FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar protivnik,jel ono i kod nas ukinuto pravilo gola u gostima?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sloboda mjera, mada ce ih onaj zatvorit na Kosevu bice patnja...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ako smo ih sa Sablićem mlatnuli 2 puta prošle polusezone, šta li će tek sad biti

90!
Nadam se da je teren na Koševu sada u dobrom stanju, prošla su preko tri mjeseca od utakmice protiv Veleža.
Bio sam blizu, izvukli smo drugog stogodisnjaka bez titule...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nakon drugoligasa, najbolji moguci zrijeb za nas
Mi imamo poprilicno **** raspored prvih 5-7 utakmica, slobodara jeste krs ekipa, al ekipa ako se spremi kako treba uz blato i losije sudjenje moze nanijet probleme svakoj ekipi u pl bh..
Takodje mi imamo 70% novu ekipu koja fe odigrat svega 2 utakmice dotad zajedno, trener novi, imamo problem u prekidima gdje jedino sto slobodara zna radit uz visinu i cvrstinu….
Znam da su doveli Suareza koji nam je davao golove dok je igrao u doboju redovno..
Sloboda u ovom trenutku je jedna od tezih protivnika…
Takodje mi imamo 70% novu ekipu koja fe odigrat svega 2 utakmice dotad zajedno, trener novi, imamo problem u prekidima gdje jedino sto slobodara zna radit uz visinu i cvrstinu….
Znam da su doveli Suareza koji nam je davao golove dok je igrao u doboju redovno..
Sloboda u ovom trenutku je jedna od tezih protivnika…
Ukinuto je to pravilo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Fanimo upravo vidjen izlazi iz prostorija kluba 

To je dobro ,protiv Zizovica i Slobode koji su tvrdi nama odgovara ta igra za gol više i utakmice bez nekog specijalnog taktiziranja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim i ja da će biti pravo tvrdi, vjerojatno sam napadač neće biti u 16 metara. Tako da bi nam neki slobodan udarac ili centaršut donio neki gol ili šut izvan 16.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Neka pozitivne atmosfere.I zrijeb je odlican(idealan)niko nece mjaukati da se stimalo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odličan protivnik mada neće biti lako kad se zatvore.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dobro smo prosli.Da me neko pitao kojeg ces premijerligasa ja bi rekao Slobodu.
Samo se maksimalno uozbiljiti i prolaz nece doci u pitanje sekunde.
Sreca pa se poklopilo Igman-Zvijezda.U slucaju prolaza sanse da dobijemo drugoligasa u polufinalu su 33%
Sta je sa Bodulom?Moze li igrati u kupu ili se prenose kartoni sa prvenstva?
Sreca pa se poklopilo Igman-Zvijezda.U slucaju prolaza sanse da dobijemo drugoligasa u polufinalu su 33%

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jos bolje ako se prenose da se ocisti sto prijeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 feb 2022, 14:13Dobro smo prosli.Da me neko pitao kojeg ces premijerligasa ja bi rekao Slobodu.
Sreca pa se poklopilo Igman-Zvijezda.U slucaju prolaza sanse da dobijemo drugoligasa u polufinalu su 33%![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nirto, za koga navijaš u polufinalu između Igmana i Sarajeva? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
jel bio nasmijan ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Confiance, dlakavijazavac, Hajdeee, jurisicduska, kogmagie46, laznokrilo, mire971, nedimmmm1337, rimljanin90, Velaxsa i 53 gosta.