Oni mogu jedino igrati kup šljiva na ljeto jer su iz ovog ispali

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sve kontam da ćemo Široki izvući
Vjerovatno na youtube NFSBIH
Sad sam nesto nasao na yt ako je to njihov kanal al nema jos nista. Ko prvi nadje od raje nek postavi.
Historicar je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:15Igman - Sarajevo, prva u Konjicu pred lijepim brojem Hordi![]()
Mokes je napisao/la: ↑16 feb 2022, 00:39Znači možemo očekivati kraj pandemije. S Namom nas je korona zafrkala, jer su se bavili hotelijerstvom i turizmom.Chony533 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 00:04Dok je korone bit ce pojacanjaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2022, 00:01Zanimljiva činjenica. Maske koje koriste americki sportasi na olimpijadi su od Ismirove firme![]()
![]()
Čuo sam da ima dionice u nekoliko klubova MLS-s, NHL-a i NBA-a.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:32![]()
Ma dobro Ismiru je to samo jedna od firmi. Bavi se prodajom medicinske opreme vec skoro 10 godina, pandemija mu je dobrodosla samo da se dodatno obogati.
Da, čini mi se da su to i novinari pisali, a da je i Kasum rekao.Historicar je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:39Čuo sam da ima dionice u nekoliko klubova MLS-s, NHL-a i NBA-a.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:32![]()
Ma dobro Ismiru je to samo jedna od firmi. Bavi se prodajom medicinske opreme vec skoro 10 godina, pandemija mu je dobrodosla samo da se dodatno obogati.
I loptice iz kinder jajetaJavierBosnia je napisao/la: ↑16 feb 2022, 12:032022 a nas dragi savez jos u powerpointu radi izblacenje![]()
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, nedimmmm1337 i 18 gostiju.