Eh, vidim da su se kritike prebacile sa struke na druge segmente kluba i to mi se već sviđa.. Naravno, ni ja nisam zadovoljan marketingom, skautingom itd. i baš zbog toga ne pomišljam da Amaru, Cviki, Dini nešto zamjeram.. Oni svoj posao rade gotovo savršeno..
Zašto je marketing nakon sjajnog početka prošle sezone, sad stao i ne radi ništa- to ne mogu da shvatim.. Ili Buki (mada ne vjerujem da samo on tu odlučuje) ne zna ili neće. Ako već ne zna, šta da se radi? Ozbiljno razmišljam o tome da mi ovdje izlažemo neke svoje prijedloge kako, šta popraviti pa da se to preko ovih "guzonja" s foruma (bez uvrede
Samo nemojte ono nije to naš posao, nismo mi plaćeni za to. Razmišljanje je besplatno, ako neko ima prijedlog izloži, ostali malo kritikuju, malo nadgrade i ono što valja preda se marketing službi (ako to postoji u klubu). Ako nemaju pošteno obrazloženje zašto je to nemoguće uraditi, onda otvoreno pokažemo nezadovoljstvo prema tom segmentu kluba..
Zahvaljujući Amaru i prvom timu klub je strašno napredovao, ali sad je veoma bitno da se svi u klubu uključe i blizu smo toga da postanemo ozbiljan (po europskim mjerilima) klub.. Naravno, ako se ne desi ova suspenzija, to bi nas možda uništilo kao i fudbal u BiH ako bude neka dugoročna suspenzija..