Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sutra u 20h službene stranice Liverpoola će objaviti sastav za meč protiv Intera, ali ujedno i kombinirani sastav igrača Liverpoola i Intera.

Da je nakon ovog slučajno postignut gol mali chapman bi završio na aparatima
Četiri ove sezone, a naredne očekujem sve
Da je nakon ovog slučajno postignut gol mali chapman bi završio na aparatima
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sastav i ocekivanja od utakmice?
Alisson
TAA-Matip-VVD-Robbo
Henderson-Fabinho-Thiago
Salah-Jota-Mane
Pretpostavljam da ce krenuti ovako mada je Henderson bio bas los u zadnjoj utakmici ali ni Keita kao alternativa nije nesto bolji. Mane zbog iskustva ispred Diaza. Inter mi je nekako bas nepredvidiv i kad ih krene mogu biti tezak protivnik za bilo koga ali mislim da smo i kvalitetom i iskustvom ipak nivo iznad. Ocekujem 2:2 kao konacan rezultat utakmice.
Alisson
TAA-Matip-VVD-Robbo
Henderson-Fabinho-Thiago
Salah-Jota-Mane
Pretpostavljam da ce krenuti ovako mada je Henderson bio bas los u zadnjoj utakmici ali ni Keita kao alternativa nije nesto bolji. Mane zbog iskustva ispred Diaza. Inter mi je nekako bas nepredvidiv i kad ih krene mogu biti tezak protivnik za bilo koga ali mislim da smo i kvalitetom i iskustvom ipak nivo iznad. Ocekujem 2:2 kao konacan rezultat utakmice.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Očekujem Firmina od prve, borba će biti na sredini terena i treba nam svaki vid presinga na njihovu vezu i da se što prije uspostavi kontrola i dominacija.
Volio bih vidjeti Keita - Thiago tandem, no vjerovatno će Henderson igrati zbog defanzivnog pokrivanja Arnolda, no i Henderson i Firmino će morati odigrati bolje nego što su odigrali u nedjelju. Teško da gore mogu.
Sutra filozofija treba biti jednostavna: Pressing, pressing i pressing, a ovaj tekst Mihe govori i zašto:
https://telesport.telegram.hr/analize/m ... k-u-utrci/
"Kada se analiziraju sirovi podaci o različitim elementima nogometne igre, dobivene brojke podržavaju dojam: u Serie A se igra relativno spor nogomet, barem za jednu od liga Petice."
Nisu naviknuti da im neko ne da da dišu od prve minute i tu je bitno stvoriti probleme i uspostaviti tok meča. Sve osim naše uvjerljive pobjede će mi biti iznenađenje.
Volio bih vidjeti Keita - Thiago tandem, no vjerovatno će Henderson igrati zbog defanzivnog pokrivanja Arnolda, no i Henderson i Firmino će morati odigrati bolje nego što su odigrali u nedjelju. Teško da gore mogu.
Sutra filozofija treba biti jednostavna: Pressing, pressing i pressing, a ovaj tekst Mihe govori i zašto:
https://telesport.telegram.hr/analize/m ... k-u-utrci/
"Kada se analiziraju sirovi podaci o različitim elementima nogometne igre, dobivene brojke podržavaju dojam: u Serie A se igra relativno spor nogomet, barem za jednu od liga Petice."
Nisu naviknuti da im neko ne da da dišu od prve minute i tu je bitno stvoriti probleme i uspostaviti tok meča. Sve osim naše uvjerljive pobjede će mi biti iznenađenje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Henderson je vala loš već neko izvjesno vrijeme. Everton je prekucao, i od tada vala tankosava.
Prodat dusu za Judea i poslat Hendu na klupu.
Mislim da je imao 18 od 36 uspjesnih dodavanja sto je bas onako.. jezivo. Ne vjerujem da ce biti toliko prostora za nas pressing, ako je Inzaghi ista naucio gledajuci nas do te utakmice sigurno ce obratiti paznju na nasu visoku zadnju liniju. Jedno eventualno dva dodavanja i duga lopta na Džeku koji moze zadrzati loptu i otvoriti dodavanje za Perisica, Dumfriesa pa i Lautara koji mogu iskoristiti taj prostor iza Trenta i Robertsona. Bez Barelle i Bastonia tesko da ce se nadigravati gradjenjem igre iz zadnje linije.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne znam, meni se Inter čini relativno sporom ekipom, ne vjerujem da tako mogu iskoristiti ovu visoku liniju.
Kad se pogleda ekipa jasno se vidi da samo Hendo nije ni blizu world class igraca, nadam se da mu se nece uvlaciti u shupak kad mu bude vakat za klupe.
Al realno koja glupost od zrijeba bilo bi 10 puta lakse da znamo da sutra putuju u Salzburg kako je prvobitno i bilo izvuceno.
Treba biti srece kao pojedini pa izvuci 2x isti tim 
Keita poslije one horor utakmice protiv rejala ne zasluzuje da bude u ikakvim kombinacijama u jacim tekmama, za ovu buraniju je ok igrac kad je zdrav tjst 2,3 mjeseca u cijeloj sezoni
Mogao bi klopp iznenadit sutra i gurnut diaza umjesto manea.
Henderson jos uvijek ima prednost ispred jonesa i eliota.
Valjda nam dzeko opet nece uvalit go
Mogao bi klopp iznenadit sutra i gurnut diaza umjesto manea.
Henderson jos uvijek ima prednost ispred jonesa i eliota.
Valjda nam dzeko opet nece uvalit go
Čitam temu Intera i drago mi je što kod nas nema nekog bh. igrača 

Auuu, ovakvo nešto nisam očekivao.
Elliott i Konate od prve, Jota isto. Bit će zanimljivo.
Seksi, Matip ocajan nekoliko utakmica, Hendo nije zasluzio ni klupu da vidi ali eto. 
Eliott
koji je Klopp ludjak i mudonja ne vjerujem hahahah al respect 
Nikad u karijeri Klopp nije vjerovao u nekog klinca ko u Harveya.