FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
sta da nam se ozljedi Lahm,,,arkadas desni bek hehe sjajna multifunkcionalna zamjena
VOLIM BAYERN
jel to leise kritik an herr van gaal von herr geronimo???ich kann es nicht fassengeronimo je napisao/la:jeste tako, ali mora se priznati da lvg previse luta sa tim pozicijama. svajni igra 10-ku, a na 6-ici je napravio igraca od njega u prosloj sezoni. sa kroosom eksperimentise, sto je opet razumljivo, jer je igrac u stvaranju. gustavo sam kaze da se najbolje osjeca (a samim tim i najbolje partija pruza) u centralnom veznom redu. kod njega trenutno igra beka, gdje nije do sad odusevio. pranja je bas univerzalac, ali da se primjetiti da je bolji u ofanzivnim zadacima. müller se zrtvuje, igra gdje ga postavis i sto je najvaznije, ponovo ulazi u onu veliku formu. nije nepoznato da se vidi u ulozi prateceg spica ilio 10-ke, ali za njega nije problem.Klare je napisao/la: Snaga ove ekipe je u tome što skoro svaki igrač može igrati na nekoliko pozicija..
ovo oko contenta i lepe brenO mi nije potpuno jasno, da li gube kredit kod gaala?
ja sam prizeljkivao neka jos pojacanja za odbranu, zadovoljan sam dovodjenjem gustava, a da jos nekih transfera nece biti bio sam ubijedjen vec odavno.....vargas je bio čista špekulacija i njemacki mediji o tome i nisu puno govorili....prije toga uprava je dosta ubjedljivo rekla da nece nikog vise kupovat.....vargas ne znam dal bi bio pravo pojacanje....pravo pojacanje bi bio svakako baines, nismo ga uspjeli dovest i to je to....mozda je jos mogao doc u opticaj coentrao...sto se veznog reda tice imamo dovoljno igraca, za ostanak van bommela sam bio zbog njegovih liderskih sposobnosti, iskustva....kvaliteta ipak u veznom redu ima.....pa ni napad nije toliki problem, tu su gomez i klose a u sami špic moze ici muller ak je prijeka potreba
@klare: tvoj voljeni igrac haas ode definitivno u middlesbrough
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
bravo, bravoKlare je napisao/la:Snaga ove ekipe je u tome što skoro svaki igrač može igrati na nekoliko pozicija.
trebao bi da bude...vjerujemo da ce bitiKlare je napisao/la:Luiz Gustavo je veliko pojačanje
iskreno, ocekivao sam vise. mnogo, mnogo vise.Klare je napisao/la:Mene je najpozitivnije iznenadio u ovih nekoliko utakmica.
ok, odigrao je odlicno u prvoj tekmi, ali u narednim je bio prosjek, a to govori i nj. ocjena(3,5)
hajj da ne budemo prestrogi nego da kazemo da je to odlicno za jednog novajliju
ono, ja vidim napredak: trudi se, radi, dobro se krece bez lopte i najvaznije je to sto u duelima ne daje pardona.
helem, bice od njega ´covek´
iz koje bi carsije dosaogeronimo je napisao/la:nego kako mene zaboravi u tom odabranom drustvu?
misljenja sam da od ove opklade nece biti nista(monolog jos uvijek nije pristao) nego je momcina pokusala da me na prepad odbije od opkladice, ali se povukao kada je vidio da sam mrtav ozbiljan
ti zaboravio sta(je) drug seco ceslja(o)geronimo je napisao/la:...ako je podloga dobra
e moj gero, uz garavog dzonija setaca ne ide hameza
da ne budes trijezan a bome ni pjan nego taman
sastojci za cetr cojka: potrebne su 3 vlase setaca, 20 limenki crvenog bika, grickalice po volji(najbolji su pistaci) i svakome po kutija aure extra
nego, reci ti nama, vrli geroslave, kojjj bolji na poziciji ´desetke´, tvoj svajni ili salihovic
ak mi to odgovoris, a vjerujem da oces, onda mi, ne bilo ti naredjeno, reci kojj bolji od njih dvojice na pozicijuu ´ooosmice´
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
Da ne luta, luta.geronimo je napisao/la: jeste tako, ali mora se priznati da lvg previse luta sa tim pozicijama. svajni igra 10-ku, a na 6-ici je napravio igraca od njega u prosloj sezoni. sa kroosom eksperimentise, sto je opet razumljivo, jer je igrac u stvaranju. gustavo sam kaze da se najbolje osjeca (a samim tim i najbolje partija pruza) u centralnom veznom redu. kod njega trenutno igra beka, gdje nije do sad odusevio. pranja je bas univerzalac, ali da se primjetiti da je bolji u ofanzivnim zadacima. müller se zrtvuje, igra gdje ga postavis i sto je najvaznije, ponovo ulazi u onu veliku formu. nije nepoznato da se vidi u ulozi prateceg spica ilio 10-ke, ali za njega nije problem.
ovo oko contenta i lepe brenO mi nije potpuno jasno, da li gube kredit kod gaala?
Pun pogodak.torrenteS je napisao/la: iskreno, ocekivao sam vise. mnogo, mnogo vise.
ok, odigrao je odlicno u prvoj tekmi, ali u narednim je bio prosjek a to govori nj. ocjena(3,5)![]()
hajj da ne budemo prestrogi nego da kazemo da je to odlicno za jednog novajliju![]()
ono, ja vidim napredak: trudi se, radi, dobro se krece bez lopte i najvaznije je to sto u duelima ne daje pardona.
helem, bice od njega ´covek´
Prije nekoliko stranica sam baš ovdje održao i oproštajni govor u čast velikog borca.effe_sa je napisao/la: @klare: tvoj voljeni igrac haas ode definitivno u middlesbrough
ma ne znam sta bih ti rekel, mozda jedino da nijedan ne valja na poziciji cenera.torrenteS je napisao/la:nego, reci ti nama, vrli geroslave, kojjj bolji na poziciji ´desetke´, tvoj svajni ili salihovic![]()
ak mi to odgovoris, a vjerujem da oces, onda mi, ne bilo ti naredjeno, reci kojj bolji od njih dvojice na pozicijuu ´ooosmice´
tu su puno bolji özil i diego recimo. ali, posto cemo na te igrace sacekati ili ih necemo nikada dobiti, prestajem pisati o njima.
ti mi puno prigovaras u vezi svajnija, kao da si zaboravio da sam ja bio njegov najveci kriticar do dolaska generala. u prosloj sezoni se preporodio na poziciji zadnjeg veznog, gdje je konacno dokazao da nece biti vjeciti talenat, da nece biti igrac koji samo ponekad bljesne, pa se izgubi par utakmica i sve tako redom. svoju sjajnu sezonu je krunisao odlicnim partijama na mundijalu.
u ovoj sezoni se vratio starim navikama
dakle, svajni iz prosle sezone je najbolji moguci igrac na planeti koji bayern moze sebi priustiti. nadajmo se da su ove oscilacije prolaznog karaktera, tako da cemo ponovo gledati starog svajnija.
za mene je salihovic takodjer najbolji na toj poziciji, gdje djeluje iz drugog plana. s tim da je salihaga bolji tehnicar i ima bolji i precizniji sut. idealno bi, po meni, bilo da obojica igraju "sechser" u bayernu, gdje bi se uvijek moglo rotirati po potrebi, odnosno po vaznosti utakmice ili trenutnog rezultata. nekad ofanzivniji a ponekad biti klasicni libero.
ne brini, javice se monolog. sacekaj da preboli odlazak svog ljubimca.
isto mislim da ce bayo daleko dogurati u lp-a, jer se sve karte bacaju na to takmicenje. da ce proci inter, sve sam vise siguran i ako ne nalete na übermanschaft (citaj barcelona) sve je moguce.
zasto si, ako se smije znati, ostavio dobru kapljicu?
trenutno sam daleko, ali nije problem kada dodje do okupljanja, ja sam za sahat pred kipovima.
moram nesto i klareta pitati, a to pitanje glasi: na koji nacin si uvidio da je hasonja veliki borac?
@effe, nije kritika, pa makar ona i tiha bila
sve moze proci, ali da od ottla pravi novog bommela, nece moci. svajnija vratiti na tu poziciju, gdje mu drustvo (vjerovatno do oporavka kroosa) moze praviti nekoliko igraca (pranja, tymo, gustavo) müllera iza spica, a turcina na lijevu stranu dok se ribi ne vrati.
vjerujem da ce me poslusati.
Vom Jäger zum Gejagten
- anton 1983
- Kontakt:
Sad kad je prošao rok, moram reći svoje dojmove. Na kraju naravno da nisam zadovoljan. Bolje rečeno malo me strah jer imamo jako mali kadar, ali zato imamo igrača koji mogu pokriti jako puno pozicija. Moram reč da je dobro što smo se riješili igrača kojih smo se riješili, jedino mi je žao kaj nismo dobili malo više para. Isto tako jako mi je drago kaj smo kupili LG-a, ali isto bilo bi mi draže da smo dali manje para , šta je tu je. Mislim da je to najveći zimski transfer u Europi ako se nebroje transferi koje su napravili Engleski klubovi. Nije mi drago kaj će on igrat lijevog beka, no ko zna možda nas sve na toj poziciji i iznenadi...To vam je ona shema nemreš imati 2 niska beka pa ja smatram da je to jedan od razloga zakaj se njega tam stavlja. Najviše sam razočaran što nismo uzeli krilnog igrača jer smatram da nam je takav preko potreban...Da smo doveli doslofce bilo koga ja bi bio prezadovoljan, no imam osječaj da mi nismo htjeli kaj god, već igrača na kojeg će se i u budučnosti moći računati. Iličević bi ziher bio dobar back up i ništa više s tim da ja tvrdim da smo njega doveli opet bi na ljeto morali dovesti BOLJE krilo, nekog tipa Šakiri, za kojeg se nadam da smo sve dogovorili...E sada se treba nadati da će nas ozlijede zaobići i da ćemo na ljeto zbljuvati bar 50 ako ne i više miliona eura...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
evo i sammer je uputio samo rijeci hvale na racun van gaala.
robben je gostovao na bavarskoj televiziji, gdje se naveo kako je izgladjen nesporazum sa müller-om i da se tako nesto nije smjelo dogoditi. te stvari, za njega, su normalne, ali u svalcionici, daleko od foto reportera.
ostali nisu puno kritikovali arjena, nego su samo dodali kako ekipa dise i kako je ZIVA.
meni se ono uopste nije dopalo (zao mi mulca) a robbenu ovo nije prvi put da ovako raaguje na svoje suigrace.
samo se pitam kako uvijek naleti na slabasne (pored mulca i lahm je bio zrtva).
jucer je bila delegacija francuskog lilla gost u säbener str.
razlog-moguca saradnja ova dva kluba? kazu, ja ih nisam gledao, da imaju 2 interesantna igraca, koja bi mogla bayernu pomoci. gervinho i hazard.
punu podrsku dobija i od franza (sky90), gdje je kaiser malo kritikovao hoeneßa, kao u tom smislu da on sada kao president nije vise tako blizu ekipe i da ce taj proces privikavanja jos trajati. drugim rijecima, ne treba se vise puno petljati u samu ekipu, sto je godinama radio kao menadzer.„Louis van Gaal ist ein absoluter Fußball-Fachmann. Er tut nicht nur Bayern München gut, sondern auch dem deutschen Fußball. Sein Bestandteil an dieser WM (2010, Anm.d.Red.) ist unumstritten, er hat auch junge Spieler wie Badstuber oder Müller integriert. Das ist ja nicht alles, was er getan hat. Dafür sollten wir alle sehr dankbar sein. Vor allen Dingen in einer etwas kritischeren Phase.“
robben je gostovao na bavarskoj televiziji, gdje se naveo kako je izgladjen nesporazum sa müller-om i da se tako nesto nije smjelo dogoditi. te stvari, za njega, su normalne, ali u svalcionici, daleko od foto reportera.
ostali nisu puno kritikovali arjena, nego su samo dodali kako ekipa dise i kako je ZIVA.
meni se ono uopste nije dopalo (zao mi mulca) a robbenu ovo nije prvi put da ovako raaguje na svoje suigrace.
samo se pitam kako uvijek naleti na slabasne (pored mulca i lahm je bio zrtva).
jucer je bila delegacija francuskog lilla gost u säbener str.
razlog-moguca saradnja ova dva kluba? kazu, ja ih nisam gledao, da imaju 2 interesantna igraca, koja bi mogla bayernu pomoci. gervinho i hazard.
Vom Jäger zum Gejagten
- roy_makaay
- Kontakt:
A čini se da nam ja malo falilo da ipak još nekog upecamo ove zime.S Iličevićem iz Lauterna je sve bilo dogovoreno al je transfer propao jer "roten teufel" nisu mogli nać adekvatnu zamjenu za Hrvata.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma mislio sam da ne'a potrebe za javljanjem, jer sam i sam predložio tu vrstu opklade. Nije ovo poker pa da blefam, a i da jeste poker, opet bih ustraj'o u tom blefu(pravi Lederer)geronimo je napisao/la:ne brini, javice se monolog. sacekaj da preboli odlazak svog ljubimca.
Ma opklada stoji, slobodno povedi i druga(ne, nisam to mislio takotorrenteS je napisao/la:misljenja sam da od ove opklade nece biti nista(monolog jos uvijek nije pristao) nego je momcina pokusala da me na prepad odbije od opkladice, ali se povukao kada je vidio da sam mrtav ozbiljan
Uglavnom, da ne idem više u off(mada je ova opklada usko vezana za Bayern), ja sam već stavio paraf, a vidim da si i ti.
Dakle, Bayern osvaja ili Bayern ne osvaja(da budem precizniji, maximalno polufinale) CL, pitanje je sada?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Instinkt.geronimo je napisao/la: moram nesto i klareta pitati, a to pitanje glasi: na koji nacin si uvidio da je hasonja veliki borac?odgled´o tekmu-dvije ili pratis bayu II na nekom tajnom kanalu.
![]()
Evo vidim nešto, k'o žao ti malog što je primio šamarčinu, koju je već odavno zaslužio. Robbenova izjava poslije incidenta ti je poznata. Nisu li u čovjeka dobri argumenti.
Ne smije zaboraviti da su ti igrači stariji i po 5-6 godina. Dizanje ruka i negativne gestikulacije prema ostalim igračima je čisto omaložavanje. Takvi potezi mogu samo nemir izazvati unutar ekipe. Nadam se da je ova jedna pljuska bila dovoljna.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Vidim past ce i jedna ozbiljna opkladica. Neka, neka, yebes ono u avatare, potpise i slicne gluposti.
Imamo mi tu bolje, puno bolje igrace. Jedino ako se amaterski tim Bayerna planira pojacavati, trebalo bi ozbiljno razmisliti o njemu.
Mislim da se trouble-maker ne bi vise toliko kurcio jer ionako je hafifan.
Gdje ce ruku na dijete.
P.S.
Povrijedio se Lucio. Ipak, povreda nije ozbiljnije prirode, nego ce pauzirati desetak dana. To znaci da igra protiv svog bivseg kluba.
Ma nije on ni za klupe Bayerna.anton 1983 je napisao/la: Iličević bi ziher bio dobar back up i ništa više s tim da ja tvrdim da smo njega doveli opet bi na ljeto morali dovesti BOLJE krilo
Imamo mi tu bolje, puno bolje igrace. Jedino ako se amaterski tim Bayerna planira pojacavati, trebalo bi ozbiljno razmisliti o njemu.
Volio bih ga vidjet' u okrsaju sa Gomezom il' kecerom iz Belgije.geronimo je napisao/la:samo se pitam kako uvijek naleti na slabasne (pored mulca i lahm je bio zrtva).
Mislim da se trouble-maker ne bi vise toliko kurcio jer ionako je hafifan.
Imas li ti duse bolan.Klare je napisao/la:Evo vidim nešto, k'o žao ti malog što je primio šamarčinu, koju je već odavno zaslužio.
Gdje ce ruku na dijete.
P.S.
Povrijedio se Lucio. Ipak, povreda nije ozbiljnije prirode, nego ce pauzirati desetak dana. To znaci da igra protiv svog bivseg kluba.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
istina...geronimo je napisao/la:ti mi puno prigovaras u vezi svajnija, kao da si zaboravio da sam ja bio njegov najveci kriticar do dolaska generala.
...dok je ovo samo djelomicno tacnogeronimo je napisao/la:u prosloj sezoni se preporodio na poziciji zadnjeg veznog, gdje je konacno dokazao da nece biti vjeciti talenat, da nece biti igrac koji samo ponekad bljesne, pa se izgubi par utakmica i sve tako redom. svoju sjajnu sezonu je krunisao odlicnim partijama na mundijalu.
necu umanjivati svajnijeve kvalitete, a jos manje dovoditi u pitanje njegove zasluge u prosloj sezoni i to od tekme protiv zabara pa do utakmice za trece mjesto sp-a, ali necu biti od onih koji ne vide iako gledaju sirom otvorenih ociju.
hocu da kazem kako je upravo svajni najvise profitirao u prosloj sezoni djelujuci iz hladovine koju napravi nasa navala. tacnije, lahko je dominirati na terenu kada ti vrhunska krila i sjajni muler permanentno odvlace protivnike i prave mjesta pa se gledaocu pored malih ekrana ucini kako svajni drzi sredinu terena.
u to vrijeme su se takmicili ko ce vise, kvalitetnije, a bome i bezrazlozno nahvaliti svajnija uzdizuci ga tamo gdje mu nije mjesto kiteci ga epitetima i vezuci uz njegovo ime ono cega nema.
jos jednom cu ponoviti kako mi nije cilj da ocrnim svajnija niti da ga prikazem onako kako ne zasluzuje; jednostavno pokusavam prikazati stvari onakvima kakve su ne umanjujuci, a bome i ne uvelicavajuci
nisam od onih koji su ga dizali govoreci kako je usio provjerene sestice ala esien, kako je rame uz rame sa iniestom..., ali nikada necu reci da je u klasi bomela kad svak zna da nije. ak bi bomel bio golf, svajni moze biti jedino phaeton a nikako golf plus ili passat
trebalo je sacekati par sedmica da bi se doslo do prave i jedine istine, trebalo je sacekati da pritisak padne na vjecitog talenta svajnija koji, toboze, nadodje u prosloj godini
rezultate gledamo iz kola u kolo i vjerujem da se mnogi ne mogu nacuditi ´losoj formi´ proslogodisnje ´zvezde´ okrivljujuci trenera koji ga gura na ´nepriorodne´ pozicije.
al´ nadoci ce svajni, nadoci, cek´ dok roberi i muler pocnu gaziti protivnike i dok ga galonja vrne u njihovu sjenu-na ´sesticu´
pazite da vas tako ne iznenadi i pranjic-trenutno najveca zvijezda i uzdanica na sredini terena
jah, jos bi da upitam ljubitelje lika i djela glavnog junaka oveog posta, sta mislite, da li bi kros mogao biti gori od svajnija u ´formi´ u kojoj igra trenutno?
znam da ste kritikovali gaala govoreci kako bayo nije arsenal pa da podmladjuje ekipu i onda par godina ceka na neki uspjeh
mislim da gaalovom oku nije moglo promaci to ´u kom grmu lezi zec´, samo sto nije imao damu(citaj titulu lp-a u dzepu) pa da to provede u djelo. pokusavao je nesto okolokole, indirektno je govorio da se proda, signalizirao stavljajuci kroosa na svajnijevu poziciju...
umorih se pa mi omrznu da pisem dalje, al ak sam nesto promasio, ti slobodno napomeni
el ima ko zivi???
ta je ovoMonolog je napisao/la:dakle, da u maniru pravih Bosanaca i Hercegovaca popijemo bar koju gajbu
cuj vopi
evo ti plana za taj dan
sastanak u 18:00 ispred merkatora. pizza u ili ispred merkatora, ovisno o vremenu.
19:30
po jedan jeger za tomak u kahvicu po tvom izboru.
20:30-01:00
roma
nama se narucuje ena vlasa mrkog dzonija setaca i napominje konobaru da drzi jos dvije u pripremi
crvenobik i grckalice + mlade cu...
01:30-04:30
orgije
ne brinite, koliko god vi uprskali u romi drug seco ima par starih kombinacija koje su ga pozeljele i koje uzivaju u tim orgijama
izracunaj mi evo u kmovima i reci pristajes li, tocnije, mozes li ovo poklopit
el ima ko zivi???
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je situacija kada si ti čip lider, a u rukama imaš dvije petice, a ja ne'am puno žetona, a u rukama mi par desetki.
Dakle, ništa na flopu, a ti ideš moj all in očekujući da ću se ja sada povući.
Šalu na stranu, znaš li ti da se kladiš s nekim ko je iz BiH?!
Što se tiče djela u vezi merkatora, moRe se ono otići na jedno lagano zagrijavanje u "Ječmište", pa tamo na ribu ili kakvu mesinu prije negoli odemo u grad da se odradi drugi dio opklade(onaj u vezi opijanja). 
Htjeli ne htjeli, valja nam u Romu, mada ti moram priznati da dugo nisam biJo tamo, al' nije bad kada su dobre žene i alkohol u pitanju(biologiju ne računam
).
Eno sad, on odmah na Džonjaru Wolkaru.
Haj' nek ti bude(reći ćemo konobaru to što si naumio). Hoću li se ikad kladiti s nekim da na kraju ne traži Crvenog Bika?
Jeste zapeli za to, pobogu. Haj' i ovaj dio se moRe progurati, nije problem.
Moram priznati da mi se trosatni dio sa orgijama jako sviđa, samo to će baš udarit' po džepu nezaposlenog apsolventa(u slučaju Bayinog trijumfa). Pošto ne volim sje*avati ljude kada je u pitanju opklada(kao što ne volim da mene sje*u), onda ću morati staviti veto na ovu tačku dnevnog reda(ili da se ne hranim dobro u sljedećih par mjeseci pa da štedim za ovog?).
Ko je rek'o da ću ja uprskati? Also, ko su ti drugi? Drug Omo ili neko drugi?
Kako god, k'o da su kad tuzlanski mangupi uprskali situaciju, valjda ti je to jasno.
(Also, čućemo se za te stare kombinacije, u svakom slučaju
)
E jbg ti, onako u grubo je sasvim prihvatljivo mom džepu(ukoliko je prihvaćeno izbacivanje tačke sa iznajmljivanjem soba), dakle, mogu se skupit 2-3 Nikole Šopa i 2 Muse Ćazim Ćatića.
Šalu na stranu, znaš li ti da se kladiš s nekim ko je iz BiH?!
Htjeli ne htjeli, valja nam u Romu, mada ti moram priznati da dugo nisam biJo tamo, al' nije bad kada su dobre žene i alkohol u pitanju(biologiju ne računam
Eno sad, on odmah na Džonjaru Wolkaru.
Moram priznati da mi se trosatni dio sa orgijama jako sviđa, samo to će baš udarit' po džepu nezaposlenog apsolventa(u slučaju Bayinog trijumfa). Pošto ne volim sje*avati ljude kada je u pitanju opklada(kao što ne volim da mene sje*u), onda ću morati staviti veto na ovu tačku dnevnog reda(ili da se ne hranim dobro u sljedećih par mjeseci pa da štedim za ovog?).
Ko je rek'o da ću ja uprskati? Also, ko su ti drugi? Drug Omo ili neko drugi?
E jbg ti, onako u grubo je sasvim prihvatljivo mom džepu(ukoliko je prihvaćeno izbacivanje tačke sa iznajmljivanjem soba), dakle, mogu se skupit 2-3 Nikole Šopa i 2 Muse Ćazim Ćatića.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ofskroz da znam, ali si toliko puta pisao o kladionici i raznim dobicima da sam pomislio kako imam posla s maverikom(m. gibson) glavom i bradom, te da nas vrli kolega monolog zivi od kamate koju ubire posudjujuci nofce tz rajiMonolog je napisao/la:Šalu na stranu, znaš li ti da se kladiš s nekim ko je iz BiH?!
Monolog je napisao/la:Ječmište
stari dobri tomo
pa omo i geronimo koji se sam nametnuo prijeteci da ce nas odstraniti s foruma ak ga izostavimoMonolog je napisao/la:Also, ko su ti drugi? Drug Omo ili neko drugi?
za trebe se ne brini
hmm, dvije muse i trodupli nikola(mere i p. kocic)
care moj, 3 kocica + 2 cazima catica = 2 nobelovca andrica a sto je sasvim dovoljno za ono sto je u planu
tol´ko si se zalio na pocetku teksta da sam pomislio kako ti je broblem sastavit´ dva selimovica u dzepu, a da ne govorim o dizdarima i visnjicima
el ima ko zivi???
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Van Bommel ode u Milan ovo je greska po meni a u subotu nisu igrali bas najbolje protiv werdera koji je ove sezone truba ali Robben opet vazan svaka mu cast bez njega je slabiji Bayern 40%
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Ex-TV-Schiri fordert: Sperre für Robben!
Gegenüber dem Schweizer Tagesanzeiger sagte er: „Die Liga müsste sich in diesem Fall einschalten und nachträglich Sanktionen aussprechen.“
Mit anderen Worten: Der ehemalige TV-Schiri fordert eine Sperre für Robben!
el ima ko zivi???
ne mogu da vjerujem
Einmal hat van Gaal vor versammelter Mannschaft blank gezogen! „Der Trainer wollte uns klarmachen, dass er jeden Spieler auswechseln kann – egal, wie er heißt, weil er Eier hat. Um das zu demonstrieren, ließ er die Hosen runter”, sagt Toni. „So etwas habe ich noch nie erlebt, das war total verrückt. Ich habe aber nicht viel gesehen. Ich saß nicht in der ersten Reihe.”
luca toni
Einmal hat van Gaal vor versammelter Mannschaft blank gezogen! „Der Trainer wollte uns klarmachen, dass er jeden Spieler auswechseln kann – egal, wie er heißt, weil er Eier hat. Um das zu demonstrieren, ließ er die Hosen runter”, sagt Toni. „So etwas habe ich noch nie erlebt, das war total verrückt. Ich habe aber nicht viel gesehen. Ich saß nicht in der ersten Reihe.”
luca toni
el ima ko zivi???
- Omerbavarac
- Kontakt:
torrenteS je napisao/la:ne mogu da vjerujem![]()
![]()
luca toni
Ocigledno da je pokusavao da ih motivira i na ovakav nacin.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.