve moguće sitnice kao da pilotiraš Boeingom a ne treniraš fudbalski tim. Onda Neuer bira kad će trenirati, bira kad će raditi operaciju. I uradio ju je u jako nezgodnom trenutku kao što vidimo.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 12 feb 2022, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 feb 2022, 17:00

Ne znam šta se tu ima kriviti Nagelsmann za Suleove i Upamecanove kikseve. Ne mogu reći ni da je kriv za najgoru partiju Mullera još od Nike Kovača:

slika

Čak i reaguje na vrijeme, ali jednostavno ne ide.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 feb 2022, 17:02

Aha, Muller i Upamecano su jedino krivi i za Gladbach dva puta, Augsburg. Da, da.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 feb 2022, 17:06

Bukvalno sam igra lik :salut:

Lal
Kontakt:

Post Postao/la Lal » 12 feb 2022, 17:17

gdje prenosi bayern?

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 feb 2022, 17:19

Nisam bio za suspenziju Sulea zbog ovog transfera, ali nakon današnje utakmice i par situaciju u kojima se nonšalantno i krkanski ponio, sa nekim nabijanjem lopte i generalno bezobzirnom igrom definitivno je zaslužio da presjedi do kraja sezone.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 feb 2022, 17:48

Bundesliga je napisao/la:
12 feb 2022, 16:33
Za to nema ni 0.1% šansi. Salihamidžića iz nekog razloga toliko cijene iako su mu transferi 50-50 što je katastrofalno za jednog sportskog direktora. A Nagelsmannu je ugovor na 5 godina tako da bi mu morali isplatiti masnu odštetu. Zadnji put kad su nas ovako razvaljivali i uvaljivali petarde je bilo pod palicom Kovača.
Ima ima velike sanse,samo neka nastave ovako,sreca pa u klubu postoje ljudi kojima je stalo do uspjeha I ugleda kluba.Neka Haso samo jednom uradi nesto kontra I na svoju ruku dobit ce po usima, swabe cijene poslusne.
Ali nije ova situacija toliko ni losa, moze iz ovog I nesto dobro da se desi,naravno Nagelsmann mora da se snadje.Ako umije.
VOLIM BAYERN

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 12 feb 2022, 18:53

Upamecano je rinaka obična, nikad od njega igrača...

A i ovaj Juilan je isto rinaka

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 feb 2022, 19:09

Nagelsmanna, Sabitzera i Upamecana je pojeo Bayern. Jednostavno nisu dorasli takvom jednom timu. Da li ce napredovati, vidjet cemo. Nije ti ovo Hoffenhem, Leipzig sine. Znas li gdje si dosao.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 12 feb 2022, 19:57

povedemo 1:0 i krene nonsalancija nasih balerina

Mislim da je Nagelsmann izgubio ovu utakmicu, takticki vrlo nezrelo postavljanje ekipe. Ostaviti Kimmicha samog na sredini je nonsens. Ubijanje u pojam igraca konstantnom izmjenom formacije, ljudi vise ne znaju kud gone. Gnabry ni 10% kao nekad pa cak i kod Kovaca (trpanje Tottenhama u Londonu). Jednom desni Wing Back nekakav, ko biva igrao je u Hoffenheimu na toj poziciji. Halo druze nije ti ovo Hoffenheim. Gnabry pati radi trenera jer nema automatizam

Süle krampa odlazi iz kluba i opet igra zadnjeg, ispada ko iz voza, postavljanje kriminal zivi. Za Upamecana ne znam ni sta bih rekao. Kod penala nema srece, kasnije mu kroz noge proturaju pa sa 20m zabijaju, nevjerovatno los, ni slika ni prilika onog igraca iz Leipziga. Ocekujes od Lucasa da igra na stoperu, a nece covjek to ni docekati.

Ceka se sa Daviesom sta ce biti, pa mogli su posuditi lijevog beka koji bi pokrio pola godine poziciju pa da Lucas zadnjeg igra

Golovi Bochuma za tv spicu

i ovo je vec 4ti poraz u BuLi, kup smo zijanili, a mislim da, nazalost po nas, tek slijede losi dani. Nagelsman nije dorastao Bayernu, dali mu najbolji klub da se uci :crazy: :crazy: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 12 feb 2022, 21:22

Dosta stvari stoji što su napisane ovdje, ponajviše ekspermentisanja mu se zamjere, opravdano vjerovatno. Ali ne treba žuriti sa zaključcima, nakon ove dobre i dovoljne razlike u ligi naše oči treba da su uprte u LP, odnosno sami sud oko prve sezone Nagelsmanna treba da dolazi nakon nastupa u LP. Moja su očekivanja polufinale pa onda ko koga stigne tući, istini za volju ova igra koja se pokazuje u zadnja dva meča je previše kritična, nije ni za osmine finala. No LP je LP, veliki klubovi drugačije doživljavaju te utakmice kao i igrači, Nagelsmann će isto tako dosta toga reći o sebi u tim utakmicama. Bitna stavka da se Davies oporavlja, da sve ide po planu zasad. Potreban nam je za velike utakmice, kao i Goretzka.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.