Bice ipak da smo svi mi u pravu koji vec odavno govorimo da je lik cancer

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Embiid, ako uspiju šta zajedno, možda Howard.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 feb 2022, 23:27Mora te predstaviti i "uvesti" drugi clan HOFa, koliko sam ja upucen. Dakle, Eric Gordon otpada.![]()
Tuga onda, ne pratim te dodjele pa nisam znao, al vjerujem da ce naci nekog od legendi s kojima nije igrao da ga uveduNEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 feb 2022, 23:27Mora te predstaviti i "uvesti" drugi clan HOFa, koliko sam ja upucen. Dakle, Eric Gordon otpada.![]()
Nisu Harden i Iverson nikada zajedno igrali. Ako sam dobro shvatio, mora biti former teammate, znaci suigrac. Paul, Durant, Westbrook, pod uslovom da zavrse karijeru prije njega. Osim njih, Howard se namece kao izbor.
Tu su negdje. Dva najbolja pleja lige trenutno.
Sta ako nisi igrao sa HOF igracem, kontam da moze neko iz neke od ekipa u kojoj si igrao, tipa TMac ili Yao. Ko ce Jokica uvesti, Millsap ako ga prime?
Ima Nurkic stariji je za godinu od njega.JHam je napisao/la: ↑13 feb 2022, 02:02Sta ako nisi igrao sa HOF igracem, kontam da moze neko iz neke od ekipa u kojoj si igrao, tipa TMac ili Yao. Ko ce Jokica uvesti, Millsap ako ga prime?![]()