Pa 3 i prolaze

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Pa 3 i prolaze
Kako niko evo vec 3 posta ja napisao.
GOLEM SI ZELJOsvrakino1921 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 11:53BRAVO I HVALA ZMAJICE NASE
VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
![]()
![]()
![]()
![]()
forgempp je napisao/la: ↑13 feb 2022, 11:57GOLEM SI ZELJOsvrakino1921 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 11:53BRAVO I HVALA ZMAJICE NASE
VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa Cengic vile,mahalac lokalac
Stoji to, slazem se, ali nam je Fazliju pretekao onaj karatista ljetos.bordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2022, 12:09Al mi smo **** malo je reci, nije ni cudo sto smo neuspješni u sportu. Sve sto i malo valja mi smo spremni kritizirati i popljuvati evo juce Loju razapeli neznalica a covjek radi vrhunske rezultate, Sušića teleća glava sta sve ne a jedini nas odveo na SP, Fazlija ima 5 mjesto na OI najbolji rezultat sto imamo, ismijavaju ga karikature po drustvenim mrezama, Dzeko je kloc itd itd itd. Evo sad slušam ovo retardiranog Kemu vodimo 7 razlike hvalospjevi smanji Japan na 2 koša odma kuknjava, nemamo ovo nemamo ono. Mi se moramo promjeniti da bi nam bilo bolje imamo primitivno razmišljanje o sportu i takvi su nam i rezultati.
Bravobordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2022, 12:09Al mi smo **** malo je reci, nije ni cudo sto smo neuspješni u sportu. Sve sto i malo valja mi smo spremni kritizirati i popljuvati evo juce Loju razapeli neznalica a covjek radi vrhunske rezultate, Sušića teleća glava sta sve ne a jedini nas odveo na SP, Fazlija ima 5 mjesto na OI najbolji rezultat sto imamo, ismijavaju ga karikature po drustvenim mrezama, Dzeko je kloc itd itd itd. Evo sad slušam ovo retardiranog Kemu vodimo 7 razlike hvalospjevi smanji Japan na 2 koša odma kuknjava, nemamo ovo nemamo ono. Mi se moramo promjeniti da bi nam bilo bolje imamo primitivno razmišljanje o sportu i takvi su nam i rezultati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.