Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Pregledah napokon Breaking bad, strašna serija 
Peep show mi je također legao, pogotovo iza prve sezone koja mi je malo meeh

Peep show mi je također legao, pogotovo iza prve sezone koja mi je malo meeh
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Je.bo LOTR
Valjda Ridley ne upropasti ovo.

Valjda Ridley ne upropasti ovo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- akisarajevo92
- Kontakt:
kad god vidis neku trudnicu u seriji odmah znas da se nece normalno poroditi i da je trudna sa razlogom za radnju serije, nema nikada obicnih trudnica
u posljednje vrijeme bas popularno da agentice, detektivke, advokatice budu u kasnoj trudnoci i da se gegaju okolo
u posljednje vrijeme bas popularno da agentice, detektivke, advokatice budu u kasnoj trudnoci i da se gegaju okolo
Don't believe the hype.
Peep show vrh serija. Od-do.
Najdraži running gag je Super Hans i njegovo odvikavanje od droga.
"Let's crack on!"
"Don't say crack, it makes me think of crack. And I love crack."
Jedino imam problem s tom serijom. Iako sam je u cugu pregledao, nema šanse da je pogledam drugi put. Pokušao nakon nekoliko godina, jednostavno mi je sve prekrindžavo gledat. Ne mogu fizički podnijet većinu scena. Šteta.
-
- Kontakt:
Ma Peep show je klasik. Super Hans je jedan od najjacih likova u komedijama ikad bez dileme. Kad se Jeremy useli kod njeg i zmije budu u sobi i on mrtav hladan "Yeah, there are snakes" 

Koliko generic izgleda. Ova scena sa Galadriel kao iz video igre. Full CGI su išli.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne znam za osatle ali ja po ovome ne mogu zakljuciti o cemu se radi u ovoj prvo sezoni

Ovi ruski komentari na trailer su sve

Evil cannot create anything new, they can only corrupt and ruin what good forces have invented or made
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Kakvo sranje hahaha. Disney Star Wars vibes all over again.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Disney zato prekucava serije a hvala im i na Rogue One
Plus da najgora serija ikad bude, ide ponovo Obi Wan Kenobi

Plus da najgora serija ikad bude, ide ponovo Obi Wan Kenobi

Od The Last Jedi sam skroz ohladio od Star Wars univerzuma. Nisam jos ni zadnji film pogledao, a serije njihove me nikako ne privlače.
A i počinju pretjerivati sa Star Wars serijama i Marvel serijama.
Inače, HIMYF bi bila decent serija da nema Ellen, ne pamtim kad sam manje podnosio nekog tv lika nakon manje epizoda. I glumica je očajan, ko da su izašli na ulicu, uzeli prvu osobu što su našli i odveli je na set.
A i počinju pretjerivati sa Star Wars serijama i Marvel serijama.
Inače, HIMYF bi bila decent serija da nema Ellen, ne pamtim kad sam manje podnosio nekog tv lika nakon manje epizoda. I glumica je očajan, ko da su izašli na ulicu, uzeli prvu osobu što su našli i odveli je na set.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Griješiš što ne gledaš. Bolje su ove SW serije za sada od sve i jednog filma. Bar meni.
-
- Kontakt:
Jesu serije bolje. A The Rise of Skywalker nemoj nipošto da gledaš. To je najgori SW film ikad.
I am not yet born; O hear me.
Ja sam onaj zadnji SW film upalio prvi put ima mjesec dana i izgasio nakon 10 minuta, ono preskakanje sa lokacije na lokaciju, bez ikakve povezanosti, bez price, jednostano nisam moga progutati, odvratno los film. Rogue one mi jedini ima taj stari stih i duh SWa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nije samo do kvalitete, nego me čitav univerzum ne privlači puno. Čak nikad nisam ni rewatchovao SW filmove. Apsolutno me ništa ne vuče ni da upalim današnje SW serije, niti stare SW filmove.
Rogue One mi je ekstra film, čak i kao zaseban film, van SW univerzuma.
Ovaj YT kanal, po meni, ima odličan breakdown određenih epizoda iz serija i likova.
Od domaćih ljudi jedino pratim:
Rogue One mi je ekstra film, čak i kao zaseban film, van SW univerzuma.
Ovaj YT kanal, po meni, ima odličan breakdown određenih epizoda iz serija i likova.
Od domaćih ljudi jedino pratim:
-
- Kontakt:
Može neka preporuka za neku krimi seriju, bilo Netflix ili HBO?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Line of DutyRobertHrkac555 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:12Može neka preporuka za neku krimi seriju, bilo Netflix ili HBO?
Don't hate what you don't understand.
Bron (svedska/danska serija).RobertHrkac555 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:12Može neka preporuka za neku krimi seriju, bilo Netflix ili HBO?
Mindhunter.
@igrajlopte 🐦
- Marsal
- Kontakt:
Nisam nikad gledao Star Wars franšizu, ni jedan jedini film ali nakon što me drug nagovorio da pregledam Mandaloriana koji mi je baš baš legao, pregledao sam i The Book of Boba Fett koji mi je isto odličan.
Sad, možda zato što nisam gledao SW pa su mi te dvije serije dobre ali zaista ne razumijem kritike na račun istih.
Sad, možda zato što nisam gledao SW pa su mi te dvije serije dobre ali zaista ne razumijem kritike na račun istih.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma beton obje serije, skroz drugačije od filmova. Jon Favreau babuka. Meni nijedan film nije legao. Zapravo, možda mi se onaj o Han Solu najviše dopao, čime spadam u 1% populacije. Doduse, sve sam pregledao pokasno, tek prije 2 godine.Marsal je napisao/la: ↑14 feb 2022, 15:59Nisam nikad gledao Star Wars franšizu, ni jedan jedini film ali nakon što me drug nagovorio da pregledam Mandaloriana koji mi je baš baš legao, pregledao sam i The Book of Boba Fett koji mi je isto odličan.
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 7 gostiju.