FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
jel ovaj truth levat pokusava objasniti da je u ovogodisnjim uspjesima lutaro bitniji od dzeke haha
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Ma nije ni DV los ljudi moji problem je sto u zacetku akcije oba bocna stopera odma pocnu viskoko izlazit pokusavajuci napravit visak prostora za perisica i denzela i onda se desi greska ko protiv milana kad sancez gubi loptu na sredini terena a oba bocna stopera su vec ostala visoko i odna ima belaj gdje se ide 6 na 3 gdje DV ispada levat sinoc isto tako Brozo predaje loptu u cistom prostoru i stvara problem na svim postavljenim akcijama DV je po meni odlicno odradio poso svaki skok sa betmenom dobio zaustavljo ga belaj je bas bio u ovim situacijama kad se lopta izgubi i on ostane na vjetrometini sad ce neki spomenut penal jbg desava se i najboljim da ga naprave.Dima me sinoc iznenadio kako je dobro odigro,Denzel iz utakmice u utkmicu bolji,Brozo je zadnji par mjeseci po meni skroz u banani
-
santakuruz
- Kontakt:
Kakav Dzeko, nije cak ni na nivou Hubnera. Dzeko je inace jedna od najvecih ubleha zadnjih 15 godina
-
GeriOldman
- Kontakt:
@tiffoso zamisli samo da dijeliš mišljenje sa ublehama poput thetruth ili mago. Hodajuća dva cirkusanta, zapitaj se koe lud i bot. Ti ili ja. I JOŠ JEDNOM DA SE PONOVI ZA SVA VREMENA; NIKO NE MISLI DA JE DŽEKO PRVI IGRAČ INTERA, NITI TO OČEKUJE OD NJEGA, VEĆ NJEGOV UČINAK NA TERENU TO GOVORI. UMJESTO NOSIOCA IGRE, ON MORA TO BITI. A TOE INTERU VEĆI PROBLEM, JER AKO TI JE 36GODIŠNJAK MEĐU GLAVNIM IGRAČIMA, ROKNI SE.
P. S. Jel može neko postaviti te silne Džekine stopostotne šanse koje bi drugi bez nogu zabili? Ja evo se sjećam možda 2, 3 situacije gdje mogao bolje.
1921
- TheTruth34
- Kontakt:
Babuka naš lijepi, nikad se bolji neće roditi
Džeeeeeekoooo

Džeeeeeekoooo
Hoće li se u Bosni roditi ne znamo, ali Inter od Ronalda napadača na nivou Dzeke je imao samo u Vieriu i Ibrahimović u - govorimo o onom što se pruža na terenu i to ovaj Džeko od 36 godina. To možda mi iskompleksirani Bosanci ne vidimo, ali vidi čitava Italija i svi stručnjaci počev od Inzagija pa svih stručnih komentatora i legendi Serie A. I Džeko Interu ne predstavlja samo golove već puno puno više. I Džeko je sa svojih 36 ono što Lautaro nikad neće biti.TheTruth34 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:44Babuka naš lijepi, nikad se bolji neće roditi
Džeeeeeekoooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- TheTruth34
- Kontakt:
Ni Inter ni Bosna a usudio bih se reći ni čitava Evropa veceg nece imati, babukaSport90 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 21:09Hoće li se u Bosni roditi ne znamo, ali Inter od Ronalda napadača na nivou Dzeke je imao samo u Vieriu i Ibrahimović u - govorimo o onom što se pruža na terenu i to ovaj Džeko od 36 godina. To možda mi iskompleksirani Bosanci ne vidimo, ali vidi čitava Italija i svi stručnjaci počev od Inzagija pa svih stručnih komentatora i legendi Serie A. I Džeko Interu ne predstavlja samo golove već puno puno više. I Džeko je sa svojih 36 ono što Lautaro nikad neće biti.TheTruth34 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:44Babuka naš lijepi, nikad se bolji neće roditi
Džeeeeeekoooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Swanfilter
- Kontakt:
Moze Ibra u Milanu, al Dzeko sa 36 i statistikom nemere meda.
Mnogi ce se iznenaditi kad bude i iducu sezonu faktor ...
- TheTruth34
- Kontakt:
Kakav Ibra ne može on našem Edinu kopačke svezati , babuka će do 45-te da igra i dominira... Najveći ikad....Swanfilter je napisao/la: ↑14 feb 2022, 23:26Moze Ibra u Milanu, al Dzeko sa 36 i statistikom nemere meda.
Džeeeeeekoooooooo
GeriOldman je napisao/la: ↑13 feb 2022, 22:02Ne do allah da je on izgubio onu loptu protiv milana kao Alexis, ne bi opstao forum od realnih dušebrižnika.
@tiffoso zamisli samo da dijeliš sa ublehama poput thetruth ili mago. Hodajuća dva cirkusanta, zapitaj se koe lud i bot. Ti ili ja. I JOŠ JEDNOM DA SE PONOVI ZA SVA VREMENA; NIKO NE MISLI DA JE DŽEKO PRVI IGRAČ INTERA, NITI TO OČEKUJE OD NJEGA, VEĆ NJEGOV UČINAK NA TERENU TO GOVORI. UMJESTO NOSIOCA IGRE, ON MORA TO BITI. A TOE INTERU VEĆI PROBLEM, JER AKO TI JE 36GODIŠNJAK MEĐU GLAVNIM IGRAČIMA, ROKNI SE.
P. S. Jel može neko postaviti te silne Džekine stopostotne šanse koje bi drugi bez nogu zabili? Ja evo se sjećam možda 2, 3 situacije gdje mogao bolje.
Tek tad bi bilo zanimljivo…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- TheTruth34
- Kontakt:
Ne radi babuka takve početničke greške, on izgubi loptu protiv Napolija i dozvoli Mertensu da zabije go, samo da utakmica bude zanimljivija, nikad kad može naškoditi svojoj ekipi i zato je najveći ikad... DzeekooooGG3 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 03:18GeriOldman je napisao/la: ↑13 feb 2022, 22:02Ne do allah da je on izgubio onu loptu protiv milana kao Alexis, ne bi opstao forum od realnih dušebrižnika.
@tiffoso zamisli samo da dijeliš sa ublehama poput thetruth ili mago. Hodajuća dva cirkusanta, zapitaj se koe lud i bot. Ti ili ja. I JOŠ JEDNOM DA SE PONOVI ZA SVA VREMENA; NIKO NE MISLI DA JE DŽEKO PRVI IGRAČ INTERA, NITI TO OČEKUJE OD NJEGA, VEĆ NJEGOV UČINAK NA TERENU TO GOVORI. UMJESTO NOSIOCA IGRE, ON MORA TO BITI. A TOE INTERU VEĆI PROBLEM, JER AKO TI JE 36GODIŠNJAK MEĐU GLAVNIM IGRAČIMA, ROKNI SE.
P. S. Jel može neko postaviti te silne Džekine stopostotne šanse koje bi drugi bez nogu zabili? Ja evo se sjećam možda 2, 3 situacije gdje mogao bolje.![]()
![]()
Tek tad bi bilo zanimljivo…
Ma samo da se nitko ne povrijedi, za prolaz ne gajim nikakve nade, samo eto, radi zakona slučajnih događaja imamo 10% šanse. 
- Shategabri
- Kontakt:
Haj ti objasni ljudima koji odu na statistiku i kažu vidi dao 10 golova.Sport90 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 21:09Hoće li se u Bosni roditi ne znamo, ali Inter od Ronalda napadača na nivou Dzeke je imao samo u Vieriu i Ibrahimović u - govorimo o onom što se pruža na terenu i to ovaj Džeko od 36 godina. To možda mi iskompleksirani Bosanci ne vidimo, ali vidi čitava Italija i svi stručnjaci počev od Inzagija pa svih stručnih komentatora i legendi Serie A. I Džeko Interu ne predstavlja samo golove već puno puno više. I Džeko je sa svojih 36 ono što Lautaro nikad neće biti.TheTruth34 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 20:44Babuka naš lijepi, nikad se bolji neće roditi
Džeeeeeekoooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To što yebeni centarfor igra i veznog i polušpica i razigrava ekipu lijevo i desno, što nije klasični sidraš kojem trebaš nabaciti loptu, yebo sve to.
Ovaj ko fol pokušava biti sarkastičan, na kraju sezone polizati sve kad Edin digne pehar
Koševo Zapad
Ti imas problem izgleda. Sve sto si napisao velikim slovima i mi tvrdimo, medjutim isto tako tvrdimo da mnogi igraci imaju slabije performanse nego kod Conte-a. Na to prvenstveno mislim na De Vrija, Barellu, Lautara a donekle i Brozovic. Jedini koji igra iznad prosle sezone je Perisic. Bastonija bi uzeo u obzir medjutim odbrana nam nije utegnuta kao prosle godine. Ja vidim tu problem, a to je zadnja recenica koji su napisao. Ne misli niko od nas da je do Dzeke i da je on problem vec je problem sto se Inzaghi doveo u tu situaciju da mora njega stavljati iz kolo u kolo svih 90 min. Nece niko da spomene ovdje da ljudi ne mogu izaci iz svog prostora kada nam prave presing duboko, pa se Inzaghi vadi tako sto dodaje na beka i onda je on ispucava dijagonalno u sredinu. To bi sljakalo da imas Lukaku da je zagradi ali buduci da nemas takvu strvinu jaku i brzu, onda to nece da radi.GeriOldman je napisao/la: ↑13 feb 2022, 22:02Ne do allah da je on izgubio onu loptu protiv milana kao Alexis, ne bi opstao forum od realnih dušebrižnika.
@tiffoso zamisli samo da dijeliš mišljenje sa ublehama poput thetruth ili mago. Hodajuća dva cirkusanta, zapitaj se koe lud i bot. Ti ili ja. I JOŠ JEDNOM DA SE PONOVI ZA SVA VREMENA; NIKO NE MISLI DA JE DŽEKO PRVI IGRAČ INTERA, NITI TO OČEKUJE OD NJEGA, VEĆ NJEGOV UČINAK NA TERENU TO GOVORI. UMJESTO NOSIOCA IGRE, ON MORA TO BITI. A TOE INTERU VEĆI PROBLEM, JER AKO TI JE 36GODIŠNJAK MEĐU GLAVNIM IGRAČIMA, ROKNI SE.
Dzeko ove sezone je igrao tako da jedno 2 mjeseca ako ne i vise nije zabio gol, tako da se tu ne moze govoriti o nekom glavnom igracu i slicno. Dzeko je pored toga imao i prodanih lopti u veznom redu koje se zanemaruju, a jedna od tih je protiv Napolija pa ti Mertens zabije golcinu. Ima njih jos par, a sto se tice 100% prilika evo ja se sjecam dvije samo protiv Shatara u prvoj tekmi. A bilo je npr i protiv Venezie gdje je bukvalno pucao u golmana sa 5 m ako se ne varam. To onako na prvu da se sjetim.
Ove komentare da je Dzeko bolji igrac od Milita, Di Natalea i Luca Tonija necu ni da citam.
Di Natale je u Udineseu odigrao 385 utakmica i zabio 191 gol. Edin je u karijeri citavoj 218 golova a odigrao skoro 500 utakmica. Pitajte malo starije forumase ovdje ko je bio Antonio Di Natale u italijanskoj ligi.
Luca Toni je u karijeri citavoj zabio preko 300 golova. Pitajte opet starije forumase da vam kazu ko je bio Luca Toni u Fiorentini, a neki ga znaju i iz Bayerna. Covjek osvojio svjetsko prvenstvo sa Italijom i to ne sa klupe, vec je igrao u napadu pored Tottija.
Diego Milito, a sta reci, covjek ti donese Ligu protiv Siene u zadnjem kolu, Ligu prvaka u Madridu i onda kup protiv Rome u Rimu za samo nekoliko dana. Nije se gubio u velikim utakmicama, vec covjek izadje i slomi kicmu stoperu, posalje je u dalji ugao i prebaci nekoliko miliona interista u trans. Prije toga odrijesi Chelsea, zabije Barceloni itd itd. Milito nije igrao u jakim klubovima do 30-e godine ali razlog tome je njegov karakter, a pored toga i mnogo mnogo jaca konkurencija u to vrijeme.
Mislim Dzeko jeste nas, ali nemojte pretjerivati ljudi. Dobar igrac, stvarno dobar napadac. Sigurno je u klasi sa gore pomenutima, nisam rekao da je losiji od Tonija, ali npr tu su negdje ali sagledas uspjehe i dosegnute nivoe, tu vec nijanse odlucuju. Di Natale da je sve ovo ostvario u jednom Juventusu pricalo bi se o njegovom statusu jednog Del Piera. Nemate pojma ko je bio taj lik i koliko dobar je bio, a to sto nije igrao za lovu u velikom klubu to ga ne cini manje vrijednim igracem.
Vama je Dzeko bolji i od Del Piera vjerovatno, a sta reci takvim likovima koji nisu gledali napadace mimo Dzeke. Vjerovatno je tim ljudima Golf najbolje auto na svijetu.
-
adointer10
- Kontakt:
de bgt prestanite, imate temu Edin Džeko i tamo pisite, fakat ste predosadni... "De gustibus non est disputandum" - ali ima nesto sto se zove statistika... al bgt prestanite, previse smarate...
Evo sve ne znam kako sam ovo uspio napisati ovdje, trebalo je u temu FC Internazionale Milano a odnosi se na susret protiv Lpoola.
I evo sve, ne kontam kako vam se više da objašnjavati ovim Džekinim Fan Boyima da nije tolika klasa kao što ga oni smatraju. Pusti ljude nek uživaju u kultu ličnosti svog idola i zdravo. Mi što ne dijelimo njihovo mišljenje se samo trebamo nadati da će Džeko biti što bliže onome kako ga oni vide jer realno treba nam jedan jak i ubojiti napadač, Džeko jeste jak, još kad bi bio ubojit kao Lukaku imali bi odličan tandem, ovako to škripi malo.
Pobrisao sam par postova, ima tema o igracu na pdf reprzentacije.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Daj tiffoso razmisli sta pises, u prvom dijelu pises jedno u drugomto pobijas.tiffoso je napisao/la: ↑15 feb 2022, 08:56Ti imas problem izgleda. Sve sto si napisao velikim slovima i mi tvrdimo, medjutim isto tako tvrdimo da mnogi igraci imaju slabije performanse nego kod Conte-a. Na to prvenstveno mislim na De Vrija, Barellu, Lautara a donekle i Brozovic. Jedini koji igra iznad prosle sezone je Perisic. Bastonija bi uzeo u obzir medjutim odbrana nam nije utegnuta kao prosle godine. Ja vidim tu problem, a to je zadnja recenica koji su napisao. Ne misli niko od nas da je do Dzeke i da je on problem vec je problem sto se Inzaghi doveo u tu situaciju da mora njega stavljati iz kolo u kolo svih 90 min. Nece niko da spomene ovdje da ljudi ne mogu izaci iz svog prostora kada nam prave presing duboko, pa se Inzaghi vadi tako sto dodaje na beka i onda je on ispucava dijagonalno u sredinu. To bi sljakalo da imas Lukaku da je zagradi ali buduci da nemas takvu strvinu jaku i brzu, onda to nece da radi.GeriOldman je napisao/la: ↑13 feb 2022, 22:02Ne do allah da je on izgubio onu loptu protiv milana kao Alexis, ne bi opstao forum od realnih dušebrižnika.
Dzeko ove sezone je igrao tako da jedno 2 mjeseca ako ne i vise nije zabio gol, tako da se tu ne moze govoriti o nekom glavnom igracu i slicno. Dzeko je pored toga imao i prodanih lopti u veznom redu koje se zanemaruju, a jedna od tih je protiv Napolija pa ti Mertens zabije golcinu. Ima njih jos par, a sto se tice 100% prilika evo ja se sjecam dvije samo protiv Shatara u prvoj tekmi. A bilo je npr i protiv Venezie gdje je bukvalno pucao u golmana sa 5 m ako se ne varam. To onako na prvu da se sjetim.
Ove komentare da je Dzeko bolji igrac od Milita, Di Natalea i Luca Tonija necu ni da citam.
Di Natale je u Udineseu odigrao 385 utakmica i zabio 191 gol. Edin je u karijeri citavoj 218 golova a odigrao skoro 500 utakmica. Pitajte malo starije forumase ovdje ko je bio Antonio Di Natale u italijanskoj ligi.
Luca Toni je u karijeri citavoj zabio preko 300 golova. Pitajte opet starije forumase da vam kazu ko je bio Luca Toni u Fiorentini, a neki ga znaju i iz Bayerna. Covjek osvojio svjetsko prvenstvo sa Italijom i to ne sa klupe, vec je igrao u napadu pored Tottija.
Diego Milito, a sta reci, covjek ti donese Ligu protiv Siene u zadnjem kolu, Ligu prvaka u Madridu i onda kup protiv Rome u Rimu za samo nekoliko dana. Nije se gubio u velikim utakmicama, vec covjek izadje i slomi kicmu stoperu, posalje je u dalji ugao i prebaci nekoliko miliona interista u trans. Prije toga odrijesi Chelsea, zabije Barceloni itd itd. Milito nije igrao u jakim klubovima do 30-e godine ali razlog tome je njegov karakter, a pored toga i mnogo mnogo jaca konkurencija u to vrijeme.
Mislim Dzeko jeste nas, ali nemojte pretjerivati ljudi. Dobar igrac, stvarno dobar napadac. Sigurno je u klasi sa gore pomenutima, nisam rekao da je losiji od Tonija, ali npr tu su negdje ali sagledas uspjehe i dosegnute nivoe, tu vec nijanse odlucuju. Di Natale da je sve ovo ostvario u jednom Juventusu pricalo bi se o njegovom statusu jednog Del Piera. Nemate pojma ko je bio taj lik i koliko dobar je bio, a to sto nije igrao za lovu u velikom klubu to ga ne cini manje vrijednim igracem.
Vama je Dzeko bolji i od Del Piera vjerovatno, a sta reci takvim likovima koji nisu gledali napadace mimo Dzeke. Vjerovatno je tim ljudima Golf najbolje auto na svijetu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Ima ona jedna navijacka ovde niko nije normalan nije normalna
A to sto ce sutra na klupi bit samo jedan vezni igrac nikom nista a znalo se za suspenziju barele i prije zimskog prelaznog roka pusta se sensi sad ti vecino povrijedzen ako bude vidal igro imamo samo skakavca galju na klupi jako neozbiljno od uprave da ovako udju u ovaj dvomec il su vec ranije
i odlucili da nemamo nikakve sanse.
A to sto ce sutra na klupi bit samo jedan vezni igrac nikom nista a znalo se za suspenziju barele i prije zimskog prelaznog roka pusta se sensi sad ti vecino povrijedzen ako bude vidal igro imamo samo skakavca galju na klupi jako neozbiljno od uprave da ovako udju u ovaj dvomec il su vec ranije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.