Bit ce to dobroMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 feb 2022, 15:23Samo da liga krene, pa valjda ne bude ugašenih pijačara, međugoraca, članskih/sadake itd itd
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sasa Vugdalic
"Treba još naglasiti da imamo najboljeg trenera golmana Dedića koji zna da procijeni ko je talenat, na njegovu preporuku stigao je i Brajlović. U Slobodi smo izbacili Muminovića i Pirića", kazao nam je Vugdalić. "
"Treba još naglasiti da imamo najboljeg trenera golmana Dedića koji zna da procijeni ko je talenat, na njegovu preporuku stigao je i Brajlović. U Slobodi smo izbacili Muminovića i Pirića", kazao nam je Vugdalić. "
- LutakSutko
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Antalija stopostotna, pripreme sve pobjede uz remi s Hajdukom, bez izgubljene utakmice
Jos generalka i krenimo ka Mulalicevim vrsnjacima u plavom dresu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Mogao bi Željezničar dobro nastradati u 1. kolu nastavka 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nastradali su oni svakako. Meni samo smijesno da ljudi kod njih vjeruju u top 4 ove sezoneConvicts1988 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:00Mogao bi Željezničar dobro nastradati u 1. kolu nastavka![]()

Kaže dobra pojacanja dosla.

Ljudi doveli nas otpadak, spica sto je zabio 7 golova i lik koji je otjeran iz MDK i bez kluba bio pola godine

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zna li se od cijih je para? Zeljinih ili rahmetli olimpika?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Zeljinih, al ga @Mancini farbo
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Svaka čast, prije je želješčar bio prvak pripremnih a sada ste vi.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2022, 18:48Antalija stopostotna, pripreme sve pobjede uz remi s Hajdukom, bez izgubljene utakmice

- Beduin
- Kontakt:
Liga je takva da vrlo lahko se i moze desiti da se izbori top 4, ali oni ako ne dovedu tog novog vlasnika koji ce skrsiti milione na dugove, prvenstveno, onda oni nemaju sta traziti naredne sezone, sto zbog dosadasnjih dugova, sto od nadolazecih (pa i potraznja ovih "pojacanja" za nastavak sezone).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:08Nastradali su oni svakako. Meni samo smijesno da ljudi kod njih vjeruju u top 4 ove sezoneConvicts1988 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:00Mogao bi Željezničar dobro nastradati u 1. kolu nastavka![]()
![]()
Kaže dobra pojacanja dosla.![]()
![]()
![]()
Ljudi doveli nas otpadak, spica sto je zabio 7 golova i lik koji je otjeran iz MDK i bez kluba bio pola godine![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nema vise ni toga kao prije. Mi smo doveli 5 pojacanja, ali u pravom smislu te riječi. Hoce u qurcu prestici nas, + Velez ce ih do kraja sezone prestici koji je doveo top spica koji je sigurno najbolji spic lige uz Hamzu.Beduin je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:49Liga je takva da vrlo lahko se i moze desiti da se izbori top 4, ali oni ako ne dovedu tog novog vlasnika koji ce skrsiti milione na dugove, prvenstveno, onda oni nemaju sta traziti naredne sezone, sto zbog dosadasnjih dugova, sto od nadolazecih (pa i potraznja ovih "pojacanja" za nastavak sezone).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:08Nastradali su oni svakako. Meni samo smijesno da ljudi kod njih vjeruju u top 4 ove sezoneConvicts1988 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:00Mogao bi Željezničar dobro nastradati u 1. kolu nastavka![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi doveli nas otpadak, spica sto je zabio 7 golova i lik koji je otjeran iz MDK i bez kluba bio pola godine![]()
To za vlasnika je rizik, za sekundu se situacija promjeni. Hajde da su bar doveli neke jake igrace, jedino Cocalic je solidan, ma da i ima 34 ili 35 god
Doduše sve se mijenja ako im taj kamiondžija uđe, ako nista ne bi za dugove i plate brinuli.
-
- Kontakt:
Dok Avramovski bude sposoban odigrati poluvrijeme, tri plate cete mu duzni bitfks74 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:45Svaka čast, prije je želješčar bio prvak pripremnih a sada ste vi.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2022, 18:48Antalija stopostotna, pripreme sve pobjede uz remi s Hajdukom, bez izgubljene utakmice
Jos generalka i krenimo ka Mulalicevim vrsnjacima u plavom dresu![]()

Btw. cekamo se, nadam se odmah u kupu, posljednji medjusbni okrsaji govore da se vi nama ne bi trebali nadati

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 14 feb 2022, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Zeljo i pare?

Auto je zelen,tako da

Sarajevo i Zrinjski su sigurni putnici u Evropu.Ostali izvolite i borite se

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da je blitvar tu strah bi me da protiv sjene svopstvene igramo.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:57Dok Avramovski bude sposoban odigrati poluvrijeme, tri plate cete mu duzni bitfks74 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:45Svaka čast, prije je želješčar bio prvak pripremnih a sada ste vi.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2022, 18:48Antalija stopostotna, pripreme sve pobjede uz remi s Hajdukom, bez izgubljene utakmice
Jos generalka i krenimo ka Mulalicevim vrsnjacima u plavom dresu![]()
Btw. cekamo se, nadam se odmah u kupu, posljednji medjusbni okrsaji govore da se vi nama ne bi trebali nadati![]()
Bit ce Avram brzo sposoban za igranje, no sikiriki, prvijenac u kupu protiv Veleza za prolazak dalje

Zivo me zanima ko ce imati vise golova na kraju sezone, Hamza ili Haskic

-
- Kontakt:
Kako ce bit spreman nije prosao pripreme, nije igrao od osmog mjeseca nigdje, ne kontam, pogledaj kako mi letimo po terenu, pucamo od snageGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2022, 21:03Da je blitvar tu strah bi me da protiv sjene svopstvene igramo.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:57Dok Avramovski bude sposoban odigrati poluvrijeme, tri plate cete mu duzni bit
Btw. cekamo se, nadam se odmah u kupu, posljednji medjusbni okrsaji govore da se vi nama ne bi trebali nadati![]()
Bit ce Avram brzo sposoban za igranje, no sikiriki, prvijenac u kupu protiv Veleza za prolazak dalje![]()
Zivo me zanima ko ce imati vise golova na kraju sezone, Hamza ili Haskic![]()

Po avatar ti i ja, tu zadnju recenicu

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Sloboda ide u Evropu...Beduin je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:49Liga je takva da vrlo lahko se i moze desiti da se izbori top 4, ali oni ako ne dovedu tog novog vlasnika koji ce skrsiti milione na dugove, prvenstveno, onda oni nemaju sta traziti naredne sezone, sto zbog dosadasnjih dugova, sto od nadolazecih (pa i potraznja ovih "pojacanja" za nastavak sezone).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:08Nastradali su oni svakako. Meni samo smijesno da ljudi kod njih vjeruju u top 4 ove sezoneConvicts1988 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:00Mogao bi Željezničar dobro nastradati u 1. kolu nastavka![]()
![]()
![]()
![]()
Proljetni hit...
Dobili su ono sto im dugi niz godina fali,brzog, nepredvidivog i efikasnog spica...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trebat će mu vremena nekog, nije upitno, ali 26og krece liga, tad ce biti vec 20 dana otkad je u trenažnom procesu, par utakmica u ligi i on je bombona.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2022, 21:09Kako ce bit spreman nije prosao pripreme, nije igrao od osmog mjeseca nigdje, ne kontam, pogledaj kako mi letimo po terenu, pucamo od snageGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2022, 21:03Da je blitvar tu strah bi me da protiv sjene svopstvene igramo.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:57
Dok Avramovski bude sposoban odigrati poluvrijeme, tri plate cete mu duzni bit
Bit ce Avram brzo sposoban za igranje, no sikiriki, prvijenac u kupu protiv Veleza za prolazak dalje![]()
Po avatar ti i ja, tu zadnju recenicu![]()
Može brate, dogovoreno. Avatar na 1 mjesec ?
Vasoski je nase ubio u pojam, jos prije nego je preuzeo ekipu uradio je analizu svih utakmica i rekao je da je najveci problem trka bez lopte. Tako da su pocrkali na pripremama svi, prije tekme vazda jutarnji trening..
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 14 feb 2022, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Vidjet ćemo, hoćete li letjeti po terenu.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2022, 21:09Kako ce bit spreman nije prosao pripreme, nije igrao od osmog mjeseca nigdje, ne kontam, pogledaj kako mi letimo po terenu, pucamo od snageGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2022, 21:03Da je blitvar tu strah bi me da protiv sjene svopstvene igramo.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:57
Dok Avramovski bude sposoban odigrati poluvrijeme, tri plate cete mu duzni bit
Po avatar ti i ja, tu zadnju recenicu![]()
Treba vam kakav pehar dat' jbt
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, MokraKifla, riki46, WeekendOffender i 22 gosta.