Peljto > Orsato
Citajuci ove prognoze, @NajvecaRadosti ce biti prvi forumas iz Bordo tabora koji ce putem Zipa i Denchija u vjecni zaborav, kad provali da nisu za 2 i po mjeseca postali Manchester City

Cuj 5:0 iz dvije utakmice protiv Zizovica

Peljto > Orsato
Tako nekako, moguće da upravo bude ta zamjena od ljeta. Orsato penzija i ostaje prazno mjesto u Elitnoj kategoriji.
Ako ih nacnemo u prvi 20 min ne gine im petarda
2:0 na Koševu, na Tušnju 0:0 pa da proslavimoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 feb 2022, 14:44Ako ih nacnemo u prvi 20 min ne gine im petarda![]()
Ali ko da gledam.Kisa,los teren,9 igraca Slobode ne prelazi centar.Zizovic-Ultra defensive park the bus od prve minute![]()
Oni su bas tip ekipe koja nama ne lezi.Vise nam odgovara kad ekipa dodje igrati otvoreno.Mada rijesit cemo ih individualnim kvalitetom ako nista
3:0 KosevoMortemHz je napisao/la: ↑16 feb 2022, 14:562:0 na Koševu, na Tušnju 0:0 pa da proslavimoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 feb 2022, 14:44Ako ih nacnemo u prvi 20 min ne gine im petarda![]()
Ali ko da gledam.Kisa,los teren,9 igraca Slobode ne prelazi centar.Zizovic-Ultra defensive park the bus od prve minute![]()
Oni su bas tip ekipe koja nama ne lezi.Vise nam odgovara kad ekipa dodje igrati otvoreno.Mada rijesit cemo ih individualnim kvalitetom ako nista
Nadam se da trolašNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 feb 2022, 14:44Ako ih nacnemo u prvi 20 min ne gine im petarda![]()
Napisao sam na nasoj temi,da sam mogao birati premijerligasa izabrao bi upravo Slobodu.Ovo gore sto sam napisao nisam mislio u smislu da je Sloboda jaka nego da nama njihov stil igre ne odgovara.Kad god dodju na Kosevo igraju bunker,sto bi se reklo "idu na 0",sto govori i podatak da su zadnjih 8 utakmica na Kosevu zabili samo 2 gola.Mi se cesto namucimo protiv takvi ekipa da probijemo taj bedemOsttribine je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:03Nadam se da trolašNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 feb 2022, 14:44Ako ih nacnemo u prvi 20 min ne gine im petarda![]()
Oni su bas tip ekipe koja nama ne lezi.Vise nam odgovara kad ekipa dodje igrati otvoreno.Mada rijesit cemo ih individualnim kvalitetom ako nista, ako nam bilo ko lezi to je Sloboda, naravno da tu nece biti neka golijada, ali je prolaz i te kako realan.
Šteta što ih nismo izvukli da istisnemo sedam nijansi govana iz njih.
Apsolutno se slažem. Neće nam valjda donedavni drugoligaš i ekipa koja je redovno ispod nas na tabeli biti mjera.
Srest cemo se, necete nas promasit, ako nista u prvenstvu, odgovara vam Dudicev Velez pravo
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], CAZIN, Cwirek, Giuseppe1, Proximic i 38 gostiju.