English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Tap, baam... Otac igre.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Brate kako je ovo ba dozvoljeno, pa ovo je maltretiranje sudije wtf 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bisouma 5 lopti prodo i eo kazne
- feniksptica
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobar dobar Ronny
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bez Rone bi United bio na sredini tabele i u cetvrtak bi igrali sa Zvezdom Europa ligu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bez njega igraju LP, a s njim vidjecemo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Shategabri
- Kontakt:
Jel Ronaldo kriv što pripremi priliku, ovi hadalji ne znaju gol dati?
Koševo Zapad
Joj jest meni ovo smijesno vidjet u fudbalu. Dodju ljudi navijat za IGRACA nakon sto odigra jednu dobru utakmicu u 2 mjeseca 
- Shategabri
- Kontakt:
Navijas za igraca, sta se tu ima vise sta reci
- Shategabri
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
koliko sudije guraju united ovo su nevjerice 
Strašno ih guraju. Barem 2 čista gola u zadnje četiri utakmice na štetu Unitedu koji su direktno uticali na rezultat i jedan diskutabilan.
Razlika između vas i navijača Uniteda je to da je kod vas uvijek sudija isključivi krivac za sve na terenu.
Unitedovci su svjesni dubine problema u klubu pa i ne doživljavaju greške sudija toliko tragično. I sa njima i bez njih, na kraju sezone će to biti loše-
Ovo večeras po meni je za žuti, bio je onaj drugi stoper čini mi se ipak blizu. OPet je teško procijeniti ko bi stigao prije jer je Elanga bio u trku.
Razlika između vas i navijača Uniteda je to da je kod vas uvijek sudija isključivi krivac za sve na terenu.
Unitedovci su svjesni dubine problema u klubu pa i ne doživljavaju greške sudija toliko tragično. I sa njima i bez njih, na kraju sezone će to biti loše-
Ovo večeras po meni je za žuti, bio je onaj drugi stoper čini mi se ipak blizu. OPet je teško procijeniti ko bi stigao prije jer je Elanga bio u trku.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 15 feb 2022, 23:27, ukupno mijenjano 4 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Merhaba nazad na temu
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Nije to guranje Uniteda koliko ti najcesce pratis Arsenal, pa i ja, pa smo vidjeli barem jedan crveni za United, i kako onaj crveni za Brajton ne bi nikad bio, i kako bi dobili faul prije zadnjeg gola Uniteda gdje je sudija svirao ruku i td.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.