Memphis opet bez Moranta pobjedjuje. Drugi favoriti zapada.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Hvala na ispravci, kapci mi teški, još kad sam vidio ovaj outfit još jednom game over
Koliko fore dajemo dok mu Embiid skrši sve na kamaru i brada počne izgledati dezorjentisano poput posljednih utakmica u Netsima?
Do kraja sezone kada ispadnu iz 1&2 runde.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:59Koliko fore dajemo dok mu Embiid skrši sve na kamaru i brada počne izgledati dezorjentisano poput posljednih utakmica u Netsima?
Znači još jedan šamar u najavi za franšizu.ReX je napisao/la: ↑16 feb 2022, 13:47Do kraja sezone kada ispadnu iz 1&2 runde.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:59Koliko fore dajemo dok mu Embiid skrši sve na kamaru i brada počne izgledati dezorjentisano poput posljednih utakmica u Netsima?
Ima li igdje zasluge trenera za ovu vasu seriju, posto ste ga u jednom momentu smatrali "najgorim trenerom lige" ?emir18 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 03:54Ovo bi trebalo lagano biti 12 zaredom, ide Detorit, BKN, Detroit, nadam se da neće KD se odmah nakon ASB vratiti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 03:49košarkaška klinika trey youngap.s moramo po 10. pobjedu zaredom iducu tekmu protiv mrtvog detroita sutra, da lijepo uđemo u all star pauzu a onda napunit baterije 8 dana
![]()
Samo da Smart bude ok.
Znaci Jokic, Embiid i Giannis elita lige. Bas se izdvajaju.
itekako. premalo se o njima govori,a njih na prste dvije ruke zaslužuju ozbiljnu hvalu,prvi bickerstaff,jenkins,lue.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:30Ima li igdje zasluge trenera za ovu vasu seriju, posto ste ga u jednom momentu smatrali "najgorim trenerom lige" ?emir18 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 03:54Ovo bi trebalo lagano biti 12 zaredom, ide Detorit, BKN, Detroit, nadam se da neće KD se odmah nakon ASB vratiti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 03:49košarkaška klinika trey youngap.s moramo po 10. pobjedu zaredom iducu tekmu protiv mrtvog detroita sutra, da lijepo uđemo u all star pauzu a onda napunit baterije 8 dana
![]()
Samo da Smart bude ok.
Ja rece da ce Zion-Morant biti greska kao Oden-Durant. Polako ide ka tome.
Sto da ne. NBA je svakako show, entertainment sto bi rekao drug Alem. Tesko je nesimpatisati Philu sa dvojcem Embiid-Harden. Kul tipovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.