"Sadreeev ima 18 godina...bio je na omladinskim Igrama 2000."
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
2002 finska vs njrmacka najbolje timsko takmicenje ikadbranimir85 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 12:44Vidim da mi fali neka tradiconalna repka na timskom,nema Finaca,prvi put od kad se skače timsko natjecanje na ZOI.
Da mi je znati gdje su Njmeci ukrali ti 0.1MElloo je napisao/la: ↑14 feb 2022, 13:072002 finska vs njrmacka najbolje timsko takmicenje ikadbranimir85 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 12:44Vidim da mi fali neka tradiconalna repka na timskom,nema Finaca,prvi put od kad se skače timsko natjecanje na ZOI.
Lindvik totalno podbacio nakon zlata na velikoj,ćak bi rekao najgori od norvežana po očekivanju.
Realno dosta veliko iznenađenje da Njemice uzmu zlato,nisam ih imao ni za podijuma,a kamo li za zlato.
Sama činjenica da je BMW za ove igre napravio simulator bob staze u Pekingu po uzoru na motosport,za njemčki tim dovoljno govori.Dok su drugi gledali slike staze i čekali da je probaju,njemci zadnje 2 godine su je odvozilijestamaji je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:23svake igre su za njih odlične kad ima gomila sportova u koje samo oni ulažu
ljudi plaćaju milione da im takmičari idu u aerodinamičke tunele i koriste svaku moguću dostupnu nauku za ishranu i tempiranje forme ….dok je u većini ostalih zemalja princip evo ti sanke/skije/klizaljke i mrš na trening ako imaš gdje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.