FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
sad ce petarda u mrezi Intera
intersantno je da strucni tim Intera misli da Dzeko moze biti 9, a Bošnjo napačeni suprotno misljenje
kome sad verovati
intersantno je da strucni tim Intera misli da Dzeko moze biti 9, a Bošnjo napačeni suprotno misljenje
kome sad verovati
dobre guzove ima Belma
Sudija me nerviro opasno, milion sitnih faulova im je dao
Dobar rezultat. Idemo dalje
Dobar rezultat. Idemo dalje
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- TheTruth34
- Kontakt:
Sr.ao je pravo sudija, gore nego ovi padobranci što ulete na temu kada napadač koji igra u najjačoj ekipi u ligi koji svaku tekmu ima po 3,4 prilike i igra 90 minute zabije go.
Ja bih protiv Liverpoola ako ne bude Bastoni mogao igrati, stavio Danila, a u vezi mi je opet Vidal nekako najmanje zlo.
Ja bih protiv Liverpoola ako ne bude Bastoni mogao igrati, stavio Danila, a u vezi mi je opet Vidal nekako najmanje zlo.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Koliko se Džeko omalovažava ovdje, to je nevjerovatno. Ispade on jedan od najvećih problema Intera, što nema veze sa realnošću.
Lautaro se ne može sastaviti sa loptom već sedmicama, al o tome ni slova. Prelijepo.
Bod dobar, al kad skontaš da je kiks bio protiv milana, onda i ne baš toliko. Iako, uz pobjedu nad bolognom, prvo mjesto je i dalje tu.
Rasterećeno protiv lpoola, jer bez barelle i bastonija šanse su minimalne. Svu snagu okrenuti ka drugoj zvjezdici na dresu.
Lautaro se ne može sastaviti sa loptom već sedmicama, al o tome ni slova. Prelijepo.
Bod dobar, al kad skontaš da je kiks bio protiv milana, onda i ne baš toliko. Iako, uz pobjedu nad bolognom, prvo mjesto je i dalje tu.
Rasterećeno protiv lpoola, jer bez barelle i bastonija šanse su minimalne. Svu snagu okrenuti ka drugoj zvjezdici na dresu.
1921
Zato je Dzeko uvijek igrao ispred Teveza i Aguera u karijeri.GeriOldman je napisao/la: ↑12 feb 2022, 21:36Koliko se Džeko omalovažava ovdje, to je nevjerovatno. Ispade on jedan od najvećih problema Intera, što nema veze sa realnošću.
Lautaro radi presing svaki put i Edin umjesto da ispomaze on stoji i ceka da se rijesi situacija. Protivnik ti otvara napad lagano i samim tim ti prolazi prvu liniju odbrane.
Lautaro se enormno vise trosi, a da ne govorim gdje je bilo situacija gdje Edin kao propusti loptu kao Lautaru, ovaj mu odmah na prvu odigra u prostor, a Dzeko se tek okrece oko svoje ose jer je to njemu sve prebrzo. Nisu oni kompatibilni za ovaj napad, jer Lautaro u Argentini je mnogo bolji naravno jer suigraci misle mnogo brze a i samim tim igraju brze.
Edin je davao u Romi mnogo golova ali nikad se nije borio za titulu jel tako? Za Edina moras igrati i davati mu lopte i kada on ne trci ili trci. Vrati se on tu i tamo ponekad ali to je ono kao ja na rekreaciji, cisto da se nadjem tu.
Lautaro se mnogo bori za tim, ne jede **** ako ne dobije loptu, i voljan je vratiti se svaki put kada to treba. Presing na golmana je uvijek tu, kao i kod svakog juznoamerikanca.
Dzeku sve to prati vec godinama i dok je u City-u igrao i juznoamerikanci. Moja tvrdnja je da Dzeko ne moze igrati 90 min vec nekih 60ak ili 30 min u drugom poluvremenu. Danasnji gol je splet sretnih okolnosti, ne bi ga dali do sabaha da nam se nije odbila lopta- ko misli suprotno, onda ima problem.
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Bod u ovoj utakmici ko kuca i nema potrebe stvarno da se Dzeko konstantno kritikuje on je samo prelazno rijesenje dosao da odradi svoj posao ovu sezonu i to je to nije on kriv sto se nije uspila obezbjedit prava spica nakon odlaska lukakua i ovo sto radi u ovim godina i sto igra po 90 minuta je iznad njegovih mogucnosti samo mi izgleda ocekujemo vise od covjeka koji u martu puni 36 godina
-
GeriOldman
- Kontakt:
tiffoso je napisao/la: ↑12 feb 2022, 22:55Zato je Dzeko uvijek igrao ispred Teveza i Aguera u karijeri.GeriOldman je napisao/la: ↑12 feb 2022, 21:36Koliko se Džeko omalovažava ovdje, to je nevjerovatno. Ispade on jedan od najvećih problema Intera, što nema veze sa realnošću.
Lautaro radi presing svaki put i Edin umjesto da ispomaze on stoji i ceka da se rijesi situacija. Protivnik ti otvara napad lagano i samim tim ti prolazi prvu liniju odbrane.
Lautaro se enormno vise trosi, a da ne govorim gdje je bilo situacija gdje Edin kao propusti loptu kao Lautaru, ovaj mu odmah na prvu odigra u prostor, a Dzeko se tek okrece oko svoje ose jer je to njemu sve prebrzo. Nisu oni kompatibilni za ovaj napad, jer Lautaro u Argentini je mnogo bolji naravno jer suigraci misle mnogo brze a i samim tim igraju brze.
Edin je davao u Romi mnogo golova ali nikad se nije borio za titulu jel tako? Za Edina moras igrati i davati mu lopte i kada on ne trci ili trci. Vrati se on tu i tamo ponekad ali to je ono kao ja na rekreaciji, cisto da se nadjem tu.
Lautaro se mnogo bori za tim, ne jede **** ako ne dobije loptu, i voljan je vratiti se svaki put kada to treba. Presing na golmana je uvijek tu, kao i kod svakog juznoamerikanca.
Dzeku sve to prati vec godinama i dok je u City-u igrao i juznoamerikanci. Moja tvrdnja je da Dzeko ne moze igrati 90 min vec nekih 60ak ili 30 min u drugom poluvremenu. Danasnji gol je splet sretnih okolnosti, ne bi ga dali do sabaha da nam se nije odbila lopta- ko misli suprotno, onda ima problem.
Krenulo je. Sad je i sreća kad zabije gol. Tako evo 15ak godina
Rekreacija
Jaki ste bgm.
1921
Covjek dao 14 golova i 7 asistencija u 20 tekmi i to bez pucanja penala, i dofje neko i pametuje o igracu koji im donosi novu titulu prvaka italije...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa on je idealan Back up napadac. Meni je drago da je tu, samo sto je njegova uloga pogresna. Nije ni Dzeko a ni Lautaro tome kriv. Covjek radi odlicno posao, ali nije to sto nama treba da bi mogli da napredujemo.ElPrincipe je napisao/la: ↑13 feb 2022, 00:33Bod u ovoj utakmici ko kuca i nema potrebe stvarno da se Dzeko konstantno kritikuje on je samo prelazno rijesenje dosao da odradi svoj posao ovu sezonu i to je to nije on kriv sto se nije uspila obezbjedit prava spica nakon odlaska lukakua i ovo sto radi u ovim godina i sto igra po 90 minuta je iznad njegovih mogucnosti samo mi izgleda ocekujemo vise od covjeka koji u martu puni 36 godina
Pisu se hvalospjevi kao da covjek nosi citavu ekipu, ali to nije bas tako, vec on je napadac koji zahtjeva da se i dosta radi za njega.
Kriv je onaj sto ga forsira u ulozi koja nije za njega jer ga on vidi tu, ali eto nazalost to je mediokritet trenera naseg. Jos gore je sto covjek igra 90 min svaki vikend i jos pri tome kup utakmice, a vjerovatno i LP. Sanchez jedva da je dobio 10 min danas a realno je ove sezone bas u dobroj formi i mogao bi dosta ispomoci.
A post ovog tipa Gerioldman je klasicni trol koji veze nema sta neko pise i cita kako njemu odgovara.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Ti ćeš bolan muda svoja izjesti kad Mister digne titulu na dominantniji način od contea, uz puno bolju igru sa slabijom ekipom. Muda svoja izjesti. Javiš se samo kad kiksne Inter, i to ni manje ni više protiv ekipa koje su tu negdje u rangu sa Interom, kao da je to bog zna kakav kiks. Nije Inter man city, pa da bude favorit izraziti protiv 99% ekipa. Ohanite malo.
1921
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Nije meni tiffoso ni Inzagi kriv tu on radi sa onim sto ima velika je se greska napravila ovaj prelazni rok sto se nije doveo neki veznjak kad su vec odlucili senisa pustit. Veceras na klupi vidal i br5,vecino povrjedzen ma da nikakve koristi i nema od njega povreda bilo kojeg igraca HBB i mi smo u **** a ni njih trojica nemogu konstantno gurat u ovako zgusnutom rasporedu samo molit boga da ostanu zdravi i da se ne povrijede tako da su to meni sve vise greske uprave nego trenera
Golovi - bez penala:
Dzeko 14
Lautaro 8
Asistencije:
Dzeko 7
Lautaro 2
Total 21-10
Ali, eto, Dzeko je problem.
Edin im ubjedljivo najbolji igrac ekipe i ovako pisu o njemu.
Podsjeca me na pojedine navijace Barce i njihovo pisanje o Messiju.
Dzeko 14
Lautaro 8
Asistencije:
Dzeko 7
Lautaro 2
Total 21-10
Ali, eto, Dzeko je problem.
Edin im ubjedljivo najbolji igrac ekipe i ovako pisu o njemu.
Podsjeca me na pojedine navijace Barce i njihovo pisanje o Messiju.
- TheTruth34
- Kontakt:
Lautaro 1382 minuta i 11 golova, igra u užasnoj formi i nema Interiste da je zadovoljan sa njegovim igrama.
Džeko 1609 minuta, haman 4 sate više igre, 10 golova, da je realizovao samo 50 posto zicera koje je fulio, koje bi 99 posto napadača u Seriji A zabilo, sad bi se "tuko" sa Ćirom i Dušanom u trci za najboljeg strijelca, eh još i da penal zna opucati, a da mu igrači (ne golman) ne brane, gdje bi mu bio kraj.
Sve u svemu svima nama je jasno, da nam je napad u kanalu, Correa razočarao, hodajuća bolnica, Lautaro prevelika očekivanja i prevelik pritisak su uticali da zadnja 2 mjeseca igra dosta lošije nego na početku sezone, Alexis sa svim svojim mušicama je ove sezone naš najbolji napadač a Edin je ok odradio do sada svoj dio posla (na stranu svi promašeni ziceri, koji ih je bilo previše), eh sad dolazimo do toga, da nije Edin najveći problem, nego njegova ogromna minutaža, on bio pet puta korisniji Interu da je do sada umjesto 1609 minuta odigrao oko nekih hiljadu, ali to je već do Marote, neozbiljno je bilo početi a bgm i izgleda da ćemo završiti sezonu sa Edinom kao jednim pravim napadačem, jer ni jedan od trojke (Alexis, Lautaro, Correa) to nije, zbog toga i toliki broj minuta, jer Inzaghi nema zamjenu za njega.
Da smo makar Pinamontija ostavili, on je u limitiranoj ekipi Empolija na 8 golova, ne smijem ni zamisliti koliko bi imao da mu se dala prilika kao 36-godišnjem Edinu, ali hebo ti dijete Intera...
Džeko 1609 minuta, haman 4 sate više igre, 10 golova, da je realizovao samo 50 posto zicera koje je fulio, koje bi 99 posto napadača u Seriji A zabilo, sad bi se "tuko" sa Ćirom i Dušanom u trci za najboljeg strijelca, eh još i da penal zna opucati, a da mu igrači (ne golman) ne brane, gdje bi mu bio kraj.
Sve u svemu svima nama je jasno, da nam je napad u kanalu, Correa razočarao, hodajuća bolnica, Lautaro prevelika očekivanja i prevelik pritisak su uticali da zadnja 2 mjeseca igra dosta lošije nego na početku sezone, Alexis sa svim svojim mušicama je ove sezone naš najbolji napadač a Edin je ok odradio do sada svoj dio posla (na stranu svi promašeni ziceri, koji ih je bilo previše), eh sad dolazimo do toga, da nije Edin najveći problem, nego njegova ogromna minutaža, on bio pet puta korisniji Interu da je do sada umjesto 1609 minuta odigrao oko nekih hiljadu, ali to je već do Marote, neozbiljno je bilo početi a bgm i izgleda da ćemo završiti sezonu sa Edinom kao jednim pravim napadačem, jer ni jedan od trojke (Alexis, Lautaro, Correa) to nije, zbog toga i toliki broj minuta, jer Inzaghi nema zamjenu za njega.
Da smo makar Pinamontija ostavili, on je u limitiranoj ekipi Empolija na 8 golova, ne smijem ni zamisliti koliko bi imao da mu se dala prilika kao 36-godišnjem Edinu, ali hebo ti dijete Intera...
kad znate tako dobro situaciju kod intera
pisite jim na Mail
objasnite da je u Dzeki Problem sto je Inter tako los na vrhu tabele
ne znam sta cekate
mozete sjesti svi skupa u Auto i pravac milano pa jim objasnite u zivo
znaci znanja vam ne fali
samo napred momci
Dzeko zabija u tri lige petice na srecu
Koji nafakaš
pisite jim na Mail
ne znam sta cekate
znaci znanja vam ne fali
samo napred momci
Koji nafakaš
dobre guzove ima Belma
- TheTruth34
- Kontakt:
I ja treba ovakve da ozbiljno shvatam i vodim diskusiju neku?Beko je napisao/la: ↑13 feb 2022, 03:53kad znate tako dobro situaciju kod intera
pisite jim na Mail
ne znam sta cekate
znaci znanja vam ne fali
samo napred momci
Koji nafakaš
Džeko naš dobri bošnjanin najjači na svijetu
Dušmani mogu da mu p.use samo, ljubomorni stvorovi..
Džeeeeekoooooo
Ne mora se mene ozbiljno shvatit
nego neka te interovi strucnjaci shvate ozbiljno
meni dosta
nego neka te interovi strucnjaci shvate ozbiljno
meni dosta
dobre guzove ima Belma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lautaro kad bi sljedećih 10 sezona kucao 25+ golova tek onda bi mogao u istu rečenicu sa Edinom. Babuka ima skoro 400 golova u karijeri, ima 36 godina i kao takav je efikasniji od Lautara. Koji ako se ne trgne, ulazi u period kad će ga smatrati vječnim talentom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Citavo ja to vrijeme pricam. Edin je strasan asset nama, ali problem je sto ga se koristi svako kolo 90 min, sedmicu za sedmicu. On sam kao igrac uopce nije nas problem, a to ja vec nekoliko mjeseci govorim.TheTruth34 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 03:38Lautaro 1382 minuta i 11 golova, igra u užasnoj formi i nema Interiste da je zadovoljan sa njegovim igrama.
Da li je Marotta kriv, djelimicno jeste, a Inzaghi npr jucer ubacuje Sancheza zadnjih 10 min. Eh sad logicno bi bilo da protiv Liverpoola krenu Sanchez-Lautaro. Ja sam idalje uvjeren da su njih dvojica kompatibilna pogotovo ako se vec zeli igrati od noge do noge.
Lautaro je buducnost kluba, kakva god, Edin nije niti ce biti. Zato treba ulagati u prvog, a drugi treba da dobije ulogu back-up napadaca kao sto je zamisljeno, a vjerovatno ce i biti iduce sezone. Dzeko nije glavni igrac Intera, sem bosnjama. A ako bude tim morao igrati za 35/36 god starog napdaca onda imaju debeli problem. To sta je Edin bio i koliko golova je dao nikoga ne zanima, dao je Icardi masu golova i mnogo je bolji napadac od Edina po meni ali o tom po tom, nije to tema, vec je tema da smo ga zaboravili.
Mene Inzaghi nije ocarao i rekao bih da je prosjecan trener, koji ima veoma dobru ekipu, vjerovatno jacu od konkurencije. Ovaj momak GeriOldman neka se javi nekim bogatim firmama jer moze da predvidja buducnost.
tiffoso se opet prosipa, ne nedostaje nam @Siamo 
ElPrincipe totalno si u pravu, greska je napravljena u Veznom redu i odbrani. Nadat se je da cemo uspijet ovo rijesit do kraja i ako me nebi cudilo da osvojimo oba fronta ali i da kiksamo na oba.
Placamo ogromne pare na vezne igrace koji ne igraju, u odbrani fali jedan pravi igrac koji ce zamijenit po potrebi nekog od ova 3, DD to nije a ni Di Marco.
DeVrij se ne snalazi u Inzaghijevu sistemu i zbog toga je otisao iz Lazia.
Milanu treba dati kapitensku to je nas Chielini, tip je klasa.
Mislim da na ekipu dosta utjece i ova saga oko Brozovica i Perisica i produzenja.
Koji su **** doveli Caiceda ako nam ne moze pomoci??
ElPrincipe totalno si u pravu, greska je napravljena u Veznom redu i odbrani. Nadat se je da cemo uspijet ovo rijesit do kraja i ako me nebi cudilo da osvojimo oba fronta ali i da kiksamo na oba.
Placamo ogromne pare na vezne igrace koji ne igraju, u odbrani fali jedan pravi igrac koji ce zamijenit po potrebi nekog od ova 3, DD to nije a ni Di Marco.
DeVrij se ne snalazi u Inzaghijevu sistemu i zbog toga je otisao iz Lazia.
Milanu treba dati kapitensku to je nas Chielini, tip je klasa.
Mislim da na ekipu dosta utjece i ova saga oko Brozovica i Perisica i produzenja.
Koji su **** doveli Caiceda ako nam ne moze pomoci??
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Donese pobjedu protiv Sheriffa (g/a), isto protiv Shakhtara (2g).
Najzasluzniji za prolazak grupe. Ucestvovao u 4/8 golova.
Tu grupu, istu, nisu prosli prosle sezone.
Idemo na ligu.
- donio bod protiv Napolija
- pobjedu protiv Venezije
- asistirao za pobjedu protiv Torina
- donio bod protiv Juveta
- gol i asist u pobjedi protiv Sassoula 2:1 (usao u 57')
- donio bod protiv Atalante
Eto 10 bodova koje je donio direktno svojim ucescem. Ovi bodovi u derbijima su vise od boda. Ove ostale "nebitne" necemo ni brojati.
Izbori penal u SK.
Asistira za produzetke u kupu, dadne gol za vodstvo u 1/4.
Znaci, bukvalno najbolji igrac ekipe koja nema nijedan neuspjeh ove sezone i ponovo seru po njemu.
Ali, eto, ne trci.
Eno sad i Pinamonti bolji. Sta sve ljudi nece napisati.

Najzasluzniji za prolazak grupe. Ucestvovao u 4/8 golova.
Tu grupu, istu, nisu prosli prosle sezone.
Idemo na ligu.
- donio bod protiv Napolija
- pobjedu protiv Venezije
- asistirao za pobjedu protiv Torina
- donio bod protiv Juveta
- gol i asist u pobjedi protiv Sassoula 2:1 (usao u 57')
- donio bod protiv Atalante
Eto 10 bodova koje je donio direktno svojim ucescem. Ovi bodovi u derbijima su vise od boda. Ove ostale "nebitne" necemo ni brojati.
Izbori penal u SK.
Asistira za produzetke u kupu, dadne gol za vodstvo u 1/4.
Znaci, bukvalno najbolji igrac ekipe koja nema nijedan neuspjeh ove sezone i ponovo seru po njemu.
Ali, eto, ne trci.
Eno sad i Pinamonti bolji. Sta sve ljudi nece napisati.
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 13 feb 2022, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.