Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Polahko ljudi ovako je Inter protiv nas dominirao u 1.poluvremenu
Il Club più titolato al mondo!
Osimhen ubi De Vrija 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
De Vrij izađi nije sramota, sta mu covjek radi! 
Dobro je Inter prosao prvo poluvrijeme, sada se mogu sabrati i uzeti ovdje bod
Dobro je Inter prosao prvo poluvrijeme, sada se mogu sabrati i uzeti ovdje bod
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 12 feb 2022, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Što se mene tiče neka bude remi, ali drugo poluvrijeme protiv Milana i ovo prvo protiv Napolija su jasan pokazatelj da u Italiji ne postoji ekipa koja daleko iznad svih. Već postoje 3-4 ekipe između kojih je minimalna razlika u kvalitetu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nadam se porazu Intera 
Remi je mjera da se gleda uzbudljiva liga do kraja.
Dzeko u inat hejteru s interove teme.
Dzeko u inat hejteru s interove teme.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- feniksptica
- Kontakt:
Nakon ovog gola Bog zna kada će se opet javiti tamo na temi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa Edin je ozbiljniji napadač od Lautara i sa svojih 36 godina. Lautaro je trebao da bude numero uno u Interu, ali on za to nije sposoban. Zato Edin jeste.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Losa utakmica. Prvo poluvrijeme ok, nastavak bas los. Inter nula, jedan sretan sut i gol. Definitivno djeluju procitano i potroseno trenutno. To im je pred Liverpool tek pravi problem. Bastoni ako ne bude spreman je hendikep jer je važan za ovu postavku, a naprijed su isto potanki. Definitivno Alexis bi trebao poceti protiv Engleza.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kraj utakmice je haman katastrofa, nece niko da ide na pobjedu. Katastrofa u drugom poluvremenu, utakmica izgubila na kvaliteti, niko nije htio nista rizikovati.Pogba je napisao/la: ↑12 feb 2022, 19:54Losa utakmica. Prvo poluvrijeme ok, nastavak bas los. Inter nula, jedan sretan sut i gol. Definitivno djeluju procitano i potroseno trenutno. To im je pred Liverpool tek pravi problem. Bastoni ako ne bude spreman je hendikep jer je važan za ovu postavku, a naprijed su isto potanki. Definitivno Alexis bi trebao poceti protiv Engleza.
S tim da imamo utakmicu u utorak i mi protiv Liverpoola tako da nije se islo all in.
Zadnja izmjena: tiffoso, dana/u 12 feb 2022, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sljedeće kolo protiv Sassuola bez Bastonija i Brozovića i to nakon meča sa Liverpoolom. Sassuolo jeste izgubio od Sampdorie prošli vikend, ali to je bila jedna od onih utakmica kad protivnik ima 5 šansi i dadne 3-4 gola, a golman im završi meč sa skoro 10 odbrana. To se upravo desilo Sassuolu. Gdje su imali skoro 30 šuteva a izgubili 4-0.
Neće se crnoplavi naigrati tek tako protiv njih. Pogotovo bez dva izuzetno važna igrača.
Neće se crnoplavi naigrati tek tako protiv njih. Pogotovo bez dva izuzetno važna igrača.
Onaj zadnji napad to jest slobodni Napolia je razlog zašto nikad više neće osvojiti ligu, svi ti igrači otišli u protivnički kazneni prostor 30 sekundi do kraja, umjesto da ubaci da se proba napraviti šta se može, da uđe neka frljoka ili slično, lik vrača hladno loptu nazad i čekaju da svi sudija kraj. Odvratno zaista.
Bastoni je natrag protiv sassuolaRomagnoli13 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 20:00Sljedeće kolo protiv Sassuola bez Bastonija i Brozovića i to nakon meča sa Liverpoolom. Sassuolo jeste izgubio od Sampdorie prošli vikend, ali to je bila jedna od onih utakmica kad protivnik ima 5 šansi i dadne 3-4 gola, a golman im završi meč sa skoro 10 odbrana. To se upravo desilo Sassuolu. Gdje su imali skoro 30 šuteva a izgubili 4-0.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Zar nije dobio dvijen utakmice kazne?Tritolone je napisao/la: ↑12 feb 2022, 20:10Bastoni je natrag protiv sassuolaRomagnoli13 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 20:00Sljedeće kolo protiv Sassuola bez Bastonija i Brozovića i to nakon meča sa Liverpoolom. Sassuolo jeste izgubio od Sampdorie prošli vikend, ali to je bila jedna od onih utakmica kad protivnik ima 5 šansi i dadne 3-4 gola, a golman im završi meč sa skoro 10 odbrana. To se upravo desilo Sassuolu. Gdje su imali skoro 30 šuteva a izgubili 4-0.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko pročitah, dva meča suspenzije zbog nekog okršaja sa sudijom prošli vikend. No, možda je pogrešna informacija.
Bice na tribini 
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 1 gost.