Full erection 90 minuta, valja mi se boriti sa ovim
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Pa ja sam i na početku sezone rekao da Arsenal ima roster da lagano bude u top6 i da je najveći problem kluba Arteta a ne igrači.
Sada, u ovim okolnostima ako se ne izbori 4to mjesto, to će biti fijasko jer slijedeće sezone niti ćep potrošiti još 150 miliona ako se ne plasiraš niti će United opet biti ovoliko loš.
41:34
Ruku na srce, ovo se piše svako proljećeBenWhite je napisao/la: ↑13 feb 2022, 15:48Pa ja sam i na početku sezone rekao da Arsenal ima roster da lagano bude u top6 i da je najveći problem kluba Arteta a ne igrači.
Sada, u ovim okolnostima ako se ne izbori 4to mjesto, to će biti fijasko jer slijedeće sezone niti ćep potrošiti još 150 miliona ako se ne plasiraš niti će United opet biti ovoliko loš.
Mi igramo manje vise bez napadaca, te nemamo nikakvi dubinu u rosteru. Jedna dvije povrede i donji smo.BenWhite je napisao/la: ↑13 feb 2022, 15:48Pa ja sam i na početku sezone rekao da Arsenal ima roster da lagano bude u top6 i da je najveći problem kluba Arteta a ne igrači.
Ali da trenutno najbolje igramo od svih, to je cinjenica
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa United je prošle sezone bio drugi. To nije loše. Kad kažem da neće biti ovoliko loši, mislim na to da neće u februaru biti sa malim šansama za ligu prvaka.
Pa ko je kriv što nemamo dubinu? HahahahBrokula je napisao/la: ↑13 feb 2022, 15:53Mi igramo manje vise bez napadaca, te nemamo nikakvi dubinu u rosteru. Jedna dvije povrede i donji smo.BenWhite je napisao/la: ↑13 feb 2022, 15:48Pa ja sam i na početku sezone rekao da Arsenal ima roster da lagano bude u top6 i da je najveći problem kluba Arteta a ne igrači.
Naši konkurenti za to mjesto su dno dna i ako se to ne iskoristi, samo jedan krivac će biti.
Trippier odlican transfer Newcastlea
pametan potez i za njegovu karijeru
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sjećam se ovako prije 15+ godina kada sam se čudio kako je svaki je'beni Beckhamov centaršut pola gola. Otada je prodefiliralo more igrača sa vrhunskim centaršutem, ali ništa slično nisam vidio do Arnolda. I što je najluđe radi to kao j'ebeni bek od tinejdžerskih dana iz sezone u sezonu
Gdje je prijenos newcastlea
Na koliko asistencija je sad TAA ?
Ja ne znam sto si ti konstantno agresivanBenWhite je napisao/la: ↑13 feb 2022, 15:58Pa ko je kriv što nemamo dubinu? HahahahBrokula je napisao/la: ↑13 feb 2022, 15:53Mi igramo manje vise bez napadaca, te nemamo nikakvi dubinu u rosteru. Jedna dvije povrede i donji smo.BenWhite je napisao/la: ↑13 feb 2022, 15:48
Pa ja sam i na početku sezone rekao da Arsenal ima roster da lagano bude u top6 i da je najveći problem kluba Arteta a ne igrači.
Naši konkurenti za to mjesto su dno dna i ako se to ne iskoristi, samo jedan krivac će biti.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa daj ga jimenez
Sanchez poslije Čecha iz perioda u Arsenalu najveći kikser u ovoj deceniji.
Bentacur je prelos,ako ga ne izvade bit ce na rubu crvenog.
Kane rekreativac
Bentacur je prelos,ako ga ne izvade bit ce na rubu crvenog.
Kane rekreativac
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 13 feb 2022, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
I kako ga ti pohvali ne može ništa...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lakat bentacura ni zuti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.