Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Odradi ja ove @hardenove farmere.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑ -
Hvala Bogu pa neka korist i od njih.
Naravno, nema tu garancije, al eto.
Bas se United sad nasao zabiti, a cini mi se da smo na penali dobro stajali. Ja cijelo vrijeme bio uvijeren da imam i Atalantu 2-1, kad vidim kasnije da sam tipovao 2-0. Steta da kapiten ne igra pa smo u kupu vecinom u startu u minusu. Valjda se nam vrati u ligi ovaj nesretan porazdinoo je napisao/la: ↑18 feb 2022, 15:33Naravno, nema tu garancije, al eto.
Imali smo sansu na sevilla dinamo 1-0 dok je bilo da prodjemo i u reg.dijelu, al onda odlucise dati 3 gola za 3 minute i to je to![]()
Solidarišu se sa klubom pa odlučili ispasti iz kupa.Justin je napisao/la: ↑18 feb 2022, 10:38Odradi ja ove @hardenove farmere.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑ -![]()
Da je ostalo mancester 1-0, mi bi dobili u reg.dijelu, nista penali, nista produzeci...FCB1986 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 15:48Bas se United sad nasao zabiti, a cini mi se da smo na penali dobro stajali. Ja cijelo vrijeme bio uvijeren da imam i Atalantu 2-1, kad vidim kasnije da sam tipovao 2-0. Steta da kapiten ne igra pa smo u kupu vecinom u startu u minusu. Valjda se nam vrati u ligi ovaj nesretan poraz
Edit: izgubili bi i na penale, tako da isti klinac![]()
Uhh, to nisam ni skuzio. A nema sta, sad je gotovo. Idemo daljedinoo je napisao/la: ↑18 feb 2022, 16:24Da je ostalo mancester 1-0, mi bi dobili u reg.dijelu, nista penali, nista produzeci...FCB1986 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 15:48Bas se United sad nasao zabiti, a cini mi se da smo na penali dobro stajali. Ja cijelo vrijeme bio uvijeren da imam i Atalantu 2-1, kad vidim kasnije da sam tipovao 2-0. Steta da kapiten ne igra pa smo u kupu vecinom u startu u minusu. Valjda se nam vrati u ligi ovaj nesretan poraz
Edit: izgubili bi i na penale, tako da isti klinac![]()
Jedini ja imao 1-0 i do 97 bilo 1-0
Imali smo srece i dobili najlakseg protivnika. Tipujte ligu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 16:05Solidarišu se sa klubom pa odlučili ispasti iz kupa.Justin je napisao/la: ↑18 feb 2022, 10:38Odradi ja ove @hardenove farmere.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑ -![]()
![]()
Uzimamo kup i vracamo se u drugu liguJustin je napisao/la: ↑18 feb 2022, 10:38Odradi ja ove @hardenove farmere.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑ -![]()